1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Editör Hakkında Bilgi Paylaşım ve Yardım Platformu

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aynısının yapılması imkansız. BAL'da her grupta son 2'yi doğrudan düşürüp, son 2'nin üstündeki 4 tane, toplamda 44 takım ile SAL'dan 44 takıma play-off oynatıyorum ben kendi yaptığım yamada. Böylece hem BAL'dan doğrudan düşen takımlar, hem SAL'dan doğrudan yükselen takımlar, hem de play-off oynayan takımlar oluyor. Biraz daha gerçeğe yakın gibi duruyor bana göre.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Anladığım kadarı ile SAL liginde terfi eden takımları ayarlamamışsın. Editör kaydını gönderirsen inceleyip sorunu bulabilirim.

Bu konuda pek bilgim yok ama bu kadar karmaşık bir sistem yapmak zor olsada, alt ligleri tek tek ayarlarsak, misal kontenjanı 1 olan illere lig yükselme play off maçı ayarlayıp kontenjanı büyük olan lig ile eşleştirebiliriz belki, ama bu kadar geniş çaplı bir edit yapmak çok zor olduğu için çıkacak toplam sayısını lig sayısına bölmek daha mantıklı olabilir
    xwerswoodx Olur. Düzenleme yaptım.
    Adıyaman 1
    Aksaray 1
    Bingöl 1
    Bitlis 1
    Bolu 1
    Çankırı 1
    Iğdır 1
    Kastamonu 1
    Mardin 1
    Muş 1
    Nevşehir 1
    Siirt 1
    Tokat 1
    Van 1

Bu ligler 2 grup bunları play-off sistemi ile direk BAL'a atarsak sorun haloluyor.

Dosyam:

https://www.mediafire.com/?cm9fhh9tndxadtr

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aynısının yapılması imkansız. BAL'da her grupta son 2'yi doğrudan düşürüp, son 2'nin üstündeki 4 tane, toplamda 44 takım ile SAL'dan 44 takıma play-off oynatıyorum ben kendi yaptığım yamada. Böylece hem BAL'dan doğrudan düşen takımlar, hem SAL'dan doğrudan yükselen takımlar, hem de play-off oynayan takımlar oluyor. Biraz daha gerçeğe yakın gibi duruyor bana göre.
    di canio ben direk düşürdüm. Yani her il kaç takım direk yükseliyorsa onu yükselttim ve grup sayısını ligden düşen takımına eşitledi. Düşen ile çıkan eşit oluyor. Ama belirli liglerde 2 tane grup var tek takımı çıkartamıyorum o sıntıyı yaşıyorum.

Örnek tablom;

1
    1. Grup 2. Grup 3. Grup 4.Grup 5.Grup 6.Grup 7.Grup 8.Grup 9.Grup 10.Grup 11.Grup
    Şırnak 1 Ardahan 1 Tunceli 1 Adana 1 Amasya 1 Sivas 1 Muğla 1 Manisa 2 Bursa 2 Kütahya 1 Zonguldak 1
    Bingöl 1 Trabzon 2 Kilis 1 Mersin 1 Kastamonu 1 Ankara 1 Uşak 2 Balıkesir 1 Yalova 1 Eskişehir 1 Tekirdağ 1
    Bitlis 1 Giresun 1 Elazığ 2 Hatay 1 Samsun 2 Yozgat 1 Denizli 1 Aydın 1 Bilecik 1 Sakarya 2 Kırklareli 1
    Mardin 1 Rize 2 Şanlıurfa 1 Karaman 1 Karabük 1 Kırıkkale 1 Burdur 1 Çanakkale 1 Kocaeli 1 Düzce 1 Edirne 1
    Batman 1 Artvin 1 Malatya 2 Nevşehir 1 Bartın 1 Kırşehir 1 Antalya 2 İzmir 2 İstanbul 2 Bolu 1 Kocaeli 1
    Diyarbakır 1 Iğdır 1 Kahramanmaraş 2 Osmaniye 1 Ordu 2 Kayseri 1 Afyonkarahisar 1 İstanbul 3 İstanbul 3
    Van 1 Kars 1 Gaziantep 1 Konya 1 Tokat 1 Aksaray 1 Isparta 1
    Hakkari 1 Gümüşhane 1 Adıyaman 1 Çankırı 1 Çorum 1 İzmir 2
    Siirt 1 Erzincan 1 Erzurum 1 Niğde 1 Sinop 1
    Muş 1 Bayburt 1
    Ağrı 1
    14 14 14 16 14 13 14 14 14 14 13
    11 12 12 9 11 7 11 7 7 9 8
    İlin yanında ki sayı kaç takım çıkacağı
    Altında ki "14" - "11" Toplam takım sayısı ve düşecek takım sayısıdır.

Mesaj Yetkileri