Ligin en iyi kadrolarından ve kesinlikle ben de kariyer yapacağım. O yüzden bu başlık takibimdeBaşarılar dilerim.
Ligin en iyi kadrolarından ve kesinlikle ben de kariyer yapacağım. O yüzden bu başlık takibimdeBaşarılar dilerim.
Teşekkürler
Valla hocam ilk 3 zor bu sezon ölü sezon düşünüyorum. Yine de ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirip mali olarak bir an önce rahatlamamız lazım.
Teşekkürler.
Aynen hocam, bilhassa dengim ve zayıf takımlara karşı ofansif oynamayı istiyorum. Bakalım tutmazsa değişikliğe gideriz.
Teşekkürler
Sağolasın Hemşehrim![]()
Hocam kadro iyi olmasına iyi de mali durum sıkıntılı. Bir de Erkan Zengin başlar başlamaz problem çıkartıyor ben başka takıma gitmek istiyorum diye. Bir de forvet yok Mirkan'dan başka, diğerleri kiralık.
Bakalım neler olacak.
TRANSFER DOSYASI -23 Temmuz 2014
Ligdeki son transferler:
Akhisar Belediyespor
Ege temsilcisi bonservisleri ellerinde bulunan Xavier Annunziata ve Landry Matondo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Balıkesirspor
-
İstanbul Başakşehir
El Setif takımında forma giyen ve sağ bekte görev yapan Mohamed Ziti'yi 160 bin € bonservis bedeli ile kadrosuna kazandırdı. 2 Yıllık sözleşme imzalanan Ziti'ye yıllık 210 bin € ödenecek.
Bonservisi elinde bulunan stoper Wagner Luiz Fogolari'yi de 3 yıllığına kadrosuna kattı. Wagner'in yıllık maaşı 220 bin € olacak.
Beşiktaş
-
Bursaspor
Bursaspor Galatasaray'ın efsane kaptanı Sabri Sarıoğlu ismini 67 bin € bonservis bedeli ile kadrosuna kattı! Tecrübeli sağ bek 3 yıl boyunca yıllık 488 bin € ücretle Bursaspor formasını terletecek!
Eskişehirspor
Siyah Kırmızılı Anadolu temsilcisi bonservisi elinde bulunan genç ortasaha oyuncusu Orhan Gülle ve Avustralya vatandaşlığı da bulunan Kerem Bulut'u renklerine bağladı. Orhan Gülle ile 2016, Kerem Bulut ile 2018 yılına kadar sözleşme imzalayan Eskişehirspor, Orhan Gülle'ye yıllık 39 bin € Kerem Bulut'a ise 24 bin € ödeyecek.
Eskişehirspor genç sol kanat oyuncusu Mehmet Erkut Şentürk'ü Elazığspor'a kiraladı.
Fenerbahçe
-
Galatasaray
Galatasaray ise Liverpool'dan Suso'yu 1 yıllığına kiraladı. 20 yaşındaki genç ortasaha oyuncusunun 975 bin € tutarındaki maaşını Galatasaray karşılayacak.
Galatasaray Furkan Özçal'ı Mersin İdman Yurdu'na kiraladı. Sabri Sarıoğlu ise Bursaspor'a transfer oldu.
Gaziantepspor
Gaziantepspor Al Shabab takımında forma giyen 24 yaşındaki ortasaha oyuncusu Fahad Hamad'ı 1 yıllığına kiraladı.
Gençlerbirliği
Gençlerbirliği bonservisi elinde bulunan İtalyan futbolunun tanıdık simalarından Danimarkalı stoper Per Krøldrup'u kadrosuna kattı.
Kardemir Karabükspor
Karabük temsilcisi Altay'dan genç ortasaha İhsan Deniz'i kadrosuna kattı.
Kasımpaşa
Kasımpaşa bonservisi elinde bulunan Abdoulaye Keita'yı kadrosuna kattı. 23 yaşındaki Fransız kaleci 2017 yılına kadar yıllık 130 bin € alacak.
Kayseri Erciyesspor
Kayseri temsilcisi bonservisi elinde bulunan, geçen sezon Elazığspor'da izlediğimiz Boşnak oyuncu Ognjen Vranjes'i kadrosuna kattı.
Konyaspor
Yeşil Beyazlı takım yine geçen sezon Elazığspor'dan tanıdığımız bir isim olan Tidiane Sane'yi bonservissiz olarak kadrosuna kattı. Senegalli oyuncu 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Mersin İdmanyurdu
Akdeniz temsilcisi Galatasaray'dan Furkan Özçal'ı, Lanus'dan da Maximiliano Cacares'i kiraladı.
Çaykur Rizespor
Karadeniz temsilcisi ise bonservisleri ellerinde bulunan Sırp kaleci Bojan Jorgacevic ve İspanyol ortasaha Javier Camunas'ı kadrosuna kattı.
Sivasspor
Sivasspor kulübü bonservisi elinde olan Senegalli Kemokho Cissokho'yu 3 yıllığına renklerine bağladı. Cissokho yıllık 110 bin € alacak.
Sivasspor River Plate'in genç oyuncusu Lucas Boye'yi 1 yıllığına kiraladı.
Trabzonspor
-
Bu arada sizlere bir şey danışmak istiyorum. Karşıma böyle bir santrfor çıktı. 2.02 boy cezbetti açıkçası. Sizce almaya değer birisi mi yoksa Mirkan Aydın varken (Tam karşılamasa da, yerli olması ve bizim oyuncumuz olması dolayısıyla) gereksiz bir transfer mi olur? Alırsam 1 yıllık alıp ölü sezon bitince bırakacağım.
Bir de, Ruud Boffin, Erkan Zengin ve Diego Angelo takımdan gitmek istiyorlar. İkna edemedim. Her an her şey olabilir, perişan bir kariyer de oynayabilirim, küme de düşebilirimErkan ve Diego aynı Çin takımına gitmek istiyorlar ilginçtir ki.
Last edited by NomrukaN : 11.Aralık.2014 at 07:09