Oyunculara verilen yıldızlar tamamen asistanınızın oyuncu yetenek ve potansiyel değerlendirme özelliklerine bağlı olduğu için bunlar düşükse hatalı yıldız göstermesi çok normaldir.
Genie Scouta gelirsek, tam olarak hile değildir, sadece bir oyuncunun potansiyelini araştırmadan, yıldız yerine tam değer olarak görmeye yarar, bilgisayar oynarken zaten bunu yapıyor yani oyuncuyu araştırmadan değerini biliyorlar yada yüksek bir oyuncuyu hemen keşvediyorlar daha oyuncu oyuna girer girmez. Buna sadece oyunu kolaylaştırır diyebiliriz ama hile demek pek doğru olmaz, tabi eğer kariyer yapıyorsanız kullanmamanız oyun zevki için daha iyi ama boğazınıza dayanıp kullanamazsınız diyeceğim yok tabi.
Benim gibi fantezi lig oynamayı sevenlerdenseniz hızlı ve fantazik bir oyun için ideal bir programÇünkü oyuncu araştırmakla vakit kaybetmek istemiyorum, bu nedenle genie scout işime yarıyor, zaten ben oyuncuların özelliklerini gizle seçeneğini devre dışı bıraktığım için doğal olarak pek bir dert olmuyor bana
Tabi kariyer oynayacaksanız kullanmanızı önermem, yinede seçim.