Udinese / Maç Verileri

Udinese gibi ilk 3 takibi yapan bir takıma böyle fark atmak moral olarak bizi zirveye çıkardı. İstikrar sorunumuzu çözmediğimiz sürece maalesef şampiyon falan olamayız.

Napoli de bu sorunu yaşıyor ve bana göre şampiyonu bu belirleyecek. Ligdeki son maçlarımız çok çok zor geçecek. Birazdan fikstürleri koyduğumda sizlerde göreceksiniz.

Atalanta / Maç Verileri

Şut olarak bol keseden salladığımız bir maç oldu ama bir türlü 3 direk arasına atamadık. Atalanta gibi takımlara karşı kaybedilen puanlar gerçekten tam bir kayıp...

Takımın bu istikrarsızlığı çok can sıkıcı bir hal aldı.

Cagliari / Maç Verileri

Tek kale geçen bir maç oldu. Sau'nun verkaç yaparak girdiği tek pozisyonları var başka da topa dokunamadılar açıkcası.

Biz üst üste pozisyonlara girdik ama 11 adamla savunma yapan rakibimizi bu skorla yenmek zorunda kaldık. Maalesef böyle rakiplere karşı oyunu açacak bir ayak bizde yok. Menez'in golüyle zor da olsa kazanmasını ve hak ettiğimiz 3 puanı almasını bildik.

Fiorentina / Maç Verileri

Zirveyi yakından ilgilendiren bir maç oynadık. 3. sıradaki Fiorentina karşısında gayet iyi oynadık ama Kurtic'in ceza sahası dışından attığı saçma gol sonrası 1 puana razı olduk.

De Sciglio'nun gördüğü kart da çok ağırdı bana kalırsa. Fiorentina deplasmanından alınan 1 puana bu istikrarsız oyun dikkate alınınca açıkcası umutla bakıyorum.