Anket Sonuçlarını Görüntüle: Avrupa Liginde ne yaparız ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Çeyrek Finali Göremeyiz

0 0%
  • Çeyrek Final

1 12.50%
  • Yarı Finalde oynarız

1 12.50%
  • Finali zorlarız

3 37.50%
  • Mucize yaparız

3 37.50%
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Brøndby IF l Hedef 3 Kulvarda Dolu Dizgin l Sezon I

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

transferler iyi ama westmanın top kapması hızı içler acısı cok adam kaçırır bence

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    transferler iyi ama westmanın top kapması hızı içler acısı cok adam kaçırır bence
    Tırt mı olur diyonuz hocam Özellik gizlemesi aktif, potansiyel - yetenek gözlemim 1 benimde 20 rapor istesem tüm özellikleri göremiyorum. Bir kaç iyi özellik çıkınca bide büyük kulüpler isteyince alayım dedim bende diğer stoperler iyi oynuyor ama 25-26 yaşlarında hoşuma gitmiyor Oyuncu seçiminde sizinde fikirlerinizi alıcam sezon sonu ss yi alabiliyoruz artık

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Tırt mı olur diyonuz hocam Özellik gizlemesi aktif, potansiyel - yetenek gözlemim 1 benimde 20 rapor istesem tüm özellikleri göremiyorum. Bir kaç iyi özellik çıkınca bide büyük kulüpler isteyince alayım dedim bende diğer stoperler iyi oynuyor ama 25-26 yaşlarında hoşuma gitmiyor Oyuncu seçiminde sizinde fikirlerinizi alıcam sezon sonu ss yi alabiliyoruz artık
    gözlemcileirn yetenek degerlendır ve potansiyel degerlendırme özellikleri kaç bence tırt olur bende sevmiyorum yaslı ama bu biraz tırt gibi

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    gözlemcileirn yetenek degerlendır ve potansiyel degerlendırme özellikleri kaç bence tırt olur bende sevmiyorum yaslı ama bu biraz tırt gibi
    Hocam 1-2si hariç orta kalite gözlemciler bakalım nasıl olacak gelişimi sene sonuna kadar zamanı var

Biraz da benle alakalı gibi, değerlendirmelerim 1 net bi verim alamıyorum gözlemcilerden.

İkinci dönem zirveye oturduk şimdi son gaz farkı açmamız lazım.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri