1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Asimetrik Buldozer - Abuzer Kadayif

Hybrid View

Quote Originally Posted by inter_23 View Post
    Ben güncellemeyi yapar yapmaz sezona başladım, taktik verimli. Lakin dediğim gibi sadece Milan ile oynadım. Belki diğer takımlarda ( daha düşük ) komutlarda bazı oynamalarla güzel sonuçlar alınabilir.
    yanıt için teşekkür ederim. bir de antrenman bilgisi verilmemiş sanırım. bu seride çözemediğim işlerden birisi de antrenman. takımım taktiğe alışana kadar sezon ortası geçmiş oluyor. diğer serilerdeki gibi takım uyumu çok yüksek - maç antrenmanı işe yaramıyor gibi. bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    yanıt için teşekkür ederim. bir de antrenman bilgisi verilmemiş sanırım. bu seride çözemediğim işlerden birisi de antrenman. takımım taktiğe alışana kadar sezon ortası geçmiş oluyor. diğer serilerdeki gibi takım uyumu çok yüksek - maç antrenmanı işe yaramıyor gibi. bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.
    Ben antreman için asistan hocayı görevlendirdim. Zaten her maçtan önce şu antreman programı ile maça hazırlanabilirsin diyor, onu uygulayarak güzel antreman uygulanıyor aslında.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri