maçın tamamında buraa olamayabilirim ama olduğum sürece yorumlarımı esirgemem![]()
maçın tamamında buraa olamayabilirim ama olduğum sürece yorumlarımı esirgemem![]()
pas yüzdemiz çok düşük neden acaba zemin filan mı kötü ki ?
derken fark ettim ki karlı zeminde oynanıyor![]()
bu adamın profili bende çok iyi değil ama sende nasıl ki maşallah ne atıyor
ismininde THIERRY olması daha çok sempati duymama sebep oldu bir henry hayranı olarak
Ve maç bitti. Rakibimizi evinde yenerek evimize avantajlı bir skorla dönüyoruz.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu arada ikinci turda eşleştiğimiz H. Tel Aviv-Feyanord kapışmasında H. Tel Aviv maçı 4-1 evinde aldı. Eğer deplasmanda elenmezse bir sonraki rakibimiz olacaklar. Tabi bizde evimizde vermezsek.
vermeyiz biz de şu israilden hiç hazetmiyorum umarım adanaya gelirler![]()
Bu adam pırlanta ya. Ben bunu Sahte forvet diye kiraladım. İlk daha gelmeden U19 Avrupa şampiyonasında gol kralı oldu.
Profilini aşağıya atıyorum incelersin.
Avrupa liginde sonuçlar.
Fenerbahçenin ve Beşiktaşın işi zor ama bizle Galatasarayın işi biraz daha rahat.
Tel Aviv umarım deplasmanda fark yemezde rakibimiz olur.
Birde ne dersiniz hem ŞL de hem Al de aynı golcüyü gol kralı yapabilirmiyiz ki acaba?
[IMG][/IMG]
Thierry Ambrose
[IMG][/IMG]
ben bu elemanı alim bizim catania yatraoreyi de yanına alırım bir tane daha buldum leblebi gibi gol atarız
![]()
bakayım çıkacak mı bu abiler bendesırf bunlar için oıyuna giriyortum
![]()
22.HAFTA
[IMG][/IMG]
İki Shaktar maçının arasında olması dolayısıyla yine rotasyona gittik. Ve yine puan kaybını yaşadık. Özellikle defansif anlamda istikrar sağlayamadım.
[IMG][/IMG]
AL 1. Tur rövanş Maçı
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu sefer canlı anlatım yapmayacağım. Ama ilk yarı sonucu ile maç verileri ve maç sonucu ile verilerini vereceğim.
Başarılar Hocam son derece güzel ilerliyorsun. Taktiksel diziliş biraz değişik geldiTakipteyim.
Teşekkürler hocam. İlk başta bana da değişik gelmişti birde pek randıman alamayınca gol yönünden vazgeçmiştim. Aynı kişinin başka taktiği için sahte forvet alınca bunu tekrar denedim. Ve müthiş gol verimi alınca sabit bunla gidiyorum.
AL 1. Tur maç sonucu
[IMG][/IMG]
Shaktara burası bizim çöplüğümüz dedik. Biz evimizde nice devleri yerlere serdik onlara mı düşecektik.
Tarihi farkı kaleci ve direkler önledi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
AL ligi 1. Öneleme sonuçları
[IMG][/IMG]
Bana göre en büyük sürpriz Barcelona oldu. Benfica deplasmanında ilk maçta 4-1 yendiler. Garantilediler diye düşünüyordum ama evlerinde 4-0 yenilerek Benficaya elendiler.
Bu arada favoriler bir birleri ile eşleştiler. Sizce daha ilerleme şansımız nedir?
[IMG][/IMG]
Hocam çok iyi gidiyorsun adamlar harbi kaplan gibi oynuyorlar![]()
İki takımın dizilişte efsaneShaktarı rahat geçmişiz. Yanlız bu seni yanıltmasın Shaktar ilerleyen senelerde çok dağılıyor.
Barcelona evinde Benfica'dan 4 yemiş çok şaşırdım. Biz Telavivi rahat geçeriz
Hacı Senin Fikstürün Sıkışık ise Gel Benim OyunaBiraz Dinlenir Ense Yaparsın
Bu Arada Takım Adı Gibi Kaplan Mübarek Gelene Geçene Fark Atıyorsun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ligde Şampiyonluğa Avrupa'da Çeyrek Finale giderken ZTK'yı feda etmek bence en doğrusu olurdu. Tel Avivi eleyince bence rakibe göre ZTK'yı bırak derim
Bunu Gördükten Sonra 3.Lige Çıkmayıp Amatör de mi Şampiyonluk KovalasamBu Kadar Tempo Bana Yaramaz Kalbim Kaldırmaz
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
takım 10 kaplan gücünde saldırın aslanlarım
dün şu oyunun yeni modu olan meydan okumada gs yi aldım
bu taktiği koydum taktiği koydum hızlı maç sonucuyla ilerliyorum
![]()
23.HAFTA
Maçın başında kiraladığımız oyuncumuz sayesinde geriye düştük. Ama yılmadık ve gollü bir galibiyeti aldık.
24.HAFTA
İlk yarıda bulduğumuz gollerle maçı aldık. Bundan sonraki maç her ne kadar Tel aviv maçıda olsa. Oyuncu değişikliği yapmak içimden gelmedi. Mükemmel oynuyorlardı. Morallerini bozmak istemedim. Arthur 3 gol atarak yıldızlaştı. Dahada atmasını isterdim. Gol krallığında ikincilikte gidiyor.
ZTK Çeyrek final ikinci maç
NE kadar uğraşsakta ikinciyi atamadık. Ama yinede yarı finale çıktık. Yarı finaldeki rakibimiz ise Galatasaray oldu. Yönetimin istediğini yerine getirdik. Maç durumuna göre rotasyonlu kadro ile çıkabilirim.
15 Dk sonra Tel aviv maçına çıkacağım. Yine bir canlı anlatım yapabiliriz. Bu arada Akaminko omuz çıkmasından dolayı 2 ay sakatlandı. Yani sezonu kapattı. Bize yazık oldu. Diğer oyuncularım umarım onu aratmazlar.