Sayfa 1189 / 1204 İlkİlk ... 189689108911391179118711881189119011911199 ... SonSon
35,641 ile 35,670 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

veysel,g.zan,yekta,hamit,furkan,umut g,bruma(kiralik),aydin,eboue bunlar ile kesinlikle yollar ayrilimali

xemaliyi sahsen begeniyorum merkezi ortasahada dikine gidebilen tek adam kadromuzdaki... ben olsam 1 tane turk defans alirdim , 1 tane ortasaha almanya alt yapili sart togay mi tolgay mi neyse onu iste forvete ise turkiyeden 2 kisiyi begeniyorum kasimpasadaki adem ile rizedeki deniz kadah yasi 28 olsada.. ikiside kanatta oynuyabiliyor takasla vs aliriz aslinda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

madem ki yabancı kuralı gevşetildi gelsin huntelaar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sat Umut'u sat Ulu Johan'ı geri çağır,yarım kaldı onun hikayesi yapacak çok şeyi vardı,çağır çağır Elmander'i çağır !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

elmanderin eski performansi yok europ brodby de 3-5 macini izledimde bitik elmander..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya o şaka anlamında abi Elmander'i almaz bizimkiler.

Bana göre sezon sonu şu çizdiğim oyunculardan bir tanesi bile takımda olmamalı ;

Zaten geriye 2 tane yerli hakkı kalıyor alırsak Jem Karacan'ı alırız,İngiltere'de yetişti demeyin,altyapısı Galatasaray Diğer yerli hakkını da yine genç bir oyuncu ile doldururuz.8 tane de yabancı hakkımız kalıyor.Bunun 3 tanesi kaliteli forvet,stoper ve orta saha alırız geri kalan mevkiler için de yetenekli ve ucuz yabancı oyuncular bulmalıyız.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

hakan, yekta ve umutu çizmene anlam veremedim. tarık bence de bu takıma yakışmıyor ama gönderileceğini sanmıyorum. alternatif olarak kadroda kalır. pandevden hala umutluyum. daha iyisini almayacaksak eldekini gondermenin bir manası yok. zaten daha iyisini alacak durumumuz da yok. kulüp maddi açıdan gerçekten iyi durumda değil. oyuncuların maaşlarını ödeyemiyoruz, fedakarlık yapmalarını istemiş albayrak ve tüm takım alacaklarının bir kısmından da olsa vazgeçmiş. demem o ki bu sıkıntılarla boğuşurken hala oynayabilecek olan maaliyetsiz oyuncuları göndermek ve yerlerine yenilerini almak mantıksız olur. hamit, aydın gibi boş oyuncuların gitmesi ise en doğrusu -talipleri çıkarsa tabi- tahminimce devre arasını boş geçip bir küçülmeye gideriz. sezon sonu yine birkaç ayrılık olur. eğer seçimde ne yaptığını bilen bir yönetim gelir ve transferlerde de akılcı davranırsak birkaç seneye toparlarız inşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hamit, Gökhan, Aydın'a eyvallah. Furkan, Gündoğan zaten gitti, yani en azından konuşulanlar öyle. Eray fazlalık olarak kabul edilebilir. Diğerlerinin gitmesine gerek yok pek. Pandev yaşı dolayısıyla yollanır. Tarık belki yedek olarak bırakılabilir. Veysel orta sahaya iyi bir yedek bence, daha ekonomiği çıkmaz kolay kolay, en azından mecbur bonservis ödenecek birine orada. Balta'nın bence emekli olana kadar takımda kalmasında bir sorun yok, tecrübesiyle zor zamanlarda işe yarayabilir. Yekta'nın da gitmesine gerek yok. Dzemaili'yi de şu aşamada satan taş olur Orta sahada dikine oynayabilecek bir tek Dzemaili var şu an, tam ritm bulacakken sakatlandı minimum 2 sene daha iş yapar. Ben şahsen Melo'nun gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hazır yabancı sınırı da çözülmüşken Melo'ya teşekkür edilip 2 tane çift yönlü mümkünse siyahi orta saha alıp oluşabilecek sıkıntıyı fazlasıyla çözeriz. Ayrıca Selçuk ve Burak'ın da maaşlarında indirime gitmezlerse satılmalarını kabul edebilirim. Sneijder'in en azından gelecek sezon sonuna kadar gitme lüksü yok, ondan sonrasına o döneme göre bakarız. Muslera da zaten satılamaz, satılması teklif dahi edilemez
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yekta bir türlü güven vermiyor bana,Hakan'ı yaştan dolayı çizdim,Umut ise ciddi manada yeteneksiz,kazara futbolcu olmuş gibi.Hadi bu sene yabancı sınırı var ama seneye Umut'u takımda tutmak bilen birinin yapacağı bir iş değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yabancı problemi bittigine göre Muslera 40 yaşına kadar oynar heralde Gs'de. Hep sınıra takılacak mı haberleri vardı artık biter bu söylentiler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hakan balta cizilmez tecrubesi yeter... birde cemaliyi cizme tamamdir. devre arasinda yonetim ve hoca 1 defans istiyorlar uygun olursa alicaklar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guzelim Dzemaili yabancı sınırına kurban gidecekti. Her türlü 2 sene daha oynar. Bizim Xelcuk kadar müthiş topcu olmasa da o da kendince bugüne bugün İsviçre milli takımının MCsi. Tabii ki türk milli takiminin muhteşem oyun kurucusu kadar olamaz. Fakat su takımda 5 mac üst üste MC oynayan bir Dzemaili takimin degisilmezi olacak aha söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maksimum maaş sınırı düşürülmeli önce bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dzemaili'yi çizdim de neden Selçuk'u çizmedim sorusuna çünkü Selçuk vb. Yerliler hocadan torpilli,iyi de oynasalar kötü de oynasalar.Dzemaili nasıl bir sakatlık yaşadı ki hala dönemedi takıma,sezon sonu gider bence.
    Last edited by europeanconquer : 06.Ocak.2015 at 13:31

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Dzenaili'yi çizdim de neden Selçuk'u çizmedim sorusuna çünkü Selçuk vb. Yerliler hocadan torpilli,iyi de oynasalar kötü de oynasalar.Dzemaili nasıl bir sakatlık yaşadı ki hala dönemedi takıma,sezon sonu gider bence.
    Daha yeni iyileşti Cemal. Doktor açıkladı oynayabilir şu an ama riske etmeyeceğiz diye. Ligin 2. yarısı oynayacakmış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi bakalım oynayacaksa kalsın yani yoksa ben beğeniyorum Dzemaili'yi,bana göre şu an ki performansı %30-%40 falan oynuyor.Bir alışsın takıma,Hamza hocanın oyun anlayışı ile daha ofansif bir rol üstlenecektir.Dzemaili gibi bir ayağa sahip bir teknik direktör onun şutlarından faydalanmak ister,istemeli.Bana göre takımın en iyi şut çekeni Dzemaili ama bu dönemde pek göremedik adamın şutlarını.

Edit:

Bu arada Eboue ikinci yarı takıma dönebiliyormuş diyorlar ? Aslında Eboue'nin sözleşmesini uygun bir ücret isterse uzatırız,yarım sezon kiralarız bir takıma,seneye Sabri-Eboue devam eder oynamaya çünkü ekstra para harcamaya gerek yok elimizde ki oyuncuları kullanmak gerekir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ya o şaka anlamında abi Elmander'i almaz bizimkiler.

Bana göre sezon sonu şu çizdiğim oyunculardan bir tanesi bile takımda olmamalı ;

Zaten geriye 2 tane yerli hakkı kalıyor alırsak Jem Karacan'ı alırız,İngiltere'de yetişti demeyin,altyapısı Galatasaray Diğer yerli hakkını da yine genç bir oyuncu ile doldururuz.8 tane de yabancı hakkımız kalıyor.Bunun 3 tanesi kaliteli forvet,stoper ve orta saha alırız geri kalan mevkiler için de yetenekli ve ucuz yabancı oyuncular bulmalıyız.
    emrecan tarık balta dzemaili dışında katılıyorum da bu 4 ü kalmalı bide emra can neden gitsin dedin onu anlamadım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hamza Hamzaoğlu: "Yekta'ya teklif gelmesi durumunda ona izin verebileceğimi söyledim." (Lig TV)
    Hamza Hamzaoğlu: "Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Gökhan Zan ile yolları ayırdık." (Lig TV

hocam aydin nerde aydin ? adam oturdugu yerden para kazaniyor oh..
    Last edited by byariff : 06.Ocak.2015 at 22:07

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder gidici beyler...

Ama kimisinin hoşuna,kimisinin de zoruna gidiyor

Albayrak'tan flaş Sneijder açıklaması! - NTVSpor.net

Abdurrahim Albayrak'ın geldiğinden beridir yaptığı en hayırlı açıklama.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Serdar Taşçı diyorlar,kiralık diyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kim ne zaman nerde diyor. ben acikcasi ahim sahim transfer beklemiyorum ya 1 tane olucak yada hic olmayacak..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/AslanStatistic/s...76367329300480

Bence çok mantıklı olur.Ne Uğur Demirok ne de Donk'u almak pek mantıklı gelmiyor bana.Hem yerli statüsünde oynar,hem de Chedjou yokken her türlü iş görür.

22. Default

https://twitter.com/AslanStatistic/s...76367329300480

Bence çok mantıklı olur.Ne Uğur Demirok ne de Donk'u almak pek mantıklı gelmiyor bana.Hem yerli statüsünde oynar,hem de Chedjou yokken her türlü iş görür.
    Serdar Yeni Kurallara Göre Yerli Statüsünde Oynayamaz. Alman Milli Takımında Forma Giydi.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Demi abi,şu an yabancı sınırı da zaten 14 kişi.Seneye olacak o kural,bu sene kiraladığımız adam yerli olarak geçer.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Guido Albers:"Sneijder Galatasaray'da kalıyor. Transfer konusu şimdilik kapandı. Sezon sonu sözleşmeyi uzatma konusunda görüşeceğiz."
    Mission accomplished

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/sneijder101010/s...24436294045698

Kaldır bizi,üç kere bu kimin diye bağır,kimse benim demesin,bir tek senin olalım.

Tanesi kaç kilo be reyiz ?

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Bu yaz temizlik şart!

Gönderilmesi gereken futbolcular:

Veysel, Gökhan, Yiğit, Engin, Umut Gündoğan, Dany, Ontivero, Salih, Yasin, Dzemaili, Eray

İyi bir teklif gelirse Tarık, Yekta'da gidebilir.

Eboue'nin sezon sonu sözleşmesi zaten bitiyor.

Şu çöplere verdiğimiz paralara gerçekten yazık..

Dany 3.3 milyon euro
    Yiğit 2.5 milyon euro
    Ontivero 2 milyon euro
    Dzemaili 2 milyon euro
    Salih 2.75 milyon euro
    Tarık 4.75 milyon euro
    Umut 1.5 milyon tl
    Veysel 700 bin euro

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bruma - Doumbia takası gündemde şu sıralar. Eğer gerçekleşirse, iyi kazık atarız CSKA'ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alım-satım konusunda ki özellikle satım konusunda Trabzonspor'u feyz almak gerek. Eboue onlarda olsa 3-4 milyona okuturlardı Araplara.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Buralar Haziran'dan sonra değerlenecek,bu devre hiç bir şey olmadı doğal olarak,seneye gelecek yabancı kuralı ile çok aksiyonlu olacaktır.

Ama bir stoper veya forvet alsaydık iyiydi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rodney Sneijder diyorlar

Bence alınabilir yani hemde Sneijder ailesinin genlerini taşıyor,abisi bu kadar mükemmelken kardeşi ne kadar kötü olabilir ?

Mesaj Yetkileri