Bişey değişmeyecek. Sıkıntı oyuncularda
Bişey değişmeyecek. Sıkıntı oyuncularda
Brendan Rodgers gidecek gibi yakında onu bekleseydik en azından![]()
-1 Averajla lideriz. Turkcell süper liiig, hiiiç bitmesiiin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu takım bu kadar kötüyken liderse biraz toparlanınca neler yapabilir ? Hayırlısı bakalım.
İki agresif orta saha ve bir Berbatov tarzı forvet alınmadan bu takım pek bir şey yapamaz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hamza Hamzaoğlu:"Sneijder'le hiçbir sorunum yok, en değerli oyuncularımın başında geliyor. Buraya geldikleri zaman hakkını vermeleri lazım."
Hamza Hamzaoğlu."Sneijder ile ilgili söylediklerimde biraz ileri gittim. Bugün kendisiyle de konuşacağım."
Hamza Hamzaoğlu yan çizmiş biraz, demekki neymiş futbolda bu tur futbolcuları tutmak kolay değilmiş dışardan sallamayla olmuyormuş![]()
Veya değil ikisini birden almamız gerekiyordu bence. Mbia boştaydı ve Song kiralık olarak gelebilirdi. Opsiyonlu bir şekilde. İlerideki oyuncuların hiçbiri pres yapmadığından ve yapabilenlerinde agresif olmadığından orta sahada bu iki canavarla çok rahat şampiyon olurduk. Ama biz gidip Cemali ve Pandev'i aldık![]()
Song"u biz kacirmadikki cocuklari ingiltereyi tercih ettigi icin gitti oraya aciklamasi vardi
Hamza Hoçam Şampiyon Olaçak O Kadar! Ay Lav Yu Hoçam
Ay Lav Yu HOZAM
@byariff
abi aslında söylemek istediğim sadece song özelinde değildi. yani song gibi afrikalı maç başı ortalama 12-13 km koşabilecek agresif bir canavar orta sahaydı. böyle bir oyuncu tam ihtiyacımız olan isim şuan. forvete de keşke berbatov gelse ya da podolski
Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder için söylediklerinden sonra gelmesin,kıl kaptım demiştim.Askerde haberleri takip edemediğimden geldiğini duyunca şaşırdım.Bu kadar erken Galatasaray'ın başına geçiceğini düşünmüyordum.Kıl kapan çok olmuştu Hamza Hamzaoğlu'na.Bazı kesime kendisini sevdirmesi lazım.Umarım hayırlı olur.
Ben bu Ünal Aysal için , Aziz Yıldırım'ın kötü bir kopyası , yanına bile yaklaşamaz , işleyen çarka çomak soktu vb. bir sürü şey söylemiştim de , yeni yeni haklı olduğumuz çıktı ortaya.Söylemeden geçemedim , o zamanlar tabi çok tepki çekiyorduk =)
Hala da tepki çekiyorsunuz
Yanlış anlamayın ben Ünal Aysal'ı o şekilde görmüyorum,siz tabi istediğiniz gibi düşünebilirsiniz o ayrı.
Last edited by europeanconquer : 06.Aralık.2014 at 17:13
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İşin gerçeği Ünal Aysal'ın Galatasaray'a verdiği zararı hiç bir Fenerbahçeli veremezdi. Ünal Aysal'a olan sevginizi öne çıkarmak için gerçeği görmezden gelemezsiniz. Sırf 3 transferi yüzünden (Melo, Sneijder, Muslera) saygı gösteriyorsunuz ama herhangi bir transferi herhangi biri de yapabilirdi. Geçen sene Fenerbahçe'nin şampiyon olması için Sneijder'e ihtiyacı yoktu. Anderlecht'in kazanması için Sneijder'e ihtiyacı yoktu. Youri Tielemans'ın maliyetinden bahsedebilecek olan var mı? Galatasaray'ın da Sniejder'e ihtiyacı yoktu. Mantıklı ve daha düşük bütçeli bir transfer de yapılabilirdi. Galatasaray'da tüm isimlerin beceriksiz olduğunu düşünüyorsanız, illa yüklü para verip gözden çıkarılmış yıldızlar ile başarılı olabileceğini düşünüyorsanız hiç bir zaman uzun vadeli plan yapamazsınız demektir. Bu illa yüksek bedelli transfer yapmayacağınız anlamına gelmez. Önce bütçeyi düzeltip sonra transfer yapabilirsiniz. Bu sırada da sıradan oyuncu almak zorunda değilsiniz. Bu yüzden scouting var, bosman kuralı var.
Her oyuncuya hakettiğinden 2-3 katı veren, hiç planlama yapmadan bulduğu her oyuncuyu dolduran, hileli borsa işlemleri ile açığını kapatmaya çalışan, ekol diye bile bile yanlış antrenörler seçen, hatasını asla kabul etmeyen bir başkan ile ilerlemek hiç mümkün değil. Hiç bir şirket günü geçiştirerek ilerleyemez; zorlayan CFO, CEO da gönderilir. Aziz Yıldırım bile fayda-maliyet (F-M) analizini öğrendi ama Ünal Aysal'ın kulübü sürekli borca sokmaktan başka bir niyeti yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cok guzel ve ayni zamanda dogru bir yazi. Durum gercekten boyle maalesef.
Hamzaoğlu ve Galatasaray'ın geleceği - Medyaspor Köşe Yazısı
Dilmen'den Bruma yorumu - Amk Spor Gazetesi
Bu adamdaki ego da bi başka bee![]()
Bruma su haliyle bile ridvan'dan daha kariyerli topcu. Nesi dogru
Kafayı kaldırıp pozisyonları süzüp Sneijder'e 2 tane gol pozisyonu yarattı yalnız.
Yapacak onu da yapacak Aslan parçam benim![]()
Rıdvan olur kısmı espri biraz ama haklı pozisyonları sonlandırmada çok eksiği var, karar anlarında bocalıyor kara bela. Almanya'da falan olsa gelişir derdim de herhangi bir şey üzerinde insan eğitmeyi bilmediğimiz, beceremediğimiz için Bruma'nın Türkiye'de çok da fazla gelişeceğini düşünmüyorum. Hee belki Osmanlıca öğretiriz.
Screw you guys, I'm goin' home
Yarin orta sahada Melo ve Emre oynuyormus. Emre zaten Akhisar macinda baya kostu, Melo'yu da biliyoruz, gittikce dusuyor. Orta sahada ezilmemek icin kanatlarda oynayan Bruma-Sneijder ve ondeki ikili Burak-Umut yine gecen ki mac gibi yardim etmeliler.