1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Oyunun Zorluk Seviyesi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Arkadaşlar biz burda menajer özelliklerinin bir takımı şampiyon yapıp yapmama üzerindeki etkisini konuşuyoruz.Elbette saygın bir menajer her klüpte oyuncular tarafılan hayranlıkla ve saygıyla karşılanır,oyuncular başlarına büyük bir menajer geldiği zaman mutlu olur vs. bunlar önceden de olan şeyler.biz menajer özelliklerinin yapılan maçlar ve alınan skorlar üzerinde yani klübün başarısı üzerindeki etkilerini konuşuyoruz.

Oyuncu potansiyel gözlem yeteneğiniz 10 olduğunda,oyun size yetenekli oyuncuları gizliyorsa,yahut taktiksel yeteneğiniz 12 olduğunda kurduğunuz taktiğin sahada uygulanabilirliği belli bir katsayıyla düşüyorsa,yada bu özellikler artınca etkileri de pozitif olarak artıyorsa KABUL EDİYORUM ki menajer özellikleri skora ve başarıya yani oyunun özüne doğrudan etki ediyor. Ama böyle birşey yoksa menajer özelliklerinin taktiğe ve skora etki ettiği söylenemez.klüple ve oyuncularla ilişkileri etkileyebilir,beklentileri düşürebilir yahut çıkarabilir,taktiğe ve skora direk etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by pappi View Post
    Klüple ve oyuncularla ilişkileri etkileyebilir,beklentileri düşürebilir yahut çıkarabilir,taktiğe ve skora direk etkisi olduğunu düşünmüyorum.
    Bencede hocam aynı fikirdeyim.Birde yeni eklenen bu özellik ile antreman modunda bir hoca avantajı oluyor benim gördüğüm kadarıyla.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by okan89 View Post
    Bencede hocam aynı fikirdeyim.Birde yeni eklenen bu özellik ile antreman modunda bir hoca avantajı oluyor benim gördüğüm kadarıyla.
    evet,o en bariz fark zaten.önceki oyunlarda antrenörler kursa gidiyordu lisans dereceleri artıyordu,bu da büyük klüplerin tercih etmesine etki ediyordu.sanırım artık oyuncu geliştirmede de etkin bir faktör lisanslar.sonraki oyunlarda antrenör özellikleri lisans derecesine göre artabilir,belki bu oyunda da öyledir bilemiyorum ama bu yönde bi açıklama denk gelmişti oyunun bir köşesinde.

menajer profili oluştururken düşük ayarlı bir profil oluşturulunca büyük takımların seçimi engelleniyorsa mantıklı,engellenmiyorsa mantıksız olur.orda da lisans farklılıkları söz konusu.lisans olayı iyi bir incelenmeli bence,antrenörleri ve dolayısıyla oyuncu gelişimini etkileyen bir faktör olabilir.

Quote Originally Posted by pappi View Post
    Arkadaşlar biz burda menajer özelliklerinin bir takımı şampiyon yapıp yapmama üzerindeki etkisini konuşuyoruz.Elbette saygın bir menajer her klüpte oyuncular tarafılan hayranlıkla ve saygıyla karşılanır,oyuncular başlarına büyük bir menajer geldiği zaman mutlu olur vs. bunlar önceden de olan şeyler.biz menajer özelliklerinin yapılan maçlar ve alınan skorlar üzerinde yani klübün başarısı üzerindeki etkilerini konuşuyoruz.

Oyuncu potansiyel gözlem yeteneğiniz 10 olduğunda,oyun size yetenekli oyuncuları gizliyorsa,yahut taktiksel yeteneğiniz 12 olduğunda kurduğunuz taktiğin sahada uygulanabilirliği belli bir katsayıyla düşüyorsa,yada bu özellikler artınca etkileri de pozitif olarak artıyorsa KABUL EDİYORUM ki menajer özellikleri skora ve başarıya yani oyunun özüne doğrudan etki ediyor. Ama böyle birşey yoksa menajer özelliklerinin taktiğe ve skora etki ettiği söylenemez.klüple ve oyuncularla ilişkileri etkileyebilir,beklentileri düşürebilir yahut çıkarabilir,taktiğe ve skora direk etkisi olduğunu düşünmüyorum.
    Özelliklerimizin düşük olmasının taktiğe direkt etkisi tabii ki yok ama dolaylı yoldan var bence. Şöyle ki, düşük saygınlığı olan bir menajersek oyuncular istediklerimizi daha az sahaya yansıtıyorlar. Veya daha fazla sorun çıkartıp takım kimyasının bozulmasına ve doğal olarak da iyi sonuçlar almamıza mani oluyorlar. Yani en nihayetinde dolaylı olarak da olsa düşük özellikler kısa yoldan başarıya ulaşmamızı engelliyor. Bence tabii

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri