Genç alımları her sene değişebiliyor, bende bazen 3 martta bazen 28 lubatta çıktılar
Bağış mı yaptı şimdi bu adamlar?
Bu laftan sonra Misidjan'ın takımla ilişkisine son verildi![]()
![]()
Video çekme programı yüklü olmadığından caps ile göstereceğim.
Burda ilginç olan, golü rakip takımın kendi kalesine atan oyuncusuna değil de direkten dönen şutu çeken oyuncuya (Maiani) yazması. Bu golle gol krallığı yarışında öne geçti adam.![]()
Farklı save'lerde toplam 6-7 sezon oynadım ama böyle bir şey olmamıştı. Başına gelen var mı buna benzer bir olay?
Size ilginç gelirmi bilmem ama Henüz yeni biten sezonda küme düşen Bursaspor'un hiçbir futbolcusu takımdan ayrılmak istemiyor ve takım küme düştüğü için üzgün değiller
![]()
malatyAdana!
İlginç gelmez mi hocam? Oyuncuların tepkileri ve takım beklentileri gibi önemli konularda bir çok saçmalık mevcut oyunda. Hatta bu başlık altında daha önce de benzer şeyler paylaşılmış. Ama yapımcıların malesef umrunda değil. Daha bugün güncelleme oldu, sürekli güncellemeler yapılıyor. Fakat çoğu çok basit düzeltmeler. Böyle önemli bir mevzunun bahsi dahi açılmıyor galiba.
Bir arkadaşın kariyerinde Trabzonspor PTT 1. Ligden de aşağı düşmüştü.
Valla iletişimin bu kadar önemli olduğu bir seride beni bu durum şaşırttı, şöyle diyim Galatasaray kariyerimde 4. sezondayım Barcelona ligde 6. oldu ve oyuncular ŞL gidemedikleri için üzgün vaziyetine geçtiler, Neymar vs satıldı, hepsi ŞL oynayabilecekleri bir takıma gitmek istiyorlardı ve Barcelona ve Arsenal gidemediği için 1. torbaya yükselmiştim sayelerinde, 60 milyon euro transfer bütçem vardı ve Messi'yi taksitle alsam bırakıyordu kulübü. Başarısızlık Messi gibi bir adamı Barcelona'dan koparıyorsa Bursalı oyunculara ne oldu da çok mutlular acaba![]()
Muhammed Demirci de harika frikik atıyor. Beşiktaşı yönetenler Mamiyi harcamasın baya faydalı zaman zaman
hep rakip kasımapaşyken böle oluyor yahu![]()