Elbette bir takım sorunlar var (Her oyunda olduğu gibi ) . Benim yazımda demek istediğim önceki oyuna göre üzerine katmış olmaları . He tabi okuduğum yaşanılan sıkıntıların çoğunu şuana kadar yaşamadım çok şükür .
Ayrıca bende senelerdir tek orjinal aldığım oyun olarak FM ödediğim paranın değerini hiçbir zaman yansıtmadı o da ayrı bir konu.
Ayrıca eleştiri olunca başlık eleştiri hem iyi hem kötü yapılabilir dediğiniz gibi kötü diye açmalıydınız sanırım . Ama şöyle bir durum da var evet millet olarak yüksek parayı ödediğimiz şeyin kötü yanlarını görmüyoruz yada görmezden geliyoruz .
Ama bu yıl ki FM kötü demek tamamen yanlış bir yorum . FM bizden sürekli taktiksel değişikliğe gitmemizi ve sürekli düşünerek oynamamızı istiyor artık . Transferleri çok ince detaylarla yapmamızı . Sadece tekniksel,fiziksel yada zihinsel olarak değil tamamına bakarak düzgün transferler ve ayrıca taktik olarak da takım kimyasına ve maçlara göre sürekli taktik rotasyonları uygulamamızı istiyor . Bu sağlanırsa yaşanılan sorunlar en aza indirgeniyor . Ben ilk defa FM oynarken bu kadar taktik , talimat ve incelemelere yöneldim. Buda yaşanılan sorunları azaltıyor bence . (Tabiki mantık hataları da mevcut ) .
Arkadaşın dediği gibi bazı insanlar sürekli yenmek , yada bi taktik ayarlayım takım sürekli iyi oynasın istediği için kötülemeler yada sorun yaşadığını yazıyorlar (ekşi veya başka forumlarda)..
Oysa biraz daha kafa yorup sorunların aza indirgendiğini görmek mevcut bence . Belkide ben yanılıyorumdur tabiki herkesin eleştirisi kendi yorumu,düşüncesi saygı duymak düşer