1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: BİR SEVDADIR FENERBAHÇE / GENÇ VE TÜRKLERLE DEVAM ! |ı| 3.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Keşke bende senin gibi yabancı sayısında öyle yapabilsem ama iyi ve uygun fiyatlı bir yabancı görünce dayanamıyorum.
    Şampiyonluğun hayırlı olsun.
    ŞL de grup zor gelmiş. En kötü ihtimalle AL ye gidersin. Ama Milanla 2.lik kapışmasına da girmen çok muhtemeldir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Keşke bende senin gibi yabancı sayısında öyle yapabilsem ama iyi ve uygun fiyatlı bir yabancı görünce dayanamıyorum.
    Şampiyonluğun hayırlı olsun.
    ŞL de grup zor gelmiş. En kötü ihtimalle AL ye gidersin. Ama Milanla 2.lik kapışmasına da girmen çok muhtemeldir.
    Güzel başladık ŞL umarım devamı gelir.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Guidetti , Efe ve Bakkali transferleri takımı gençleştirme ve potansiyelli oyuncularla gençleştirme adına nokta atışı olmuş. Başarılar
    Teşekkürler. bu denli potansiyelli oyuncuları çok cüzzi bir miktara aldım. Güzel performanslar görüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Üstün götürdüğümüz maçtan 2-0 mağlup ayrıldık. Fırsatları değerlendiremiyince mağlup olduk.

Ş.L ilk maçında 4-0 gibi bir galibiyetle çok güzel bir 3 puan kazandık. Güzel oyunumuz sonucunda güzel bir galibiyet aldık.

Tabiri caizse kasaplarla maç yaptık. Utanmasalar herkesi sakatlıyıcaklardı . 1 puan aldık. Zor bir maçtı.

Barcelona maçı öncesi çıktığımız maça yeni transferimiz Ethem'i 11'de başlattım. Güzel performans gösterdi. 1-0 skor ama daha çok da atabilirdik.

Penaltılar olmasa yenerdik de Rakip Barça sonuç normal

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri