1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Forza Livorno Calcio - Kızıllar Volume 2 / Serie A

Hybrid View

Guidettiyi satalım %200 kâr sağlamış oluyoruz. Yerine biraz daha iyi ve enes'e ders verebilecek bir forvet alalım.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Default

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    yanında hediye olarak lokum yollayalım hemen gitsin abi )
    Yolladıkta iyimi yaptık bilmem çok atıyodu kereta..
    Quote Originally Posted by mcsergeant View Post
    Bu fiyata gönder gitsin, 22,5 milyon da peşin, ongendayı gözü kapalı al, iki sezona 50 den aşağı satmazsın. Bu da benim oyundaki ongenda
    Ongendayı aldık sende nolmus ole bende daha cok genc ama evrim gecirmiş resmen
    Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Guidetti ne para etmiş be hocam öyle .Ongenda'ya okey var hocam al bence.Bir de ezequiel ponce'ye göz at derim
    Ponce listemde ama forvet tercihini italyandan yana kullandık. Guidetti boşa etmedi o parayı adam avrupanıj en golcüsü

Quote Originally Posted by makre View Post
    Guidettiyi satalım %200 kâr sağlamış oluyoruz. Yerine biraz daha iyi ve enes'e ders verebilecek bir forvet alalım.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sattık giitti bi italyan aldık yerine

Gelenler;

Gabbiadiani ile arasında kararsız kaldım, hazırlık maçlarında ruh gibiydi umarım aramayız Guidettiyi

Tagliaficonun sözlesmesındeki 7,5 opsiyonu kullanıp OM transfer edince hesapta yokkken sol bek ihtiyacımız doğdu, sezon ortasında sözleşmesi biterken bize gelmeyen genc yıldızı parayı basıp aldık

Sevdiğim bir stoperdir sağ bekte de ihtiyac durumunda rahatlıkla gorev yapar, rotasyonda kullanacağım, fiyatı cok uygundu umarım mahcup etmez.

Juvede gözden düşünce hemen devreye girdik. 2,7 m kadromuza kattık, daha çok dmc de kullanacağım.

İyi para bayıldık, Biyik ile birlikte stoper bolgesi genc yıldız ait

Kereta resmen elimde yetişti, 2 sezondurkiralıyorduk fiyatıda gundengüne artıyordu, artık tapusunu alma vakti gelmişti. İyi para bayıldık ama klupten yetişecek olması karar vermemde etkili oldu.

Sezon sonu söleşmesi bitiyor, göstereceği performansa göre sene sonu kontrat imzalayabiliriz.

2 senedir izlediğimiz transfer politikası yavas yavas gözle görülmeye başladı. Guidetti satışının da payı büyük tabiki..

HAZIRLIK MAÇLARI

Hazırlık maçlarındaki performanstan memnun değilim, gelen her top neredeyse gol oluyor, takım baştan yaratıldıyine her sezon başı olduğu gibi biraz buna bağlıyorum umarım kısa sürede soruna çözümbuluruz.

Bu nasıl bir fixtürdür anlayan beri gelsin, ömür boyu juve ile oynayacağız heralde. İlk 2 Juve maçı arasına bir hazırlık maçı daha alabilirim.

Yorum tahmin ve önerilerinizi bekliyorum

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri