baseli de geçeriz ama diğer eşleşmeden roma gelirse belki zorlanırız ama bu taktiğin en güzel yanı rakip 3-5-2 oynuyorsa tarumar ediyor olması![]()
fulham gelemez oradan da en kötü final görmüş oluruz eğer bu 2 rakibi geçersek![]()
İnanılmaz kura şansın var valla![]()
Belli mi olur belkide gelir.
Aynen öyle umarım sonuna kadar devam eder.
Müthiş bir fikstürümüz var. Bir sonraki 5 maç sırası ile önce ZTK da Galatasaray arkasından evimizde ligde Fenerbahçe hemen sonrasında Basel deplasmanı sonrasında Bursa ile evimizde sonrasında ise evimizde baselle oynuyacağız.
27.HAFTA
[IMG][/IMG]
Bastım fırçayı ikinci yarı daha iyi oynadılar. Ne güzel Galatasarayda berabere kalmış. Bu fırsat kaçmazdı. Bari bu bizi AL den etmese iyi olur.
[IMG][/IMG]
ZTK Yarı Final ilk maç
[IMG][/IMG]
Bu maçtan bir gün önce milli maç vardı. Ve Galatasarayın bir çok oyuncusu maçta olur diye düşündüm. Ama yinede sağlam kadro çıkardılar. Yinede evimize avantajlı dönüyoruz.
[IMG][/IMG]
Dünya Kupası Hazırlık Maçlarımız
[IMG][/IMG]
Maçın başında serbest vuruştan yediğimiz golle yenik duruma düştük ama yılmadık. Ve maçı kopardık. Ben hem bu maçı hem bundan sonraki Türkiye maçını Eylül-Ekim ayında ayarlamıştım. Şansıma Türkiye maçı Galatasaray maçından bir gün önceye denk geldi. Bu iki maçta da böyle bir mücadele beklemiyordum. Bu sonuçlar ve oyundan sonra dünya kupası grubundan çıkacağımızı düşünüyorum.
[IMG][/IMG]
İkinci Hazırlık Maçımız
[IMG][/IMG]
Böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Bir yandan milli takımımızın durumuna üzülüyorum. Ama böyle güçlü bir rakibimizi sahadan sildiğimiz içinde mutluyum.
Karışık duygular içindeyim arkadaş.
[IMG][/IMG]
Şimdi Basel maçına çıkacağım. Yİne ilk yarı sonucu-ikinci yarı sonucu şeklinde vereceğim. İkinci maçı akşam canlı yapabilirim. Oynama saatime göre değişir.
Bekleriz mobilim resimleri göremiyorum ama yine bir şeyler karıştırmışsın gibi geldi bana
Bu arada catania ile namağlup ilerliyoruz rekor ustune rekor![]()
İlk yarı başladıktan sonra hatta 54. dakika da aklıma paylaşmayı unuttuğum geldi. Bende sonunda yaparım derim. Bu taktik tam Catania içinmiş.
Pek bir şey karıştırmadık. Sadece kasırga tüm hızıyla sürüyor.
[IMG][/IMG]
Şu son iki golü yemesek daha iyi olurdu.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ajax deplasmanda farklı yenmezse rakibimiz Roma olacak.
Bu arada Fulham berabere kaldı. Ne iş acaba eleyebileceklermi ki ?
Haydi Fulham
Roma eğer ki maça 3-5-2 çıksın tarihi fark bile olabilir eğer rakibimiz olurlarsa![]()
Gelene 5 gidene 6 maşallah Ülkemize bir hezimette sen yaşatmışsınBu olmamış
Bu sezon hiç beklemediğim sonuçlar alıyorum.Özellikle ABD ve Türkiye maçlarında bu skorları beklemiyordum. Hatta tam tersini bekliyordum
28.HAFTA
[IMG][/IMG]
Yine zorunluluktan rotasyona gittik. Ama en azından bu sefer yenilmedik. Yenilseydik, bu sezon yenemediğimiz iki takımdan birisi olacaktı. Diğerlerini en az bir maç yendik.
[IMG][/IMG]
Sen Nasıl Vatanseversin HacıOlmamış Memleketine İhanet Eden İrlandalı
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
AL Çeyrek Final Rövanş maçı
İlk Avrupa maceramızda AL de yarı final oynuyoruz.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
Gene istediğimiz rakip olmadı. Roma çıktı ve Fulham elendi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
@BAGATARKAN ; Hacı ne yapayım ya. Kendimizi üstün bir takıma karşı deniyelim dedik. Pişman olduk. Keşke yenilseydik de böyle hüzünlenmeseydik.
Seviyordum Bu Kariyeri Ama Artık Sevmiyorum Roma İntikamımızı Alır İnşallahBir 5-6 Gol Bekliyorum Roma'dan
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Roma nın genel taktiği paylaş abi alır mıyız almazmıyız diyeyim sana3-4-3 candır
Ayrıca milli takım kendi kaşındı sen taliptin o koltuğa ama onlar hor gördü seni![]()
Roma - Manu- Arsenal dünya devlerinin yanında Adana helal olsun![]()
Ayıp ya bir milli takım için yükselişe geçmiş yeni bir hocanın ayağı kaydırılırmı? Bak yeni bir Fatih Terim geliyor.
Evimizde oynayacağız ilk maçı, burda nice devler gömüldü bir sonraki neden Roma olmasın.
Canlı anlatım öncesi vereceğim. Ama 3-5-2 ile oynamıyorlar. 4-3-2-1 Dos şeklinde oynuyorlar. Valla o konuda haklısın. Zamanında talip oldum beğenmeyip Aykut hocayı getirdiler. Şimdi daha Dünya kupası grubunda oynayacağız. Asıl orda yenmemiz lazım. Yoksa hazırlık maçı bir ölçü değil.
29.HAFTA
[IMG][/IMG]
Şu lig bittiğinde futbolculardan çok ben sevineceğim. Çok yordu bizi ama daha benim Dünya kupası maçlarım var.Şu fikstür sıkışıklığı yüzünden gol rekorunu kıramıyacağız. Geçen sezon egale etmiştik. Şimdi 4 maç kaldı ve 15 gol atmamız lazım.Ki oynayacağımız iki takım biri Trabzon diğeri Galatasaray yani çok zor gözüküyor.
[IMG][/IMG]
30.HAFTA
[IMG][/IMG]
Yine rotasyon yaptığımız bir maçta puan kaybına uğruyorduk. Allahtan dominic golü attıda 3 puanı aldık.
[IMG][/IMG]
Bu maçla birlikte ŞL de oynamaya hak kazandık. Yani ikinciliği garantiledik. Yönetimde hemen bütçeyi açıkladı. Resmen para vermediler. Zaten transfer bütçemiz o kadardı. Pek harcama yapmamıştık.
[IMG][/IMG]
ZTK Yarı Final 2. Maç
[IMG][/IMG]
Bu maça tam kadro çıktık. Ve farkımızı ortaya koyduk. Bu maça tam kadro çıkmamın sebebi ise bazı oyuncularımın ZTK ya önem vermesinden kaynaklanıyor. Şu anda morallerini bozacak bir durum yapamam.
Finalda Trabzon ile eşleştik.
[IMG][/IMG]
Şimdi sırada Roma maçı var. Hocaları olan Frank De boer kendinden emin konuştu ve bizi zayıf bir ekip olarak gördü. Bakalım onu haksız çıkarabilecekmiyiz.
Canlı anlatımla birazdan karşınızda olacağım.
3-1 alırızSkor oynadım ona göre
Edit : 2 gelmeden yazmıştım
hey yavrum be
2 dk yoktuk ne oldu
AL Yarı Finali 1. Maç Sonucu
[IMG][/IMG]
-Muhteşem bir geri dönüşe imza attık.Frank De Boer e ağzının payını verdik. Arkadaş burası bizim çöplüğümüz biz burda nice devleri gömdük sen kimsin ki
[IMG][/IMG]
Bu puanlama nasıl iş arkadaş ya. Sommer farkı önledi ama 6,5 puan almış.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Adamlar 600 pas yapmışlar. vay be.