Sezon başından beri taktiksel olayın haricinde takım içi bölünme konusuyla da uğraşıyorum. Abate ve De Sciglio'nun sezon başında Avrupa kupalarında olmadığımızı sebep göstererek ayrılmak istemesi ile başlayan kaos devam ediyor.
Diego Lopez de sezon ortasında takıma alışamadığını söyleyerek beni şaşırtmıştı. 2 haftalık izin alarak ülkesine yolladık ama basında hala ayrılmak istiyorum demeye devam ediyor.
Bana yöneltilen soruda ayrılmasında sorun olmadığını söyledim. Milan'a kaleci çok açıkcası çok da üzüldüğümü söyleyemem.
Berlusconi ile konuşmalarda da alttan alan bir tavır içinde olmadım, gidere gider düzeyinde geçen sohbette alttan alan taraf başkan olarak adlandırılan ama bana göre bir işe yaramayan kişi oldu.
İlk sezon amacım hiçbir oyuncuyu satmadan kullanmak ardından sezon sonunda büyük bir çöp dökme operasyonu yapmaktı. Eğer ayağımı sezon sonuna kadar oyuncular kaydırmazlarsa Milan tarihinin en hareketli transfer dönemini geçireceğimizi söyleyebilirim.
Taktiksel boyuttan daha fazlasını görüyoruz sahada. Takımın bir anda gelen bu düşüşü %99 oyunculardan kaynaklanıyor.