1 ile 30 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Abi mantık aynı değil mi yahu. Askerin birine kişisel olarak küfredersen tüm askeriyeyi kapsamaz ki bu, bir fubolcuya küfretmen de milli takımı kapsamaz.
    Hiç kimseyi Milli Takım'da oynamaya zorlayamazsın. Milli Takım gönül işidir, yürek işidir. Mesut'a Almanya'da oynadı diye kimse vatan haini dememeli elbet. Ülke işgal altında olsa ve Mesut reddederse savaşmayı ne denir? Elbette ki vatan haini.

Elma ile armutu karıştırmayı bırakmamız gerekiyor. Üzerine Türk bayrağı ve misyonu gereği Türkiye'ye temsil ettiği için Milli Takım'a yapılacak her türlü saygısızlık hem Türkiye'ye hem de Türk Bayrağı'na yapılmış demektir.

Vatanı korumak Vatandaşlık zorunluluğudur ama ülkeyi bir sporda temsil etmek tercih sebebidir.

İlk konuda da yanılıyorsun. Bir Askere küfür edeni görürsen eğer ve belgeli ise o kişinin ülkenin değerlerine ve bayrağa hakaretten yargılanacağına da şahit olacaksın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hiç kimseyi Milli Takım'da oynamaya zorlayamazsın. Milli Takım gönül işidir, yürek işidir. Mesut'a Almanya'da oynadı diye kimse vatan haini dememeli elbet. Ülke işgal altında olsa ve Mesut reddederse savaşmayı ne denir? Elbette ki vatan haini.

Elma ile armutu karıştırmayı bırakmamız gerekiyor. Üzerine Türk bayrağı ve misyonu gereği Türkiye'ye temsil ettiği için Milli Takım'a yapılacak her türlü saygısızlık hem Türkiye'ye hem de Türk Bayrağı'na yapılmış demektir.

Vatanı korumak Vatandaşlık zorunluluğudur ama ülkeyi bir sporda temsil etmek tercih sebebidir.

İlk konuda da yanılıyorsun. Bir Askere küfür edeni görürsen eğer ve belgeli ise o kişinin ülkenin değerlerine ve bayrağa hakaretten yargılanacağına da şahit olacaksın.
    Son yazdığından başlıyım. Volkan'a küfür edenler ceza almalı zaten, 2 kez söyledim önceki mesajlarda, durumun o kısmında değilim ben. Askere küfür kısmında demek istediğim üniforma altındayken Ahmet'e, Mehmet'e küfür, askerlikle bağımsız ancak askeriye dediğin gibi yargılanmasını sağlayabilir. Ancak olaya bakıldığında küfür eden adam sevmediği birine ünvanından bağımsız olarak direk kişiye hakaret etmiş durumda olur. Sporda ise daha rahat bir durum söz konusu, açıklamayı pek beceremesem de kişiye edilen küfürün bayrağa bağlanmasını mantığıma uyduramıyorum ben.

Edit: Kavga olayını NTVSpor böyle yazmış
    Milli Takımımızın Kazakistan ile oynayacağı maç öncesi tribünden gelen küfürler sonrası stadı terkeden Volkan Demirel, daha sonra TT Arena'ya geri dönmüştü. Volkan'a Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Fenerbahçe Stat Sorumlusu Ayhan Bak ve Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı korumalar da eşlik etmişti.

Kazakistan maçı sonrası stadı en son Volkan ve Emre terketti. Milli futbolcular özel araçlarıyla TT Arena'dan evlerinin yolunu tutarken, seyirciler de stat çevresinden ayrıldı.

Herkes gittikten sonra en son Volkan ve Emre korumalarla çıktı.

İşte olan da bu esnada oldu. Volkan ve Emre'nin yanındaki Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında kavga çıktı. Güvenlik görevlileri, Volkan ve Emre'nin stattan ayrılışını görüntülemeye çalışan gazetecilere saldırdı.
    Bu da videosu
    Korumalar gazetecilere saldırdı! - Video Galeri - NTVSpor.net
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

..........
    e şimdi volkan sahayı terketmeseydi maçta oynayıp 2-3 tane yumurtlasaydı bu küfür kişiyi mi bağlayacaktı yoksa tüm takımı mı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Son yazdığından başlıyım. Volkan'a küfür edenler ceza almalı zaten, 2 kez söyledim önceki mesajlarda, durumun o kısmında değilim ben. Askere küfür kısmında demek istediğim üniforma altındayken Ahmet'e, Mehmet'e küfür, askerlikle bağımsız ancak askeriye dediğin gibi yargılanmasını sağlayabilir. Ancak olaya bakıldığında küfür eden adam sevmediği birine ünvanından bağımsız olarak direk kişiye hakaret etmiş durumda olur. Sporda ise daha rahat bir durum söz konusu, açıklamayı pek beceremesem de kişiye edilen küfürün bayrağa bağlanmasını mantığıma uyduramıyorum ben.
    Formayı çıkardığı zaman dediğin gibi ama üzerinde forma varken bir temsil mümkün. Bugün maç günü. Hiç bir şekilde kabul edilebilir bir yanı yok. Bahane de üretilmemesi gerekiyor. Halkımız formaya saygıyı, göreve saygıyı, makama saygıyı, emeğe saygıyı öğrenemedi ne yazık ki. Eleştirmenin, tepki göstermenin kibar yöntemleri var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Halkımız formaya saygıyı, göreve saygıyı, makama saygıyı, emeğe saygıyı öğrenemedi ne yazık ki. Eleştirmenin, tepki göstermenin kibar yöntemleri var.
    Bu kısımda çok haklısın abi aynen katılıyorum. Ama öncesi konusunda hala yerleşmedi bazı şeyler kafamda, uyduramıyorum mantığıma
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri