Avrupa Katliamı![]()
Avrupa Katliamı![]()
​Atıcaz inşallah![]()
Eğerki forvetlerim gününde olursa atarız.
13.HAFTA
[IMG][/IMG]
Takımın son zamanlarda kondisyonu düşmesi ve önümüzdeki PSv maçını düşünerek rotasyon yaptık. Ama yapmaz olaydık. Ligdeki ikinci mağlubiyetimizi aldık.
[IMG][/IMG]
14.HAFTA
[IMG][/IMG]
Yine rotasyon yaptığımız maçta takım iyi oyun sergiledi. Hatta bu maçta taktik değiştirip 4-4-2 ye döndük. Sadece bu maçlık bir değişiklik yaptık. Maksat forvetlerimizi dinlendirmekti.
[IMG][/IMG]
ZTK 2. Maç
[IMG][/IMG]
Rotasyonlu takımımızla biraz zorlansakta özellikle gol yollarında yinede galip gelip puanımızı 6 ya çıkardık.
Dünya Kupası Grubumuz
Resmen ölüm grubuna düştük. Artık biz bu gruptan zar zor 3. çıkarız gibime geliyor.
[IMG][/IMG]
Bu arada yeni sözleşmede imzaladık. Maaşımızı az artırıp yıllık artışı %15 yaptık.
[IMG][/IMG]
Ve büyük an geldi. Biraz dan PSV ile evimizde maça çıkacağız. Hedefimiz en az 4 gol atıp ŞL nin en çok gol atan takımı olmak.
hadi bakalım 1-2-3-4 bekliyoruza
bu mustafayı dakka tutmam![]()
hadi bakalım![]()
kaldı 2![]()
GOLLLL GOLLLL
DK:68 4-1
Mağlup duruma düştüğümüz maçı çevirmeyi başardık.
Yine bir korner organizasyonu ve yine bir gol. Bu sefer başrolde Ozan Tufan ve 4 aylık sakatlık sonrası ilk maçına çıkan Ponce var.
51. Dk da Mustafa ve Arthuru çıkardım. Ponce 4 aydır sakattı. Yedekten oyuna girdi ve Adananın Şl de en çok gol atan takım olmasını sağladı.
VARMI TURUNCU KASIRGADAN DAHA BÜYÜĞÜ ?
[IMG][/IMG]
kim tutar toros kaplanını![]()
Yaşamaya yaşıyoruz da iskandinav falan zor zira oyunu almadım (: şimdilik düşünmüyorum da steam vs alayını kaldırdım Fm'e dair ne varsa pcden (: Dahi Diaz falan kalmadı yani tarihin tozlu sayfalarındayım artıkın![]()
Tutamadılar zaten. İlk yılımızda ŞL ye damgamızı vurduk.
Ve maç biter.
Son şampiyonun gol atma rekorunu biz kırmayı başardık. Toplam 10 maç yaptık. Ve maç başına 3,4 gol ortalamısını tutturduk. Şimdi finale yürümüş olsaydık sizce kaç gol olurdu
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Vay be helal çifte rekor![]()
bu ikisini de aynı sezonda kırabilecek bir başka takım yok
atma işini önümüzdeki sezonlarda geliştirebiliriz
ama yeme işini belki ileride başka takımlar kırabilirler
yalnız bu 3-4-3 taktiğini catania da deniyorum başlarda gol atmakta sıkıntı çekiyorduk ama pozisyona giremediğimizden değil
benim forvetlerimin mallığından sonra bir açıldı 5'ler 6'lar 7'ler fenalar abi
saygılar
Aynen öyle dostum. AL dede aynı sezonda yapalım diye düşündük ama baktık ki imkansız.
En çok gol atan takım yine son şampiyon New Castle ve 40 gol atmış.
Gol yeme de de 24 gol yeme ile Victoria Plzende imiş.
Yani zor bir iş. Ama olsa ne güzel olur dimi. Diyelimki finale çıktık. O zamana kadar 9 maç var. Her maçta hemen hemen 4-5 gol atıp 3 gol yemeliyizki bunu başarabilelim. Ki finale kadar bizi çoktan yerler zaten. Şimdi paylaşım yapamıyorum ama ilk turdaki rakibimiz Shaktar oldu ve ilk maç deplasmanda oynuyacağız. Ve Şl den elenen bir Barça var.
Dostum ben onu ikinci sezonumda ara ara kullandım. Aynı senin dediğin gibi başlarda zorlanıyordum. Çünkü forvetlerim Sahte forvet değildi ve kanat oyuncularım çalışkan kanat oyuncusu( Hücum) değildi. Ben transferlerimi buna göre yapınca böyle bir ortam oluştu. Sen üç forvetini de sahte forvet yap yada onun özelliklerine yakın tut. Bak ne maçlar çıkaracaksın. Ama defans oyuncuların çok sağlam olmalı yoksa öperler. Örnek a Man City maçı
Dediğim gibi bugün pek paylaşım yapamayacağım. Aslında yapılacak paylaşımlar varda yorgunum yatacağım. Kısmetse yarın ilk transferlerimizi ve maçlarımızı paylaşırım. İyi geceler.
3-4-3 sahte forvet kafama yattı aslında. Mirkan ve Kerem bu role uygun. 3. bir Sahte Forvet çıkartırsam, kanatta harika isimler var bu işe uygun. Denemekten zarar gelmez.
Kendi takımımda deneyeceğim.
Ve ŞL grup maçları bitti. İlk kez katıldığımız Şl de güzel bir performans gösterdik ve gruptan 3. olarak AL ye gitmeyi başardık.
ŞL de bir çok sürpriz sonuçlar çıktı. Devlerin bazıları AL ye gitti.
[IMG][/IMG]
ŞL de son durum.
[IMG][/IMG]
AL grup sonuçları
[IMG][/IMG]
Aynı ŞL deki gibi AL de de süprizler oluştu.
AL eşleşmeler. Hatta Mini bir ŞL diyebiliriz.
[IMG][/IMG]
Türk takımları arasında bence en iyi eşleşme bizim diye düşünüyorum. Shaktarı eleyebileceğimizi düşünüyorum. Sizce ne yaparız. Çeyrek finalden yukarı çıkabileceğimize inanmıyorum. Bu kadar güçlü bir Al de hiç şansımız yok.
Türkiyede Yılın yabancısı bizden çıktı.
[IMG][/IMG]
Yönetim beklentileri değiştirme şansı verdi bizde bu sezonki performansımıza bakarak değiştirdik.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTk 3. Grup maçı
[IMG][/IMG]
Başakşehir'e gol olup yağdık.
[IMG][/IMG]
ZTK Grup 4. Maçı
[IMG][/IMG]
Yine iyi bir galibiyet aldık.
[IMG][/IMG]
ZTK Grup 5. Maçı
[IMG][/IMG]
Dolu dizgin gidiyoruz. Ama 2 güne bir maçlarımız olduğundan dolayı takımda yorgunluk başladı. Ara ara rotasyon yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden bir kaç oyuncu kiralamak zorunda kaldım. Zaten en aşağıda transfer geçmişini paylaşacağım. O kiralıkların hepsini rotasyon için kiraladım.
Ve Callumu bu maçla beraber 4 ay kaybettik. Bu yüzden acilen bir iki forvet kiraladım.
[IMG][/IMG]
ZTK Grup 6. Maçı
[IMG][/IMG]
Bu maçla birlikte grupları lider ve namağlup bitirdik.
[IMG][/IMG]
ZTk Grup maçları sonunda oluşan eşleşmeler
[IMG][/IMG]
ZTK 4. Tur maçı
[IMG][/IMG]
Rizeyide 5 leyip çeyrek finale çıkmayı başardık.
Çeyrek finaldeki rakibimiz ise Kayserispor oldu.
[IMG][/IMG]
ZTK çeyrek final ilk maçımız.
[IMG][/IMG]
İlk maçımızı 3-0 la geçtik. Evimizde rahat turu geçebiliriz.
[IMG][/IMG]
Ara transfer döneminde yaptıklarımız.
Gelen oyuncular
[IMG][/IMG]
İki yıldır bizde kiralık oynayan ALperin sonunda tapusunuda aldık. Daha önce kiralık oynayan Cenk Şahini Alpere yedeklik yapsın diye kiraladık. Defanstan memnun değildim. Bu yüzden Akaminko yu aldık.Kariyerin başında bahsettimmi bilmiyorum ama şimdi bahsedeyim. Editörden türk statüsüne geçme yılını 5 yıl yapmıştım. Ve toplanmış şekilde yapmıştım. Bundan dolayı Akaminko Türk statüsünde oynadığından fırsatı kaçırmak istemedim. Alabilmek için sonraki satıştan %50 verdim. Birde ligde 50 gol atarsa 3 M TL vereceğim. Bu zamandan sonra o kadar gol atamıyacağı için sıkıntı oluşturmaz.
Onur ileriye dönük kanat oyuncusu olduğundan aldım. Geleceğimize yatırım. Ozan Tufanı az kalsın bedelsiz alıyordum. Sezon sonu sözleşmesi bitiyordu. Kendiside Barcelona da olduğu için imza attırmak istedim. Haftalık 87,000 TL önerdim ama benim 4/1 ime Barça ile sözleşme yeniledi. Bu arada Ponce nin de sözleşmesi bitiyordu. 2 Şubatta imza attırma seçeneği açıldı. Zaten o zamana kadar Juventus'a habire 20 M TL civarı (Bonuslarla beraber) öneriyordum fakat Juventus 61 M TL ( Bonuslarla) istiyordu. Şimdi bedelsiz aldım. Sezon sonunda tapusu bizde olacak.
Jorginho yu 3 sezon önce 15 yaşında iken temsilciler önermişti. Bedeli sıfır olunca hata yapıp aldım. Hata yapıp diyorum çünkü Brezilyalı oyuncuların 18 yaşından önce transferine izin verilmiyor. Ben 15 yaşında klüpsüz oluncu kapmak istedim kendisini geliştiririm dedim ama klüpsüz olduğundan başka klübede gidemedi. 3 yıl top oynamadı. Bir sonraki güncellememde isterseniz profillerini paylaşırım.
[IMG][/IMG]
Rhony iyi para bıraktı. Bedelsiz almıştık. Sezon başında ama disiplinsiz çıkınca bizde direk yolladık. Daha bir sonraki transferinden de para alacağız.
14.HAFTA
[IMG][/IMG]
Herhalde Trabzonu deplasmanda ilk kez yendik.
[IMG][/IMG]
15.HAFTA
[IMG][/IMG]
Bu maçla beraber Galatasaraya 3 maçtır yenilmiyoruz. İlk yarı iyi idik ama ikinci yarı biraz kötü oynadık. Neyseki golü biz attık. Onlar atsa berabere kalacaktık.
[IMG][/IMG]
16.HAFTA
[IMG][/IMG]
Deplasmanda Kayseriyi de devirip liderliğimizi devam ettiriyoruz.
[IMG][/IMG]
17.HAFTA
[IMG][/IMG]
Rotasyonlu kadromuzla çıktığımız maçta 3 puanı sonradan oyuna giren oyuncumuz sayesinde aldık.
Takım tökezliyor. Bunun en büyük sebebi ise şuanda 2 güne bir maç yapıyor olmamızdan kaynaklanıyor.
[IMG][/IMG]
18.HAFTA
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
19. HAFTA
[IMG][/IMG]
Ve uzun zaman sonra mağlubiyeti tattık. Yine rotasyon yapmak zorunda kaldık ve evimizde mağlubiyeti gördük. As oyuncuları oyuna sokmamızda işe yaramadı. Öne geçtiğimiz maçı verdik.
[IMG][/IMG]
DOĞU ASYA ŞAMPİYONASI
Asyada böyle bir turnuva varmış. 4 takım katılıyor. Güney Kore-Kuzey Kore-Çin ve Japonya. Kupanın favorisi gösteriliyoruz. Umarım yanıltmayız.
İşin kötüsü turnuvaya 6 forvet çağırırken hiç yedek dos ve bir tane yedek stoper çağırmışız. Bir sakatlık yada ceza durumunda orta da kalırız.
1.MAÇ
[IMG][/IMG]
Turnuvaya 4 gol ve 3 puanla başlıyoruz.
[IMG][/IMG]
bence gayet başarılı gidiyoruz
gençler maçı geliyorum demişti ama olsun yine nazarlık olur![]()
Zaten yoğun fikstür dolayısıyla rotasyona gittiğimizden dolayı beklemediğim bir sonuç değildi.
20.HAFTA
[IMG][/IMG]
Yine rotasyon uyguladığımız bir maçta galibiyeti zorla kazandık. Şu yoğunluk bitse de tam kadro maçlarımızı yapabilsek çok güzel olacak.
[IMG][/IMG]
21.HAFTA
[IMG][/IMG]
3 gün sonraki Shaktar maçını düşünerek yine rotasyon yaptık. Kaleciyi geçemediğimiz için bir puana razı olduk. Bizim için sevindirici gelişme ise en yakın rakibimiz Galatasarayın Fenerbahçeye 5-2 yenilmesi oldu. Bu şekilde uan farkını 6 ya çıkardık.
[IMG][/IMG]
Doğu Asya Şampiyonası 2. maç
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Doğu Asya Şampiyonası 3. Maç
[IMG][/IMG]
Bu sezon çalıştırdığım takımlarda ilk kez gol sevinci yaşayamadık. Ama yinede Doğu Asya Şampiyonu olmayı başardık.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Doğu Asya Şampiyonasını üst üste kazanma başarısını gösterdik. Şu anda 4 defa ile en çok kazanan biziz.
Şimdi Shaktar Donesk maçına çıkacağım. Yine onu canlı anlatım yapacağım.