1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    tema klasörünün içindeki "tema adı.xml" olan dosyayı skin_config.xml olarak yeniden adlandır. tabi yukarıdaki kodları eklemen gerekiyor yinede.
    Hangi kodları ? ya ben steamdan indirdiğim dostyalarıda göremiyorum oyunda dark skini mesela göremiyorum orda var ama seçemiyorum ayarlardan . lütfen bi yardımcı olun

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    Hangi kodları ? ya ben steamdan indirdiğim dostyalarıda göremiyorum oyunda dark skini mesela göremiyorum orda var ama seçemiyorum ayarlardan . lütfen bi yardımcı olun
    steam'den temaya abone olup oyun içinden indirdikten sonra oyunu tekrar başlattın mı?

başlatmadıysan görünmez. eğer bundan farklı bir sorunun varsa sigames forumundaki update konusuna bak. orada tema ile ilgili açılan başlığın bir linki var. sorununa o şekilde bir çözüm bulabilirsin belki.

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    steam'den temaya abone olup oyun içinden indirdikten sonra oyunu tekrar başlattın mı?

başlatmadıysan görünmez. eğer bundan farklı bir sorunun varsa sigames forumundaki update konusuna bak. orada tema ile ilgili açılan başlığın bir linki var. sorununa o şekilde bir çözüm bulabilirsin belki.
    abone olduktan sonra steamda indir butonu yok işte sorun orda.Turksportalda yardımcı olacak kimse yok arkadaşlar .s steamdan indirdiğim diğer temalar hiç görnmüyor zaten sadece beyaz olan temayı seçebiliyorum alternatif yok
    Last edited by peker_553 : 10.Aralık.2014 at 23:46

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri