Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
...
ve FİNAL!!! Final maçı videosuna Mohikan marşı isterim abiözel istek
kupayı kapta gel ibrahim, exorcism te cuk oturmuş.
finaldede hücum marşı olurmu acaba
İtalya'yı İnleten Mehteran Takımımız - YouTube
Gladiator - Now We Are Free Super Theme Song - YouTube
gladiator de guzel gidebilir
abi finale yükselmişsin ses tonu ne öyle ya ben mikrofonu patlatırdım
tebrikler süper bi başarı
Fon müzikleri tavsiyeleri için sağolun beyler, final maçı bitti ben videoyu hazırladım ve finale 2 tane müzik kullandım ama size söz gelecek sezonki Avrupa kupası maçlarında bunları kullanacam.
Teşekkürler Ahmet Chelsea maçında daha heyecanlıydım ama nedense Juve maçlarını çantada keklik mi gördüm ne pek heyecan yapamadım : )
...
sanırım aldık kupayı neşeli göründüğüne göre![]()
31,32,33 ve 34. hafta mücadeleleriyle beraber Spor Toto Süper Lig sona erdi. 31. haftada şampiyonluğumuzu ilan ettik. Son haftalarda tamamen Türk oyuncuları oynatmaya gayret gösterdim. Geçen senelere nazaran daha çekişmeli bir lig oldu ve kaliteli takımlar ligi üst sıralarda bitirdi. Seneye daha çetin bir mücadelenin bizi beklediğini söyleyebilirim. Yönetimimde 3. üst üste 4. toplamda 22. şampiyonluğumuz kutlu olsun.
...
...
Sağlık olsun seneye alırız :P
1 sene daha bekleyeceğiz anlaşılan
Kötü oldu ama seneye kupa bize göz kırptı
ADANA DEMİRSPOR
...
Yapma be...Olsun seneye alırız![]()
Finalekadar ulaşmak da başarıGüzel bir sezon olmuş...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
...
Bir dahakine diyelim..
Seneye alacağız, daha hırslıyız!
...
Transfer sezonun ilk günündeyiz. Transfer sezonuna girmeden önce kesinleşen transferleri paylaşayım. Öncelikle 2 sene önce 25 m € + Sow karşılığında kadromuza kattığımız, İtalya'nın en önemli futbolcularından biri olan Marco Verratti'yi Liverpool'a 52 milyon € bedelle sattık. İyi bir oyuncu kaybettik ama iyi para kazandık. Kadromuza bedelsiz olarak katılan Michael Richards ve Lukas Podolski'yi de satarak transfer sezonu öncesi biraz kasa yaptık. Gelen oyunculara bakarsak;
Hepinizin yakından tanıdığı Balanta
Geleceğe yatırım
Rotasyon (özellikle kupa maçlarında)
Transferler devam edecek takipte kalın
...
Harika bir kariyer. Seneye şampiyonluktan başkası yalan hocam![]()
...
Kaptanımızın 10. yılını kutluyoruz.
![]()
...
Gidenler muazzam para bırakmış,Balanta mükemmel transfer...ANKARAGÜCÜ'ne gereken desteği vermeni bekliyorum abi Süper Lig'e çıkmamıza yardım et![]()
Kamuoyu Aydınlatma Platformuna,
Profesyonel futbolcular Arda Turan (Atletico Madrid) Bilal Basaciklioglu (Feyenoord) Memphis Depay (PSV) Robin Yalçın (Stuttgart) ve Berkay Çakır (Man United)'ın transferleri konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
...