Anladım ve tamamen seni destekliyorum. Ozaman sana bir taktik vereyim. Biliyormusun bilmiyorum ama ben yinede anlatayım.
Herhangi takımı seç, mesela Hollanda dan Emmen olsun. Gözlemcinden takım raporu iste. Sonra gelen rapordan kadro derinliğini seçip filtrelerden tüm kadrolarını seç.
Yukarda pozisyonların yanında mevcut yetenekler var onun yerine potansiyel yetenekleri seç ama kendi takımınla kıyaslananı seç.
Sonra ordaki oyunculardan beğendiğini incele. Ve onları süresiz takibine almanı öneririm. Bu şekilde bir çok oyuncu bulabilirsin.
Birde bu forumdaki bir rehberlerde bir arkadaşın paylaştığı bir yöntem var.
Oyuncu arama bölümünde özellik seçerken tüm özellikleri seç. Özelliklerin değerini en az 12 olarak belirle ve 47 özellikten en az 12 tanesinin 12 den yüksek olmasını seç. En yüksek yaş olarakta istersen 21 seç istersen 30. Ama ben 17 olarak seçiyorum. Yerli ararkende uyruğunu türk seçiyorum. Hatta kısmen türk yapıyorumki uyruğu farklı bile olsa yerli olarak oynayabilecek oyuncuları yakalayabiliyorum. Özellikle yeni regenler çıktığı zamanlarda çok işe yarıyor.
Oyuncuları daima süresiz takibine al. Belki düşünmediğin yada alamayacağın bir oyuncuyu bedavaya bile alabililirsin. Mesela benim Dominic'i aldığım gibi. İlk başta çok para istemişlerdi ama bir yıl falan sonra bir baktım satılığa çıktığının mesajı geldi hemde beleş fiyata, bende hemen atladım aldım. Birde elit klupler bir oyuncuya teklif yapıyorsa parasını karşılayabiliyorsan hemen zıpla derim. ama uygun fiyata olanları al. Mesela 2,5-6 M TL civarında teklif yapılan oyunculara teklif yapman daha iyi olacaktır. Zaten elit klüpler almak istiyorsa o oyuncuda vardır bir şeyler diyorum.
Yapamazsan haber ver uygun bir zamanda görüntülü anlatımda yapabilirim.