1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Oyuncu satmayı becerebilen var mı?

Hybrid View

maalesef oyunun aptallıklarından bir tanesi hamit ebue umut gibi adamları bedava bile veriyon alan yok gerçek hayatta böyle bir şeyin olması mümkün değil yaa aslına bakarsan bu oyunun hangi serisi hatasız çıktı bilen varsa sölesin nasıl olsa tek tabanca günümüzde bu oyun çok basit ve başarısızdır gerek grafik olsun gerekse maç motoru olsun neresinden bakarsan beşşşş para etmez

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by blueverse View Post
    maalesef oyunun aptallıklarından bir tanesi hamit ebue umut gibi adamları bedava bile veriyon alan yok gerçek hayatta böyle bir şeyin olması mümkün değil yaa aslına bakarsan bu oyunun hangi serisi hatasız çıktı bilen varsa sölesin nasıl olsa tek tabanca günümüzde bu oyun çok basit ve başarısızdır gerek grafik olsun gerekse maç motoru olsun neresinden bakarsan beşşşş para etmez
    Ben almam açıkcası bitmiş,yılda 3 milyon € alan adamı.

Ben kulüplere öner demesem de takımımdaki iyi oynayan isimlere hep talip çıkıyor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

şimdi gerçek hayatta diyelimki umut 3 mil alıyor ve gs de istenmeyen adam ve kontratın bitmesine 1 yıl var ve Trabzon devreye giriyor 2 mil yada 1.5 mil 3 yıllık sözleşme öneriyor nedersin umut kabul edermi yada umut trabzona mesaj gönderse yuvama dönmek istiyorum Trabzon ne yapar??

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri