1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Türkiye 2.Ligde ilginç bir terslik var

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Çoğunuz bu ne saçmalıyor öyle bir şey olamaz diyebilir ama şöyle bir şey var; Bildiğiniz maç kazanamama olayı var! beta versiyonunda normaldi herşey ta ki oyunun kendisi çıkana kadar. Malatyasporla defalarca kariyer açtım,bilgisayara format attım,5-6 tane ayrı takımla kariyer açıp birde öyle yapayım dedim yok yok yok yine aynı. Düşündüm bir an maç motoruyla ilgilidir yada yaptığım taktik kötüdür diye birsürü yol denedim ama olmadı. En sonunda tamamen aynı taktiğin kopyasıyla başka bir ligde oyun açtım ve ilginç olan şu ki taktik tıkır tıkır işliyor ben bu olayı çözemedim varsa TFF 2.ligde oynayanlar bilgi verebilir mi acaba?
    Dostum ligin dinamiği çok farklı. 1.ligde çok iyi işleyen taktiğim 2.ligde işlemedi mesela. Düzenlemeler yapmak zorunda kaldım. Sarıyer'den kovuldum. Kocaeli ile playofflarla çıktım bank asya'ya mesela.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Dostum ligin dinamiği çok farklı. 1.ligde çok iyi işleyen taktiğim 2.ligde işlemedi mesela. Düzenlemeler yapmak zorunda kaldım. Sarıyer'den kovuldum. Kocaeli ile playofflarla çıktım bank asya'ya mesela.
    Quote Originally Posted by Viper Thorne View Post
    bende 2.ligten Göztepe ile kariyer yaptım hiç öyle bir sorun denk gelmedi normaldi işuan 2. sezonum zaten 1.ligteyim devam ediyorum hala aynı taktik ile
    İlk sezon fikstürlerinizin bir ekran görüntüsünü atabilirmisiniz acaba?
    malatyAdana!

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri