Canberk Aydın ve Kelvin işbirliği işi bitirdi. Maçın ilk atağında golü yiyerek başladık ancak buna rağmen toparlanmayı bildik. Yine gol yeme sorunumuz var.

Öncelikle galibiyet gibi bir beklentim yoktu, ancak yine rakibin ilk ciddi atağında golü yemek üzüyor. Yine de iyi direndik ancak Efe Halil Özarslan bu baskıyı kaldıramadı ve hakeme itirazdan kırmızı kartı gördü. Ondan sonra da her şey alt üst oldu. Yine de oyuncunun ilk Avrupa tecrübesi olduğu için normal karşılıyorum. Zamanla olacak şeyler bunlar. Yediğim 3. gol ise, Youtube'daki "Football Fails" videolarına girecek cinstendi. Ceza sahasında boşta kalan topu uzaklaştırmak için Aytaç'ın vurduğu top Kelvin'in suratına çarpıp kaleye girdi. İlginç bir maçtı.

Tabiri caizse falan demeyeceğim, bildiğin tecavüz ettiler bize. Yani öyle böyle değil, çok fena yenildik. Hayır yine maça rakibin ilk şutu gol olarak başladı ki Boffin'in o golü nasıl yediğine hayret ediyorum, gol bulmak için çok çabaladık. İyi direndiler derken Özgür Çek sarı kart gördü. Sakinleş dememe rağmen 2. sarıdan kırmızıyı gördü ve ondan sonrası malum. Unutmak istiyoruz.

Bu moralle "Herhalde bi 5'te buradan yerim" diye çıktım ama gayet iyi de oynadık. Rakibin duran topuna engel olamadık. Bu skor istediğim bir skor olmasa da, fark yemediğime seviniyorum. Panathinaikos maçında bakalım neler olacak. Bu maçı atlatırsam önümüzdeki fikstür bir nebze kolaylaşıyor, moral depolamamız gereken maçlar geliyor.