Originally Posted by
RagnarLothbrok
Böyle abuk subuk adamlardan iyi ekmek çıkarmışsın tebrik ederim, başarılar
Teşekkürler hocam, biraz absürd bir kariyer açmak istediğimden yaptım böyle bir şey.

Originally Posted by
kaans98
Valla helal olsun hocam
Teşekkürler hocam, sen asıl şimdi gör bizi.
-------------------------------------------------------------------
Danimarka İkinci Lig Doğu Hafta 19
Rasim Ozan: Aslanlarım ne de güzel oynadı be, afiyet bal şeker olsun koçlarım benim. Vikinglerim benim. Dau'da ne yaptı be öyle, HAAAAAAYDAAAAAA dedirtti.
Danimarka İkinci Lig Doğu Hafta 20
Rasim Ozan: Bu Danimarka'da ne yediriyorlar bunlara ya, anlayamadım hiç. Ayrıca maç içinde adamımız sakatlanıyor, bünye alışık tabi Beşiktaş'tan. Diyorsun aha kesin 8-9 hafta yok. Ama bişiyciği olmuyor. Ne yediyorsunuz bu adamlara. Ertesi maç çıkıyor takır takır topunu oynuyor adam. Tam HAAAAAAYDAAAA demelik bir durum.
Danimarka İkinci Lig Doğu Hafta 21
Rasim Ozan: Söyleyecek bir şey yok, gerçi Ritter'ı kurban verdik. Ama bir şeyi yoktur aslanımın ya.
Danimarka İkinci Lig Doğu Hafta 22
Rasim Ozan: Her haftaki futbolumuzu oynuyor, kazanıyoruz. Sakatlıklar bile düzenli olmaya başlıyor, bakınız geçen maç sakatlanan Ritter, bu maç oynayıp golünü atıyor ve yeniden sakatlanıyor. İlginç hakkatten.
Danimarka İkinci Lig Doğu Hafta 23
Rasim Ozan: İyi gidişimiz devam ediyor fakat bu Danimarka'daki medyacılar insanı deli ediyor yahu. Adamlar maç sonu bir tutturmuş Johannes de Johannes. Yok neymiş efendim Johannes çok iyi oynuyormuş, bonservisini almalıymışız. Ya ben bilmiyor muyum bonservisini almayı, Nordsejeland mıdır nedir adam oradan nasıl gelsin? Adam bırakır mı rahatını? Johannes de Johannes. Napacaksın arkadaşım turşusunu mu kuracaksın Johannes'in. Ohannes yani. Hatta HAAAAAYDAAAAAnes.
----------------------------------------------------
23. Hafta İtibariyle Danimarka İkinci Lig Doğu Puan Durumu
Rasim Ozan: Bir şeyi unutmayalım, ben buraya geldiğimde bu takım onbeşinciydi. Üstüne basa basa söylüyorum. ON BEŞ. Yahu, yılların Hvidovre'si İkinci Lig'den bile düşecekti. Bu öyle adonislidir, sarışındır, karizmatiktir İskandinav teknik direktörlerle olmaz. Onlar göz boyar. Ben hakikiyim. Rasim Ozan'ım ben. Ben başarıyı getiririm.
----------------------------
Hay şu ROK'un ağzından yazmak ne zahmetli iştir ya, neyse iyi güzel gidiyoruz ligde. Nasıl dördüncü olduk bir anda ben de anlamadım. 7 maçımız kaldı önümüzde. Ne mutlu lig atlarsak, zor ama imkansız değil.