Guidettiyi satalım %200 kâr sağlamış oluyoruz. Yerine biraz daha iyi ve enes'e ders verebilecek bir forvet alalım.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guidettiyi satalım %200 kâr sağlamış oluyoruz. Yerine biraz daha iyi ve enes'e ders verebilecek bir forvet alalım.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yolladıkta iyimi yaptık bilmem çok atıyodu kereta..
Ongendayı aldık sende nolmus ole bende daha cok genc ama evrim gecirmiş resmen
Ponce listemde ama forvet tercihini italyandan yana kullandık. Guidetti boşa etmedi o parayı adam avrupanıj en golcüsü
Sattık giitti bi italyan aldık yerine
Gelenler;
Gabbiadiani ile arasında kararsız kaldım, hazırlık maçlarında ruh gibiydi umarım aramayız Guidettiyi
Tagliaficonun sözlesmesındeki 7,5 opsiyonu kullanıp OM transfer edince hesapta yokkken sol bek ihtiyacımız doğdu, sezon ortasında sözleşmesi biterken bize gelmeyen genc yıldızı parayı basıp aldık
Sevdiğim bir stoperdir sağ bekte de ihtiyac durumunda rahatlıkla gorev yapar, rotasyonda kullanacağım, fiyatı cok uygundu umarım mahcup etmez.
Juvede gözden düşünce hemen devreye girdik. 2,7 m kadromuza kattık, daha çok dmc de kullanacağım.
İyi para bayıldık, Biyik ile birlikte stoper bolgesi genc yıldız ait
Kereta resmen elimde yetişti, 2 sezondurkiralıyorduk fiyatıda gundengüne artıyordu, artık tapusunu alma vakti gelmişti. İyi para bayıldık ama klupten yetişecek olması karar vermemde etkili oldu.
Sezon sonu söleşmesi bitiyor, göstereceği performansa göre sene sonu kontrat imzalayabiliriz.
2 senedir izlediğimiz transfer politikası yavas yavas gözle görülmeye başladı. Guidetti satışının da payı büyük tabiki..
HAZIRLIK MAÇLARI
Hazırlık maçlarındaki performanstan memnun değilim, gelen her top neredeyse gol oluyor, takım baştan yaratıldıyine her sezon başı olduğu gibi biraz buna bağlıyorum umarım kısa sürede soruna çözümbuluruz.
Bu nasıl bir fixtürdür anlayan beri gelsin, ömür boyu juve ile oynayacağız heralde. İlk 2 Juve maçı arasına bir hazırlık maçı daha alabilirim.
Yorum tahmin ve önerilerinizi bekliyorum