Originally Posted by
Ali Hikmet
ZTK da oynadığımız maçları lige yansıtsak keyfimizden yenilmez

Maalesef yansıtamadık. Sıkıntılı günler geçirdik. Bir süredir paylaşım yapamadığımdan dolayı epeyi görüntü oluştu. Bundan dolayı maçları toplu vereceğim. Fenerbahçe maçına kadar taktik arayışı içine girdim. Çünkü her ne kadar defansif anlamda çok kötü olmasak ta hücum anlamında pek üretken değildik. Ne kendi oluşturduğum taktiklerden nede hazır taktiklerden verim aldım. En son Fenerbahçe maçında indirip de kullanmaya fırsat bulamadığım bir taktiği denedim. 4-4-2 ve orta sahadakilerden bir sağ dos şeklinde bir diziliş ile çıktık. Ve güzel bir oyunla güzel bir maç çıkardık. Maçtaki 3 gol her ne kadar kornerden olsa da iyi bir maç oldu. Aynı diziliş ile Beşikaş karşısına çıktık. Aynı şekilde geçti. Umarım yanılmıyorumdur ama galiba taktiğimizi bulduk.

[/IMG]

[/IMG]
Bu arada Kayseri den de teklif geldi ama biz yönetimi kıskandırmak için görüştük. Fakat buna rağmen gelen sözleşme teklifinde maaş ve transfer bütçesini artıramadık. Her ne kadar kasada iyi para olmasına rağmen Bayram Akgül hiç bir isteğimi kabul etmiyor. Bu de beni deli ediyor.
Bu arada üstteki resimleri Jpg moduna çevirmeyi unutup de yüklemişim. Kusura bakmayın sonrakilerde daha da dikkat edeceğim.
Mali durumumuz.

[/IMG]