Sayfa 37 / 39 İlkİlk ... 273536373839 SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Senin yorumun daha komik.Bahsettiğin şeyleri yapanlar biz miyiz ? Sanki biz yapmışız gibi gidin etrafınıza bakın demen komik aslında.Adamlar Türklere savaş açmış,Türk kanı akıtacağız demişler.

Bizde ''yav he he'' diyoruz.Bunun öldürülen adamla ne alakası var ? Eğer kavga istiyorlarsa yanlış memlekette arıyorlar,haksız mıyım ? Biz bundan bahsediyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

7 tribun birleşmiş geliyorlarmış olimpiakos maçında
    delije, grobari, gate7, gate13, leeds, cska ve wisla ****ow.

düşman türk olunca kanlı bıçaklı düşmanlar dost oluveriyor.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Arkadaşın söylediği bazı kısımlara katılıyorum. Twitter'da paylaşılan kanlı ağızlı aslan resmi falan bence de hoş olmamış. Kulüpçülük bir durum yok ki bunda. Yarın öbür gün Fenerin başına da gelebilir elbette, bu olay yüzünden. Kaldı ki Top 16'da onların Fener veya Efes ile eşleşme ihtimali yüksek. Her neyse.

Ben olayda Galatasaray tarafını suçlu bulmuyorum söylediklerimi umarım doğru anlarsınız, demek istediğim şu ki öyle veya böyle bir adam ölmüş, bu olaya daha doğru yaklaşılabilirdi malum taraftar grubu tarafından. Sanıyorum ki aklı başında Galatasaray taraftarı da paylaşılan resmin hoş olmadığının farkındadır.

Öte yandan buyursunlar gelsinler. Hodri meydan demiyorum bu laftan o çıkarılmasın. Adamların istediği olay, kavga, gürültü. Bahane aramasınlar mahallenin delikanlı geçinen "ne bakıyosun ulan" kavgacıları gibi. Elini kolunu sallaya sallaya gezebileceklerini sanmıyorum burada illa ki önlem alınır vaziyet bu iken. Hee deplasmanlardaki maçlar sıkıntılı olur, o ayrı mesele.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    7 tribun birleşmiş geliyorlarmış olimpiakos maçında
    delije, grobari, gate7, gate13, leeds, cska ve wisla ****ow.

düşman türk olunca kanlı bıçaklı düşmanlar dost oluveriyor.
    Kanlı bıçaklı değil onlar. Ortodoks kardeşliği diyorlar kendilerine . Yunanlar ,sırplar ,ruslar birbirlerini hep din kardeşi olarak görür.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 seçenek var ya lafta kalacak bu iş maçta en fazla ıslık ve küfürle bitecek ya da sağlam bi kavga olacak polis müdahale edecek vs. olaylar olaylar. Sırplar bu olayı tüm GS taraftarına yıkmaya çalışıyor. Ultralar da fırsatı kaçırmadılar tuzağa düştüler. Merakla bekliyorum neler olacak diye. O değil de kardeşimi maça götürecektim yalan oldu. Ben bi şekilde kaçabilirdim de kardeşim varken sıkıntı olur. Pis herifler çocuğun maç izleme şansını elinden aldılar
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Kanlı bıçaklı değil onlar. Ortodoks kardeşliği diyorlar kendilerine . Yunanlar ,sırplar ,ruslar birbirlerini hep din kardeşi olarak görür.
    Delije ve grobari mi kardeş ? Ortodoks kardesligi dedigin delije gate 7 ve spartak. Kizilyildiza partizanin destek vermesi komedi tam.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Birakin gelsin, gel hele gel.

Saka bir yana, Kizilyildiz klubu mactan once Galatasaray`dan 50 Kisilik bilet talep etmisti, Galatasaray`da o sayida bileti onlara ayirmisti.Bu adamlar 300 kisiden fazla sayida gelip saga sola saldirip mesale atmislar.Oradaki tum gazeteciler, taniklar vb. bunu soyluyor.Amaclari olay cikarmakti, basardilarda.Simdide cok guzel suclu olarak bizi ilan etmisler.Diyecek bir seyim yok.Kanli aslan vb. yanlis seyler tabiki...

Tek temennim Araliktaki macta olay cikmamasi.Ama eger olay cikarmak, yakip yikmak icin de buraya gelirlerse kimse onlara kucagini acmaz.Bu ulke sahipsiz degil.Geldikleri gibi giderler.Kasinani kasirlar.

(Gaza geldim biraz galiba, irkci degilim, cok fazla milliyetci de degilimdir fakat bunlarin bazilari hakikaten cirkef.)

Edit:Evet, kesinlikle haklisin Nedved. Benim ulkemde gelip olay cikaracaklar, yok oyle bir dunya.
    Last edited by Banega : 25.Kasım.2014 at 23:37

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Irkçılık falan değil yahu. Ben normalde spor adına kavgaya karışıyım ama burda artık milli duygular işin içine giriyor. Benim gözümün önünde bir şeyler yaparlarsa bende tereddüt etmem saldırırım.

Olayla ilgili 5 GS taraftarı göz altına alınmış bu arada. Bu da olayın kendi aralarında olmadığını ortaya çıkartıyor sanırım.

Ek olarak Çarşı "Acının rengi olmaz R.I.P" tarzında bi pankart boyamış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Öldüren yakalanmış, GS taraftarı deniyor.

Hadi beyler devam edelim onlar Sırp, onlar katil vs vs
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1-Emniyetin açıklamasına göre onlar yapmış dedik.
    2-Ülke de ki bazı tipler gibi münferit bir olayda ''katil Sırplar'' damgası falan kimse vurmadı.
    3-Galatasaraylı birisinin öldürmesi hoşuna falan mı gitti gülücük falan atmışsın onu anlamadım zaten,bir çeşit ego tatmini sanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sui generis View Post

Öyle bir şey diyen yok ki zaten

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sui generis View Post

insan tabiki uzuluyor ama bilip bilmedende konusma onlarin oraya ne amacla geldigi belliydi ellerinde taslarla sopalarla kimse durduk yere kimseye birsey yapmaz. kisa ve net bence "su testisi su yolunda kirilir."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Öyle bir şey diyen yok ki zaten
    Önceki mesajlardan bihabersin Cihan.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    insan tabiki uzuluyor ama bilip bilmedende konusma onlarin oraya ne amacla geldigi belliydi ellerinde taslarla sopalarla kimse durduk yere kimseye birsey yapmaz. kisa ve net bence "su testisi su yolunda kirilir."
    Bakın ben olayı tabii ki de bütün Galatasarat taraftarına yıkmıyorum. Ama bu olayda Galatasaray camiasının o kadar eleştirilmesi gereken hareketleri varken önceki sayfadaki muhabbetin yapılması tamamen saçmalık.

'Kimse durduk yere kimseye bir şey yapmaz' sözü kadar adam öldürmeyi meşrulaştırmaya çalışan başka bir söz olamaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi anlamıyorsun ki,Sırplar kendilerinden çok daha kötü bir topluma denk geldiler.Sıkıntı çıkarmak istiyorlarsa daha büyüğü ile karşı karşıya kalırlar.

Geçen gün futbol sahalarında bana göre en düzgün adamlardan Mehmet Topal çok tehlikeli bir pozisyon yaşamışken Bursa taraftarı ''oh oh oh'' çekiyordu.

Bu tarz binlerce taraftara,milyonlarca insana sahip bir ülke insanına bulaşmak akıl karı değil,üstelik nüfusu İstanbul'un yarısı bile olmayan ülke insanının bunu yapması hiç değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Valla ben açık konuşayım adam öldüğü için gram üzülmedim. Ha savaş esnasında bayrak yakmışsın, ha futbol maçında, basket maçında bayrak yakmışsın benim için aynı şey. Bayrağımı yakıp da ölen adam için üzülecek değilim.

Ek olarak polis yeterli güvenlik önlemi almazsa Olimpiakos maçında çıkacak olaylarda onların tarafından ölen olursa da üzülmem. Adamlar kaç gündür Türk bayraklarını yakıp yakıp yayınlıyorlar, buraya gelenlerinde Olimpiakos takımı umrunda olmayacak, olay çıkarmaya gelecek.

Yine ek olarak Ankaragücü, TS ve Gebze taraftar grupları da Olimpiakos maçına geleceklerini açıklamış.
    Last edited by Nedvedmania : 27.Kasım.2014 at 02:06

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Olan sırp taraftara olunca bende pek üzülemiyorum açıkcası ne derseniz diyin. Pek masum gelmiyorlar bana. Yaptıkları holiganizmi ne kadar sevmesemde ergin ataman açıkladı habersizken. Ama diğer tarafımda bir canı almak neyse derin mevzu...

Yok yok sui generis.

Katil gs taraftari. Pis katil fransiz soyu kopekler.

Oldu mu ? Memnun musun simdi ? Hadi git 1 milyonuncu uye ol alimlar acilmis.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Panathinaikos'u 84-62 yendik. İlk yarı sıradan oynadık ama ikinci yarıya mükemmel başladık, ilk maçtaki sayı farkını da ortadan kaldırmış olduk. Rakibin çok eksiği vardı ama yine de böyle galip gelmek çok güzel. Goudelock ve Semih gerçekten iyiydi, özellikle Semih'in bu şekilde etkili olması sevindirici. Ayrıca mesaj verme açısından da önemli bir maçtı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

rovansi almak cok keyifli oldu. defansi iyi yapinca hucum da kendiliginden geldi. 3.ceyrekteki savunma performansi mukemmele yakindi. dis atis savunmasi ozellikle, herkes iki kisilik kostu. bos atis vermedik kolay kolay. kadro genisligi bence muazzam boyutta, giren cikani aratmiyor kesinlikle. semihin de rotasyona katilmasi harika oldu, NBA oncesi form durumuna ulasirsa cok buyuk arti olur FBU icin.

top16 icin son haftalardaki maclar olumlu sinyaller veriyor, gecen seneki gibi olacagini dusunmuyorum bu sefer. sezon ilerledikce takim daha bir oturdu. en kotu bir ceyrek final gormek istiyoruz artik bu takimdan, bunu basaracak gucteler bence.

Semih'in zaten sağlam olan rotasyona katılması gerçekten çok büyük bir güç oldu bizim için. Takım çok iyi oynuyor. Bu sene bence de en kötü çeyrek final göreceğiz gibi geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 kelime,5 hece !

CAR-LOS AR-RO-YO !!!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o kadar SIKINTI ya ragmen helal olsun 7 kisilik rotasyonla bu kadar...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

inşallah ödemeler yapılır da transferler 2.tur grup maçlarına yetişir.

bende bir isim söyleyecem.

PATRİCK YOUNG...

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe - CSKA ilk periyot sona erdi, çok iyi maç oluyor. Atmosfer hakemin düdüğünün duyulmasını engelleyecek düzeyde iyi. Defansı biraz sıkı tutarsak bu maçı alabiliriz. Teodosic de uzun süredir yoktu ama formunu korumuş, dikkat etmek lazım.

Edit: 45-42 geride girdik devreye. Hakemler hiç seyirci baskısı falan dinlemiyor, hatta CSKA'yı kayırıyorlar, tarafsız olmaya çalışıyorum ancak yine de olamayabilirim tabii bu yorumum haksız olabilir. Maç bu şekilde kafa kafaya giderse kazanacağımızı düşünüyorum, Obradovic'in hakemler konusunda biraz devreye girmesi lazım

Vesely bir saçmalıyor bir coşuyor, anlayamadım. Genel olarak beğenmedim Zoric daha çok süre alırsa bu maçta iyi olabilir. Goudelock ilk periyot mükemmel performans sergiledi 2. yarı bunu sürdürebilir umarım. Zisis de iyi duruyor, yani iyi duruyor derken zaten bildiğimiz bir adam da ilk maçından beğendim ben uyum sorunu fazla yaşamayacak gibi.

CSKA 15/15 serbest atış attı ilk yarıda.

Edit2: 59-61 CSKA önde girdi son periyoda. Rezil bir 3. çeyrekti bu kadar kaliteli geçen maça göre. Periyot başında 5 top kaybı Fenerbahçe 4 de CSKA yaptı ilk 4 dakikada. Böylesini görmemiştim. CSKA serbest atış kaçırmadı hala, 21/21.

Müthiş bir son periyot olacak.

Edit3: 74-74 bitti normal süre. Çok iyi maç oldu gerçekten, son 25 saniye kala top bize kaldı ancak Goudelock kazandıracak basketi atamadı, neyse. Olacak bu iş inşallah.

Son Edit: 84-81 kaybettik. Yazık oldu.
    Last edited by Pod : 02.Ocak.2015 at 23:21

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Canımız çıkana kadar bağırdık, 3 gün konuşamam herhalde. Biz serbest atış atmayı beceremediğimiz sürece bu iş olmaz, ayrıca artık Obradovic'e iyice kıl olmaya başladım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Goudelock'a çok fazla rahatlık verilmis.Kafasında bir plan olmadan gelişigüzel zıplıyor boyalı bölgeye sonra ne yapacagını sasırıp sacmasapan top kayıpları yapıyor yada 4 kisinin üstünden atıs deniyor.Bugun belki sahanın en skorer oyuncusuydu ancak bence macı kaybetmemizi saglayan oyuncuydu.Bogdanovic ve Bjelica günün iyileriydi.Bjelica biraz daha yüzdeli dış atış kullansa maçın kahramanı olacaktı ama şanssızdı.Aynı şekilde Bogdanovic'te bombos bir turnikeyi kaçırdı ama hakem o pozisyonda net faulü çalmadı.Genel olarak fena degiliz gruptan cıkarız ama Final Four'a kalma şansımızı yükseltmek icin grubu 2. bitirmemiz lazım.
    Last edited by attirson : 03.Ocak.2015 at 15:01

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Bence Final Four'u kaçırdık bu maçta. Şimdi muhtemelen 3 veya 4 olarak çıkacağız gruptan ve nispeten daha güçlü bir takım gelecek son sekizde. Gerçi kazanmış olsak da yine çeyrek finalde Pana veya Maccabi'den biri gelecekti tabii ki kolay olmayacaktı ama nispeten Real veya Barcelona'ya göre tercih edilebilir.

Ayrıca fikstürümüz gerçekten çok kötü, ilk 5 maçlık süreçte 3 galibiyet çıkarmazsak işimiz çok zor ki bu sürecin kalan maçları dışarda Novgorod, Malaga, EA Milano ve içerde Olympiakos. 7-8 galibiyetle bitireceğiz gibime geliyor bu grubu. Bu da bizi 3 veya 4. yapar Efes ile birlikte muhtemelen. Bu da bize karşıdan büyük ihtimal ile Real Madrid veya Barcelona demek. Yalnız Barcelona dün Alba'ya kaybetti, belki Pana da olabilir Barcelona yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kazanacagimiza inansak maci uzatmaya birakmazdik. oyle buyuttuk ki rakibi son hucum onlara kalmasin diye sadece zamani erittik resmen. iyi bir hucum plani olmadi bence, bjelica son topu kullanmaliydi. sut olmasa bile iceri kat eder, faulu alirdi. sonucun iyi tarafiysa kupanin en guclu takimiyla basabas bir mac cikarmamiz oldu. ikinci yari sokak basketbolu gibiydi. top kaybetme rekoru kirdi iki takim da. o dakikalarda one sicrasaydik rahatca kazanabilirdik.

zizis ilk macinda cok onemli isler yapti, keza efeste de huertel cok iyiydi. cok yerinde transferler olduklarini gosterdiler. zizisin gelmesi takim icin iyi oldu ama kenan sipahinin sureleri kisalacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nizhny - Efes maçı oynanıyor ve ilk yarı 65-47 evsahibi takımın üstünlğü ile bitti. Adamlar çıldırmış gibi şut atıyorlar, birçok pozisyon bomboş ama ona rağmen %80 gibi akıl almaz bir şut yüzdeleri var. Efes te 47 sayı gibi çok iyi bir rakama ulaştı ama sanki hiç hücum yapmamışlar gibi görünüyor. Bu arada evsahibi takımın şut yüzdeleri 21/25 2 sayılık, 3/5 üç sayılık ve 14/16 serbest atış. Bu takım normalde tamamen dış atışlara bağımlı ama üçlük atma gereği bile duymadılar.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

109 sayı yedi savunma takımı Efes, bu seviyeye göre zayıf bir takımdan hem de. Nizhny beklenenden çok daha iyi işler yapıyor, maçı izlemeyip istatistiklere baksanız, dersiniz ki arkadaş her top girmiş adamlar şanslıymış. Öyle değil işte, 10 atıştan 6-7'sini bomboş attı adamlar, girecek tabii. Efes kötü savunmayla boş atışlara izin verdi. Hocanın fark açılmaya başlarken müdehale etmemesi de bu skoru getirdi. Bu haftanın iki sürprizine bizim ekiplerimizi yenen takımlar imza atmış oldu.

Galatasaray da büyük fırsat tepti Arroyo'nun kimisine göre hastalığı, kimisine göre protestosu yüzünden oynamayışından çok etkilenerek. Umarım en azından 2 takımla gideriz top 8'e. Hayırlısı.

Sayfa 37 / 39 İlkİlk ... 273536373839 SonSon

Mesaj Yetkileri