Puan Durumu

Napoli / Fikstür
Napoli'nin fikstürü görüldüğü üzere baya zor. Lazio - Verona - Sampdoria üçlüsü eşit seviyede takımlar olduğundan bu ekiplerle üst üste oynamak avantaj olabilir ancak ardından arka arkaya gelen İnter - Juventus maçları bana göre onları zorlayacaktır.

Bizim maçta gördüğüm kadarıyla da savunma anlamında sorunları var. Lazio'dan çok umutluyum ipini çekecektir Napoli'nin. Djordjevic'e güveniyorum o savunmayı haşat edecektir.

Juventus / Fikstür
Roma ile içerde Milan ve Napoli ile dışarıda oynayacak olan Juventus'un bana göre şansı yok. Genoa'nın da çok ters bir takım olduğunu düşünüyorum o maçta puan kaybedeceklerdir.

Milan / Fikstür
Şu takımlar arasında en çekindiğim maç önümüzdeki Lazio maçı olacak. Djordjevic'in oyunun en kaliteli forvetlerinden birisi olduğunu biliyorum. Bizim savunmamıza zor anlar yaşatmasından da oldukça tırsıyorum.

İnter ve Juventus maçlarının üst üste gelmesi can sıkıcı ama en azından son 2 hafta rahat maçlar oynayacağız.

Fiorentina / Fikstür
Bana göre şampiyonluk şansı en fazla olan takım Fiorentina.

Adamların fikstürü inanılmaz derecede dengeli ve basit. Napoli maçı hariç bileğini bükemeyeceği takım bana göre yok.
Liderle arasında 7 puanlık fark onları bu yarışta güçsüz kılıyor ama ben Napoli'yi yenmeli halinde şampiyonluk adına büyük iş yapacaklarına inanıyorum.

Fiorentina'yı da büyük bir rakip görüyorum.