EPL'de I.Sezon Noktalandı
Ligin son maçında rakibimizi gole boğduk.
Yılın Oyuncusu ve Gol Kralı Bizden Çıktı.
Lukaku'nun yıllık performansı
Kevin Mirallas'ın yıllık performansı
Yılın Takımında 4 oyuncumuz boy gösterdi.
EPL'de I.Sezon Noktalandı
Ligin son maçında rakibimizi gole boğduk.
Yılın Oyuncusu ve Gol Kralı Bizden Çıktı.
Lukaku'nun yıllık performansı
Kevin Mirallas'ın yıllık performansı
Yılın Takımında 4 oyuncumuz boy gösterdi.
Ross Barkley adlı güzide genç oyuncumuz 1 yıllık sakattı.Sakatlığı atlattı.Kendisini yeniden aramızda görmek çok hoş oldu.
Yönetim Bütçe Ayarını Hemen Yaptı.
Türkiye'de Ligi BEŞİKTAŞ şampiyon olarak tamamladı.
Çok iyi bir sezon geçirmişiz hocam tebrikler. Zenit maçını heyecanla bekliyorum.![]()
Avrupa Kupası Zenit'in
Taraftarlar maç sonrası göz yaşlarına hakim olamadı.
Arkadaş nasıl iş anlamadım.Sen tüm maç oyna anam oyna babam.Hadi olur atamazsın anlarım.Penaltılara kalırsın onu da anlarım.Tüm penaltıları kaçırmak nedir ya ?
Velhasıl kelam finale kadar çıktığımız Avrupa Ligi'nden boynumuz eğik ruhumuz dik çıkıyoruz.
Harbiden şansız günümüzdeymişiz. Ne diyelim sağlık olsun.![]()
John Stones için Man. City // Kevin Mirallas için Chelsea // Phil Jeaglika için Man. Utd ile pazarlık masasına oturulmuştur.
Transfer Piyasasında Beklenmeyen Hareketler
Takımımızın genç stoperi isyan çıkarttığı için Man City'e 40.5 M Euro fiyata satılmıştır.
Kevin Mirallas yaşının ilerlemesini göz önünde bulundurarak 36.5 M Euro fiyat ile Chelsea'ye satılmıştır.
Nainstmith Norwiche 8.5 M Euro Bedelle satılmıştır.
Besic Monaco kulübüne 20 M Euro Bonservis bedeli ile satılmıştır.
EVERTON PARA SAÇIYOR ...
Marquinhos -- 59 M Euro << PSG
Eder Alvarez Balanta -- 8.75 M Euro<< River
Bu iki transfer toplamda 70 M Euro gibi bir bedele mal oldu.10 yıllık defans hattı için verilen bir para olarak değerlendiriyorum.Neticede oyundaki en iyi defans oyuncuları arasında yer alıyorlar.
Erik Lamela -- 34.5 M Euro << Totthenam
Kevin Mirallasdan boşalan bölgeyi doldurur diye umuyorum.
Jonathan Silva -- 18 M Euro<< Sporting
Baines'in 30 yaşına basmasıyla bu bölgeyide Silva ile uzun yıllar kapatmış olduk.
Richario Zivkovic -- 15 M Euro << Ajax
Eto'nun gitmesiyle boşalan bölgeye bu genci getirdik.Fikstür sıkışıklığımız olduğundan Lukaku'dan forma kapmaya çalışacak.
Kurt Zouma'yı maaşının %30'unu ödemek şartı ile Chelsea F.C 'den 1 yıllığına kiraladık.
Hazırlık Maçlarımız
--Belçika,Çin,ABD ve Japonya'da tur düzenledik.--
Şimdi daha zoru geldi FİNAL. Hocam şimdi kupayı almak şart oldu.
ADANA DEMİRSPOR
Richario Zivkovic benim İngiltere kariyerlerimde geçen sene çok başarılıydı. Özellikle ondan büyük çıkış bekliyorum. Lamela da asist yükünü sırtlar diye düşünüyorum. Zouma ve Balanta stoperi geçilmez yapar. Çok güzel kadro olmuş. İnşallah bu sefer UEFA Ligi' ni de alırız.
Başarılar![]()
Genel Transfer Tablosu
EPL'de 2.Sezon Heyecanı
Everton 4-1 Swansea
Maça hükmeden bir görüntü sergiledik.Bileğimizin hakkı ile 3 puanı aldık.Lige iyi bir başlangıç oldu.
![]()
Genel olarak böyle sahaya çıkıcaz.Fakat orta alandaki Taufer ve Ajer 17 yaşındalar.Dolayısıyla zorlu maçlarda Barkley Gibson gibi as oyuncuları sahaya süreceğim.Bu gençler rahat maçlar için.Sol bekte Baines'in yerine Silva oynayacak.Form durumuna göre Zouma'da defans hattında ilk 11'de başlayabilir.
Şampiyonlar Ligi Grupları Belli Oldu.
İstatistik ve galibiyet mükemmel yine
Edit: Grupta da Real Madrid ile liderlik için kapışırız.
Crash dump çok sinir bozucu![]()
CRASH DUMP hatası yüzünden geriye giden oyunu hızlıca oynadım ve toplu paylaşıyorum.
Watford 1-4 Everton
Bu sefer bir kademe daha zor ŞL grubunu düştük diyebilirim.
Bu genç regeni 700 B Euro Bonservis Bedeli ile kadromuza kattık.
Premier Lig
Farkla bitirebileceğimiz maçtan 1 gol farkla 3 puanı çıkartıyoruz.
Şampiyonlar Ligi
Kalitemizi ortaya koyduk,maça hükmettik.1 puana razı geldik.
FC Barcelona ile çekişiriz bu sefer![]()