Welling united kariyerinde basarilar. Bende torquay ile oynuyorum suan 3.sezondaym skybet2deym iskocya ligindeki ve premier ligde buyuk takimlarin serbest biraktigi gencleri toplayarak ilerliyorum bakmani tavsiye ederim
Welling united kariyerinde basarilar. Bende torquay ile oynuyorum suan 3.sezondaym skybet2deym iskocya ligindeki ve premier ligde buyuk takimlarin serbest biraktigi gencleri toplayarak ilerliyorum bakmani tavsiye ederim
Arkadaşlar bugün okulu ektim ve oyunda fazla maç ilerlediğim için toplu fikstür ve yenildiğim maçların verilerini paylaşacağım.
Vanarama South 1-19 Toplu Sonuç ve Puan Durumları:
Aslında kaybettiğim maçlarda da kötü oynamadım sadece şanssızdık. Son maç hariç evimde puan kaybetmedim ancak deplasmanlarda çok puan dağıttım. Deplasmanda biraz daha iyi olsam çok rahat lider olabilirdim. Yönetimin bu sezon ki hedefi şampiyonluk.
FF Kupası Toplu Sonuçlar:
En çok zevk aldığım ve heyecanlandığım maçlar bunlardı. İlk maçta rakibimiz 2-0 öne geçmesine rağmen peş peşe bulduğumuz gollerle skoru 2-2 ye getirdik. İlk yarının son anlarında rakibimiz 3-2 yapan golü attı. İkinci yarı moralsiz başladık ve hemen golü yedik. Skor 4-2 ye geldikten sonra takım halinde hücum etmeye başladık ve yine peş peşe gelen gollerle 4-4'ü yakaladık.
Rövanş maçında bu sefer maçın başında öne geçen takım biz olduk ve anında 2-0 yaptık skoru. İlk yarının sonu ve ikinci yarının başında oyun bizim istediğimiz gibi gidiyordu. Ne olduysa 70. dakikadan sonra oldu. Şok bir gol yedik ve toparlanmaya çalışırken kalemizde 2. golü gördük. Bu moral bozukluğuyla son dakikalarda üst üste ataklar yedik ancak skoru korumayı başardık. Uzatmalara başlarken takım konuşmasında verdiğim gazla birlikte takım bildiğiniz şahlandı ve rakip takımın kalesine 3 gol bıraktı.
FF Kupasında yönetimin hedefi 1. tura ulaşmamızda ve hedefimizi başardık. Elendiğimiz Tranmere şuan SkyBet L1 de mücadele ediyor.
Genç kalecimiz iyi formunun ödülünü alıyor ve milli takıma davet ediliyor.
Bu yönetim bu konuda çok anlayışlı. Bu sezon takımın anlaştığı 2. kardeş kulüp. Colomiers yönetimine bir türlü kabul ettirememiştim bu isteğimi.
Bu zorlu şampiyonluk mücadelesinde taktik ve teknik desteklerinizi esirgemezseniz çok sevinirim arkadaşlar.