1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Asimetrik Buldozer - Abuzer Kadayif

Hybrid View

Ozan Abi, merhabalar.. ST: Her yönü kuvvetli forvet oyuncuları kullanmanızı öneririm, rolun hakkı komple forveti vermeli kısaca. Balotelli-Sturrige-Fierro kullandığım isimler... yazmışsın ama taktikte Yardımcı Forvet rolünde .. onu Komple yapalım mı yoksa Yardımcı olarak kalsın mı

2. Default

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    güzel taktige benziyor deneyip görelim..
    olumlu-olumsuz ss leri bekliyorum
    Quote Originally Posted by Jacey01 View Post
    Fenerbahçe ile bu taktikle ne derecede başarılı olunur acaba arkadaşlar ?
    DEnemek lazım, bir arkadas yukarda denemiş sonuclar fena değil gibi
    Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    Ozan Abi, merhabalar.. ST: Her yönü kuvvetli forvet oyuncuları kullanmanızı öneririm, rolun hakkı komple forveti vermeli kısaca. Balotelli-Sturrige-Fierro kullandığım isimler... yazmışsın ama taktikte Yardımcı Forvet rolünde .. onu Komple yapalım mı yoksa Yardımcı olarak kalsın mı
    Taktiği kurgularken komple forvet olarak yapmıstım aslında ama bir sekilde değişmiş (muhtemelen sağa sola kaydırınca yardımcıya donuyor nedense) ve o sekilde butun Liverpool kariyeri boyunca yardımcı forvet olarak kullanmısım. Ancak simdi livornoda komple destek olarak oynatıyorum(talimatlar yardımcıdaki ile aynı). Nasıl bir fark doğuruyor dersen yardımcı forvet daha fazla geriye gelip top alıyor biraz daha fazla defansif katkı veriyor, komple forvet ise biraz daha fazla atıyor sanki. Karar sana kalmış hangisini begenirsen onu sec derim, oyuncu ozellikleri yardımcıda kullansan, komple destekte yine her yonu dengeli oyuncu tipi secmeni öneririm.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri