1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Bu Sezon Olacak Başka Yolu Yok ! Serie C'ye Devam ! | A.C.R. Messina - 3. Sezon |

Hybrid View

Hocam ubaldi iyi güzel de bak bu topçunun ortasahada sertliği artırması gerek ısırması lazım çünkü savaşçı oyuncu bu ama agresif desen değil cesur desen değil çalışkan değil. yetenekli de değilse tutmaz gibi. welbeck varya bak o adam top göstermez rakibe. onun da gelişmesi lazım gibi ubaldiden iyidir bence. ismi cabale sanırım o da epey yetenekli gibi iyi oyun kuracaktır pas dağıtımı falan zaten sezon sonuna doğru yine paylaşırsın performanslarını bi görelim merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    Hocam ubaldi iyi güzel de bak bu topçunun ortasahada sertliği artırması gerek ısırması lazım çünkü savaşçı oyuncu bu ama agresif desen değil cesur desen değil çalışkan değil. yetenekli de değilse tutmaz gibi. welbeck varya bak o adam top göstermez rakibe. onun da gelişmesi lazım gibi ubaldiden iyidir bence. ismi cabale sanırım o da epey yetenekli gibi iyi oyun kuracaktır pas dağıtımı falan zaten sezon sonuna doğru yine paylaşırsın performanslarını bi görelim merak ettim.
    Oyuncu özelliklerine bakmıyorum açıkçası. Genel değerlendirip transferi gerçekleştiriyorum. Çünkü başka seçeneğim yok.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Derin Fm Böyle İstedi !

26. Hafta

27. Hafta

28. Hafta

29. Hafta

30. Hafta

31. Hafta

32. Hafta

Puan Durumu

Gece gece moralim bozuldu. O kadar emeğe yazık oldu. Yarın devam ederiz. Herkese iyi geceler.
    TariboWest

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri