1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Tırnaklarımızla kazıya kazıya! UEFA Kupası Kocaelispor'da, sırada ŞL var! (8. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Geç oldu ama başarılar dilerim. Güzel bir giriş yapmışsın.
    Bu arada sendeki Arthuru benim kariyerdeki Arthur sandım çok iyi iş yapmışsın diyecektim. Ama yinede kaliteli bir oyuncu penaltıları sadece ona ver.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Pttden cikan takimlarin transfer manyakligini sen de yapmissin
    Simdi hem kocaeli united hem de Avustralya mi olacaksin ?
    Aslında öyle göründüğü kadar çok oyuncu yok takımda. 2-3 tanesi gelecek vaadeden regen zaten takıma katılan isimlerin, diğerleri de ilk 11 oyuncumuz olmasına rağmen iyi para teklif ettikleri için sattığım ve emekli olan oyuncularımızın yerini doldurmak için aldıklarım.

Alex Schalk ve Dudu takımın Süper Lig'e çıkmasında çok önemli bir rol oynadılar fakat Süper Lig için yeterli olduklarını düşünmüyorum, iyi para teklif edince diğer takımlar satmaya karar verdim. Yerlerine Guardado ve Regis'i transfer ettim. Forvette Ali Demirbaş'ın istikrarsız oyunundan memnun değildim, onun yerine de Arthur'u buldum ki çok memnunum kendisinden fakat uzun bir sakatlık yaşıyor şu an, faydalanamıyorum kendisinden ne yazık ki Arthur'un gelişiyle Ali Demirbaş'ı sol açığa çektim orada daha istikrarlı. Takımda kiralık olan Fowler'la yolları ayırdım ve yerine Marcelo'yu transfer ettim stoper mevkii için. Ragıp Başdağ emekli oldu, onun yerine de ön libero olarak Danny Barbir'i transfer ettim. Sağ bekte Rızvan Şahin oynuyordu 2 sezondur Süper Lig'e çıktığımızda Ragıp'la beraber o da emekli oldu. O mevkiiye de Zuiverloon'u transfer ettim. Bence gayet iyi bir revizyon oldu Bütün bu oyuncu trafiğine rağmen en çok maaş/y alan oyuncum Guardado -ki o da 150.000 euro. Süper Lig'de 1 galibiyet aldığımda 4-5 oyuncumun yıllık maaşını karşılamış oluyorum. Finansal olarak çok büyük artısı olacak bu maaş dengesinin takıma.

21 kişilik bir kadromuz var şu an da emekli olmayı düşünen Çağdaş Atan ve Cihan Haspolatlı'yı saymazsak

Ayrıca evet hem Avustralya'yı hemde Kocaeli United'ı çalıştırıyorum.. Maksat macera olsun

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Geç oldu ama başarılar dilerim. Güzel bir giriş yapmışsın.
    Bu arada sendeki Arthuru benim kariyerdeki Arthur sandım çok iyi iş yapmışsın diyecektim. Ama yinede kaliteli bir oyuncu penaltıları sadece ona ver.
    Teşekkür ederim. Bu Arthur'u Brezilya 4.lig takımlarından Londrina'da buldum. Geçen sezon 22 maçta 18 gol atmış. Gözlemcilerimin radarına takılmıştı, 48k euro gibi ucuz bir rakama takıma kattım. Şu anda 13 maçta 8 gol 4 asist ile oynuyor..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri