1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Oyun Hakkındaki Eleştirileriniz

Hybrid View

beyler cogu dediğiniz şeye katılıyorum ama regene 80-90m istiyorlar diyip bunu hata olarak görmek nedir ya ?
    bu ' oyuncumuz satilik değil elinizi çekin, alicaksan ancak bu fiyata veriyorum ' demektir zaten satilik olanlarida gayet ucuza kapatabiliyoruz ?

size göre tüm regenler satılıktır ve 10-20 milyona alinabilir dimi kac yildir fm oynuyorsunuz ki ?

cok basit bir mantik yani ciddi anlamda ilginçsiniz.

Quote Originally Posted by berkay709 View Post
    beyler cogu dediğiniz şeye katılıyorum ama regene 80-90m istiyorlar diyip bunu hata olarak görmek nedir ya ?
    bu ' oyuncumuz satilik değil elinizi çekin, alicaksan ancak bu fiyata veriyorum ' demektir zaten satilik olanlarida gayet ucuza kapatabiliyoruz ?

size göre tüm regenler satılıktır ve 10-20 milyona alinabilir dimi kac yildir fm oynuyorsunuz ki ?

cok basit bir mantik yani ciddi anlamda ilginçsiniz.
    Haklısın bize 80-90m euro fiyat çekip başka takımlara 10-12 m euro ya satılabiliyor değil mi?

Edit: İtibarı yüksek ve düşük takımlarda da aynı problemle karşılaşıldı.
    Last edited by E.Cartman : 24.Kasım.2014 at 18:58

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

benim anlayamadığım nokta ise neredeyse herkesin muzdarip olduğu konularda bu kadar kesin konuşulabilinmesi. bana 17 milyon € fiyat çekiyor adam sonra gidiyor 3,5 milyona satıyor.ya da adama sözleşme öneriyorum benden yıllık 1.3 milyon istiyor ama aynı anda itibarı benden 1 yıldız düşük takıma 550.000 e imza atıyor. Şimdi bu olayı bana biri açıklasın arkadaş. Burada ki mantık nerede. Diyeceksiniz ki adam orada oynamak istiyor.Tamam 1-2 tane olsa anlarım da bu olay başına gelmemiş oyuncu yoktur sanırım burada. Hepimiz mi aynı adamları almaya çalışıyoruz da bu sorun ortaya çıkıyor. Uzun süredir bilinen bir sorun olmasına rağmen ( benim gözümde sorundur bu) buna hala bir çözüm bulamadılar...
    Last edited by E.Cartman : 24.Kasım.2014 at 18:58

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Haklısın bize 80-90m euro fiyat çekip başka takımlara 10-12 m euro ya satılabiliyor değil mi?

Edit: İtibarı yüksek ve düşük takımlarda da aynı problemle karşılaşıldı.

Edit 2: Oyun hakkındaki bir diğer eleştirim ise ergenlerin "siz beceremiyosunuz", "telefonunu verde bi bakayım kaç yaşındasın", "dövmek için istemiyorum" diye şuursuzca konuşmasına sebep olmasıdır.
    Oyunu bilmeyip mantığını anlamayan adam dolu ne yazık ki. Birde bizim milletimizde hep başarısızlığı bir şeye yıkma huyu vardır.

Quote Originally Posted by Dargan View Post
    Oyunu bilmeyip mantığını anlamayan adam dolu ne yazık ki. Birde bizim milletimizde hep başarısızlığı bir şeye yıkma huyu vardır.
    Doğru dostum sensin. En iyi sen bilirsin bu oyunu.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri