[/IMG]

[/IMG]
Lideri evinde devirmemize 1 dk bile kalmamıştı. Nedendir bilmiyorum ama hep son dakikalarda maçı kaybediyoruz. Ya mağlup oluyoruz ya da bu şekilde berabere kalıyoruz. Geçen sezonda çok yaşadık bu sezonda devem ediyor. Var mı bir fikri olan?

[/IMG]

[/IMG]
Galiba bu sefer biz ellerinden zor kurtulduk. Uğraştık ama ikinci golü atamadık.

[/IMG]

[/IMG]
Kırmızı karta kadar belki kaleyi bulan şutumuz yoktu ama yine de kafa kafaya bir mücadele sergiliyorduk. Kırmızı kart sonrası takımda moraller çöktü ve sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım mevcuttu. Asistanımın uyarısı ile maç sonrasında hakemler üzerinden FF yi eleştirdim. Yine uyarı aldım.

[/IMG]
Maçın başında bana ofsayt gibi gözüken bir gol yedik. Yılmadık önce Orhan ile beraberliği sonrasında Harika çocuğumuz Saoulla nın biraz da dönen şutunun tekrar kendine çarpması sonucu öne geçtik. Ama yine öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü koruyamadık ve berabere kaldık.

[/IMG]

[/IMG]
54. dakikaya kadar pek bir varlık gösteremedik. Ama 54. Dakikada oyuna aldığım Ozan İpek maçı çevirdi. Muhteşem bir oyun ortaya çıkardı. Ve bize beraberliği getirdi.

[/IMG]

[/IMG]
Bu maçta bir taktik denedim. Ve denediğime pişman oldum. Maçı kaybettik. Maç sonunda oyuncuları kırdım geçirdim. Bir kaçına 2 haftalık maaş kesintisi verdim. Hatta Saulla uyardığımda suçu taktiğimde buldu.

ve çocuk haklı yapacak bir şey yok.Bu mağlubiyetle birlikte ligde galibiyeti unuttuk. Ve takımın morali çöküşe girdi. Neyseki ZTk da süper gidiyoruz.

[/IMG]
Şu ana kadar şampiyonluk yaşamış 5 büyüklerden bir tek Galatasaray ile oynamadık. Ve bir sonraki maçımızı onlarla oynayacağım. Ama %90 mağlup olacağımı düşünüyorum. Bu moral bozukluğuna rağmen %9 berabere kalabiliriz.

[/IMG]
Hedefimiz 10 galibiyet 10 beraberlikti. Şuanda ilk yarının bitmesine 2 maç kala 7 galibiyet 3 beraberliğe ihtiyacım var. Ama özellikle iyi bir seri yakalamam gerektiğini düşünüyorum.

[/IMG]

[/IMG]
Evimizde muhteşem bir galibiyet aldık.

[/IMG]
Zorlandık ama bu sefer kazanmayı başardık. Şu anda grupta lideriz.

[/IMG]

[/IMG]
Evimizdeki oynadığımız güçlü iki rakibimizi devirmemiz çok iyi oldu. Hacettepe deplasmanında galip gelmemiz de güzeldi. Şimdi evimizde Hacettepeyi yener, deplasmanda ise Sivas yada Akhisar deplasmanlarından birinden berabere kalırsak biz bu gruptan çıkarız. Özellikle olurda lider yükselirsek rakip olarak Altınorduyu isterim. Levent Erişçi habire bana laf atıyor. En güzel cevabı sahada vermek istiyorum.