Triple yaparız bu sene çok rahat![]()
Triple yaparız bu sene çok rahat![]()
Aman hocam sağolun.
Teşekkürler üstadım.Odegaard'a güven tam.
Teşekkür ederim hocam Fierro candır
Buyur Önder Hocam bol bol gel içmeye çayımı kariyerimi şenlendir.
Teşekkürler hocam İnşallah alıcaz.
Triple geliyor inşallah hocam
Teşekkürler.
Eyvallah hocam.
Gönlümüz o yanda hocam teşekkürler.
----Güncelleme Akşamın Sisli Saatlerinde Gelecek Arkadaşlar
fierronun profili bu sene bana iyi gelmedi fazla ama sende coşuyor maşallah bakalım bu gidişatı devam ettirirse interinde transfer listesine girebilir, aynen devam !
Şimdede Savitsky parladı Fierro söndü hocam
İlk maçtaki 4-2'nin rahatlığı ile hafif rotasyona gittik.Rahat bir maç oldu ve turu geçtik.
Maça hükmetmemize rağmen tek gol bulabildik penaltı sağolsun.
Fevkalede bir oyun Fevkalede bir skor.Savitsky durmak bilmiyor.
Lig ikincisi Twente deplasmanından rahat bir şekilde dönüyoruz.Savitsky göklerden inmiyor.
Puan Tablosu
Transfer Dönemi Başlamadan Operasyonlarımız Başladı.
Gidenler
Shaktar önce Klassen'e teklif yaptı.Reddedince rotasyon orta saha oyuncumuz Serero'ya yöneldi.15 M Euro'ya Shaktar'a yolladık.
Sağ Bekim Van Rhijn'e gelen 15 M Euro'luk teklifi göz ardı edemedik.Hizmetleri için teşekkür edip yolladık.
Gelenler
Barça'nın satılığa çıkardığı Sergi Roberto'yu 2.7 M Euro bedelle anlaştık.1 Haziran'da takıma katılacak.
Southampton'un sağ bek oyuncusu John Flanagan ile 7.5 M euro'su 48 ay taksitle toplam 15 M Euro'a el sıkıştık.1 Haziranda takıma katılacak.
Uefa Avrupa Ligi 2.Eleme Turu Rakibimiz
Sergi Roberto çok ucuza gelmiş.Flonagan'ı çok beğendim.Celtic güçlü takım dikkat etmek lazım.
Roberto'yu ucuza kapmışsın. İyi transfer olmuş. Flannagan'da iyi olmuş ancak ayak uydurabilir mi şüpheliyim doğrusu. Southampton yine iyi para kırmış.
Celtic zor rakip, dikkatli ve iyi oyun oynamalıyız.
Transferler güzel hocam Celtic dişimize göre ama dikkatli olmak lazım![]()
transferler hos ama flanaggan a cok vermişssin sanki.
Taktiksel detaylarınızı merak ettim doğrusu..![]()
Teşekkürler.
Celtic zorladı ama durduramadı.
Deplasmanda baya zorlandık Amsterdam Arena'da turu aldık.
Flanogaan adı da bi karışık zaten biraz tuzlu oldu da daha 20 küsür yatıyor bide yönetim sezon bitince verir para batıcak bana da hocam:
İlerleyen güncellemelerde bi kaç bişi paylaşabilirim.
Yağmurlu bir havada Celtic Park'ta çok zorlandığımız maçtan avantajlı bir skorla ayrıldık.Fakat rakipten gözümüz korkmadı değil hani.
Amsterdam Arena'da hafif kar yağışlı maçta taraftarı arkamıza alarak Celtic'i tarumar edip Çeyrek Final'e yükseldik.
-----Alt yapımızdan çıkan en iyi regen oyuncu bu.Bakalım hamuru tutacak mı ?
Ligin bu maçından sonra aldığımız 1 puanla matematiksel olarak Şampiyonluğumuz kesinleşmiş oldu.
-----ŞAMPİYON AJAX-----
Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğumuzu şu an için 19 puan farkla ilan ettik.Artık gözlerimiz Uefa Çeyrek Final kuralarında...
UEFA ÇEYREK FİNAL RAKİBİMİZ
--Bayern Leverkusen--
Valla bu sezon Sergi Roberto'ya bir türlü ısınamadım geçen sene profili muazzamdı
Leverkusen'i rahat geçeriz
Lever zorlayabilir, etkili kanat adamları var,önlem almanı öneririm, bol gollü maçlar bekliyorum, şampiyonluk için tebrikler...
Leverkusen zorlayabilir. Aman dikkat.
Şampiyonluk güzel olmuş.Leverkusen çok tehlikeli burdan vermeyelim artık
Geçen sene çok daha iyiydi Roberto.Leverkusen'i nasıl rahat geçiyoz onu anlamadım işte
Teşekkürler sadece kanatlar olsa yine iyi
Dikkate alınmıştır teşekkürler.
İnşallah Teşekkürler.
Moral veriyoz yahu sende tamam Leverkusenden fark yersin
sampiyonluk güzel olmusş ama flannaganı beenmedim leverkusene fark atarsın![]()
Sağol hocam adamdan soğudum ya.
Hollanda Ligi 30.Hafta
Maça ağırlımızı koyarak 50 bin seyircimize futbol şölenimizi izlettik.Odegaard'ın ilk golüyle buluşması en genç golcü olarak tarihe geçirdi.
Hollanda Kupası Yarı Final
2-0 Öne geçtiğimiz maçta 3-2 geriye düştük.Viktor Fischer 109. dakikada 3-3 yaptı ve penaltılara kaldık.Penaltılar sonucunda 5-4 kazandık.Finaldeyiz.
Hollanda Ligi 31.Hafta
Zivkovic'i 11 de sürdüğüm maçta yüzümü kara çıkartmadı.Yine güzel bir galibiyet aldık.
Hollanda Ligi 32.Hafta
Bir 5 'de Willem II'ye attık.Puan farkı açıldıkça açılıyor.
Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final I.Maç
2-0 Öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü koruyamadık ve 2-2 'ye razı geldik.Yine de deplasmandan güzel bir sonuçla Amsterdam'a döndük.
Hollanda Ligi 33.Hafta
Jong Ajax kadrosu ile çıktığımız maçı Asistan'a bıraktım.
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final II.Maç
Amsterdam Arena'da yer yerinden oynadı.Müthiş bir galibiyet aldık.Zivkovic'in 40 metreden attığı gol maça damga vurdu.Yarı Finaldeyiz.
UEFA AVRUPA LİGİ YARI FİNAL RAKİBİMİZ
LİLLE LOSC
Hollanda Kupası Heerenveen'in
Tüm maç mahvettiğimiz Heerenveen 2 kere geldi golünü attı gitti.Erken yediğimiz gollerden sonra yılmadık.90+1'de Savitsky'nin golü ile uzatmalara kaldık.Penaltılarda elendik.Söyleyecek fazla birşey bulamıyorum.
Bazı oyuncularımız maçtan sonra gözyaşlarına hakim olamadı.Telafi için tek bir şansımız var.
UEFA AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONLUĞU
Lille'yi geçer o kupayı alırız hocam![]()
Leverkusen'i güzel yenmişiz.Hollanda Kupası kötü olmuş ama canımız sağolsun.Uefa'yı bekliyoruz artık.
lile eler alarız kupayı heereven sanssızlık olmus ben hiç yenemedım fm serilerinde hereveeni![]()
UEFA YARI FİNAL I.MAÇ
Amsterdam Arena'da üstün bir oyunla kazanıyoruz.Çok daha avantajlı bir skor elde edebilirdik fakat olmadı.2 maç çok riskli olabilir.
UEFA YARI FİNAL II.MAÇ
Heyecandan sandalyeden düştüğüm maç oldu.Maça Lille büyük üstünlükle başladı.Akın akın atak üstüne atak yaptılar.İlk yarıyı 2-0 yenik kapattık.Devre arası gazladım falan işe yaramadı 66'da 3-0 geri düştük.Taktikle ufak oynadım kenardan bağırdım çağırdım.Efsanevi bir geri dönüş yaptık.Son 10 dakikaya 3-0 geride girip maçı 3-3 berabere tamamladık.Finaldeyiz.
UEFA FİNAL RAKİBİMİZ
--ZENİT--
Leverkusen'i geçmek şaşırttı beni açıkçası. Lille kontrollü bir takım Ajax'ın "total futbol" anlayışına ters gelebilir. Yine dee <3 PSV Eindhoven![]()
zenit geçen seride bana hep ters gelen bir takımdı burda nasıl bilmiyorum karşılaşmadım henüz, %90 kupayı aldık heralde ha