1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Yalnız güncellemeden sonra açtığım kariyerimde takımdaki herkes başka takımlara gitmek istiyor ve ikna olmuyorlar. Ne yapmalıyım? Yol mu vereyim?

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Yalnız güncellemeden sonra açtığım kariyerimde takımdaki herkes başka takımlara gitmek istiyor ve ikna olmuyorlar. Ne yapmalıyım? Yol mu vereyim?
    Güncellemeyle futbolcuların aklı başına gelmiş anlaşılan...

Quote Originally Posted by kiddynamite View Post
    gerçekten hiçbir şey beğenmiyoruz dönün 5-6 sene önce oynadığınız oyunlara bi bakın sonra şükredin
    Hani o çok övülen fm 2006'lar, 2008'ler var ya, onları getir koy önlerine, hiç kimse 1 saatten fazla oynayamaz. Maç motorundan o kadar bahsediliyor ki, hemen aklıma fm 2008, 2009 maç motoru falan geliyor, gülüyorum...öyle bir bug oyunuydu ki onlar...yine de yaşımızın da düşüklüğü ile bizi cezbediyordu sanırım o dönem.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    ben "tamam istediğimiz teklifi verirlerse gidebilirsin" diyorum
    istenen ücreti de biraz yükseltiyorum
    genelde teklif gelmiyor oyuncu da paşa paşa devam ediyor

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    ben "tamam istediğimiz teklifi verirlerse gidebilirsin" diyorum
    istenen ücreti de biraz yükseltiyorum
    genelde teklif gelmiyor oyuncu da paşa paşa devam ediyor
    As takımda oynamak için toplantı düzenlemek isteyen futbolcunun talebini reddedip konuşmayın adam hiç sorun etmiyor. Konuşursanız yandınız. Ya oynatma yada gönderme sözü veriyorsunuz. Ben yedek oyuncularım da bu taktiği uyguluyorum. Her maç oynatacağım bir adam değil ki. e yedekte de futbolcu olmak zorunda...

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hmm iyi fikir. Acaba kariyeri azıcık geriye alıp öyle mi oynasam? Kariyer hikayesinin tabiatına aykırı bir durum olur gerçi.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri