-
oyunda zorluk kolaylık ayarı yok diye biliyorum.Sadece başlangıçta bir iki mod var sanırım,hiç oynamadım.oyuncu kalitesi ve taktik en önemli faktör.kadronuza göre bir taktik oluşturduysanız,oyuncularınızın takım oyunculuğu yüksek ise düşük kalitede bir takımla da başarılı olabiliyorsunuz.
skybet.2 de Portsmouth ile başladım kariyerime,çok düşük bütçeyle kiralık oyuncularla ve indirdiğim/düzenlediğim taktiklerle sktbet.1'e çıktım.skybet.1'de de kiralık oyuncularımın sayesinde fazla zorlanmadım ama skybet championship ecel terleri döktürüyordu,sezon ortalarında takım lig sıralamasında 17-18. sıralardaydı ve hedefim yükselmekti.bir taktik indirdim,o taktik herşeyi değiştirdi. west ham,newcastle gibi takımlara karşı oynarken defansif bir dizilişe geçip kontra mantalitesine aldım,diğer takımlara karşı kontrollü oynadım,galibiyet ve beraberlik sayım arttı.nihayetinde premiere ligdeyiz bakalım başımıza neler gelecek.
tabi bir kaç sezon sonra klübün itibarı parası oldukça artmış olacak,kadro dünya yıldızları ile dolacak hangi taktiği koysanız oynayacak o takım.eninde sonunda kolaylaşacak,basitleşecek
yeni bir kariyer açmaktan başka çare yok.
oyun kolay diyenler arkadaşlar kesinlikle küçük takımları denesinler.Sneider in bir yıllık ücretini maaş bütçesi olarak alınca da aynı fikirde olacaklarmı acaba
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri