1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: Türkiye ve Avrupayı Turuncuya boyadık.

Hybrid View

Nesil
    2014

İnanılmaz kura şansın var valla

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    fulham gelemez oradan da en kötü final görmüş oluruz eğer bu 2 rakibi geçersek
    Belli mi olur belkide gelir.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    İnanılmaz kura şansın var valla
    Aynen öyle umarım sonuna kadar devam eder.

Müthiş bir fikstürümüz var. Bir sonraki 5 maç sırası ile önce ZTK da Galatasaray arkasından evimizde ligde Fenerbahçe hemen sonrasında Basel deplasmanı sonrasında Bursa ile evimizde sonrasında ise evimizde baselle oynuyacağız.
    27.HAFTA
    [IMG][/IMG]

Bastım fırçayı ikinci yarı daha iyi oynadılar. Ne güzel Galatasarayda berabere kalmış. Bu fırsat kaçmazdı. Bari bu bizi AL den etmese iyi olur.
    [IMG][/IMG]
    ZTK Yarı Final ilk maç
    [IMG][/IMG]
    Bu maçtan bir gün önce milli maç vardı. Ve Galatasarayın bir çok oyuncusu maçta olur diye düşündüm. Ama yinede sağlam kadro çıkardılar. Yinede evimize avantajlı dönüyoruz.
    [IMG][/IMG]
    Dünya Kupası Hazırlık Maçlarımız
    [IMG][/IMG]
    Maçın başında serbest vuruştan yediğimiz golle yenik duruma düştük ama yılmadık. Ve maçı kopardık. Ben hem bu maçı hem bundan sonraki Türkiye maçını Eylül-Ekim ayında ayarlamıştım. Şansıma Türkiye maçı Galatasaray maçından bir gün önceye denk geldi. Bu iki maçta da böyle bir mücadele beklemiyordum. Bu sonuçlar ve oyundan sonra dünya kupası grubundan çıkacağımızı düşünüyorum.
    [IMG][/IMG]
    İkinci Hazırlık Maçımız
    [IMG][/IMG]
    Böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Bir yandan milli takımımızın durumuna üzülüyorum. Ama böyle güçlü bir rakibimizi sahadan sildiğimiz içinde mutluyum.
    Karışık duygular içindeyim arkadaş.
    [IMG][/IMG]
    Şimdi Basel maçına çıkacağım. Yİne ilk yarı sonucu-ikinci yarı sonucu şeklinde vereceğim. İkinci maçı akşam canlı yapabilirim. Oynama saatime göre değişir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri