Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
Gidişat güzel
Teşekkürler, umarım böyle devam eder.

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
takıma cıkış yaşatmışsın ama kaç takım üst lige çıkıyor o potaya girmen zor gibi
Evet, takım ben yokken kötü başlamış ama hedef şimdilik üst lige çıkmak değil zaten.

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
Haydaa .. Hocam takımdan ayrılma efsane olalım
Bana yapılacak tekliflere bağlı kalıp kalmayacağım.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dennis Cagara ile Yollar Ayırıldı

Hvidovre IF menajeri Rasim Ozan Kütayhalı, takımın 29 yaşındaki sol beki Dennis Cagara ile yolların ayrıldığını basın toplantısında açıkladı. Bu sözleşme feshini böyle açıkladı Kütahyalı:

Rasim Ozan Kütayhalı: Bu Cagara'mıdır, cuğaramıdır nedir. Ha işte onun sözleşmesinin bitmesine 1 ay kalmıştı, görüşmelere gittik ekibimle. Diyor ki bana ''Hvidovre yetersiz.'' Ben de durdum mu, yapıştırdım cevabı. ''HAAAAAAAAYDAAAAAA.'' dedim. Cuğara şaşırdı tabi. Büyük ihtimalle onun geldiği yerde böyle bir söz yok. Herkes bu kadar sıcakkanlı olamıyor bildiğiniz gibi. O cevap veremeden ben devam ettim. ''Yetersiz senin babandır.'' dedim. Tabii, bu cevap ona sert gelmiş olabilir. Size de sert gelmiş olabilir ama bu kulüpte sertlik olmadan hiçbir hedefe ulaşılmaz. Böyle egosu tavanda heriflerin kulüpte barındırılması en başından beri hata. Benim kararlarıma karşı çıkanlar varmış, saygı duyarım. Ama ben Türkiye'nin en prestijli spor programında yorumculuk yapmış adamım. Yanlış duymadınız, en prestijli. 70 milyon bizi izliyordu anasını satayım. Bakın, ben ne yapıyorsam kulübün geleceği için yapıyorum. Bir kaç yıl falan sonra bizi Şampiyonlar Ligi'nde izleyeceksiniz. O yüzden şimdi ki finans sıkıntıları sadece bir basamak arkadaşlar. Haydi benden bu kadar, hepiniz kalın sağlıcakla. Hepinize Hvidovre'li günler diliyorum.

Kütahyalı'nın açıklamalarından sonra ''Adam koskoca Hvidovre yetersiz diyor ya, HAAAAAAAYDAAAAA.'' diye mırıldandığı da muhabirlerimizden kaçmadı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tam bir güncelleme olmadığının farkındayım ancak, ligin başlamasına daha 110 küsur gün var, üstüne üstlük transfer yapacak durumumuz da yok. O yüzden bu kariyeri canlı tutabilmek için kulüp içinde neler dönüyor biraz ondan da bahsetmek istedim.