Sayfa 47 / 64 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Ben bir maçta taçtan 3 gol yedim! dk 35 1-0 öndeyim. ekran açıldı, taç atışı... soldan kullandı Saviatchenko, Sissoko aldı vurdu gol 1-1, dk 40 ekran bir daha açıldı, bu kez sağdan kullandı Saviatchenko, sissoko aldı vurdu gol. İlk yarı 1-2 gerideyiz. 2. yarı başladı, dk 60 2-2 yaptım, yükleniyorum... dk 79 oldu ekran bir daha açıldı, top yine onlarda. Saviatchenko yine taç atışı kullanıyor, Sissoko aldı vurdu gol. Ms 2-3. Bunun dışında başka pozisyonları yok.

ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ama bug mu değil mi çözemedim. Taç özelliği olan oyuncularınız varsa demek ki sezonda en az 10 gol attırabilir fazladan.

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Ben bir maçta taçtan 3 gol yedim! dk 35 1-0 öndeyim. ekran açıldı, taç atışı... soldan kullandı Saviatchenko, Sissoko aldı vurdu gol 1-1, dk 40 ekran bir daha açıldı, bu kez sağdan kullandı Saviatchenko, sissoko aldı vurdu gol. İlk yarı 1-2 gerideyiz. 2. yarı başladı, dk 60 2-2 yaptım, yükleniyorum... dk 79 oldu ekran bir daha açıldı, top yine onlarda. Saviatchenko yine taç atışı kullanıyor, Sissoko aldı vurdu gol. Ms 2-3. Bunun dışında başka pozisyonları yok.

ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ama bug mu değil mi çözemedim. Taç özelliği olan oyuncularınız varsa demek ki sezonda en az 10 gol attırabilir fazladan.
    bug değil. napoli ile bir kariyer yapıyorum, takımın sol beki ghoulam'ın her kullandığı taç tehlike yaratıyor sezonda 10-15 gol buluyorum taçlar sayesinde. chelsea'de de azpilicueta aynı şekilde.

Quote Originally Posted by dyzo View Post
    bug değil. napoli ile bir kariyer yapıyorum, takımın sol beki ghoulam'ın her kullandığı taç tehlike yaratıyor sezonda 10-15 gol buluyorum taçlar sayesinde. chelsea'de de azpilicueta aynı şekilde.
    Bug değil ondan eminim de bir maçta 3 tane olunca acayip şaşırtıcı oluyor. yaşamamanızı temenni ediyorum. üstelik çok önemli bir maçtı inanın çok şaşırdım.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Merhaba arkadaşlar Türkiye liginde 18 yaşından küçük yabancı oyunları transfer yapabilmek için editörden neleri değiştirmem lazım.

Ayrıca altyapıdan yabancı oyuncu çıkabilmesi için ne yapılmalı ?

Kulubün borcuna ve ne kadar kaldıgına nereden bakıyoruz arkadaslar ?

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Kulubün borcuna ve ne kadar kaldıgına nereden bakıyoruz arkadaslar ?
    Sol menüden Kulüp>Kulüp bilgisini göster

orada "tahmini değer" kısmında kulübün borcu varsa yanında ne kadar kaldığını da yazar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni yabancı kuralının bir sonraki sezondan itibaren geçerli olmak üzere oyuna eklenme ihtimali varmıdır acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yeni güncellemeyle yabancı kuralı dahil olur değil mi

Nesil
    2007

Kayıtlı oyuna yeni yabancı kuralını uygulamanın bir yolu var mı yoksa illa yama indirip yeni oyun mu açmak gerekiyor?

arkadaş 3 senedir galatasaraya toplam 1m lik adam aldım almadım şl de oynuyorum uefaya gidiyorum üst üste 3 sene şampiyon oldum hala klüpte para yok hala borç 460m nereye gidiyo bu gelirler ya yüksek masraflı oyuncuları yollayıp ucuz yollu kaliteli genç alıyorum banamısın dmeiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Kayıtlı oyuna yeni yabancı kuralını uygulamanın bir yolu var mı yoksa illa yama indirip yeni oyun mu açmak gerekiyor?
    malesef yeni kariyetr açacaksın

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    malesef yeni kariyetr açacaksın
    Kötü oldu bu.

beyler uzun zamandır oynamıyordum. az önce girdim ama her tuşa bastığımda -hangi tuş olursa olsun- steam ekran görüntüsü alıyor. mesela şifre girerken dokuz tane ss aldı. mouse'la tamam'a basınca bir ekran görüntüsü daha aldı. ne yapmam gerekiyor, bilen bi bilgilendirirse sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tarih bunu da yazar 10 kişiyle 0-3 > 5-3

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Normal süredeki 90+1 gol dakikaları efsane olmuş

Yabancı kuralı için patch gelmeyecekmş. FM16'dan itibaren geçerli olacakmış. Miles Jacobson Twitter'dan yazdı.

veritabanı güncellemesi ne zaman gelecek arakadaşlar? bilgisi olan var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer dönemi bitmeden gelmez en azından. Ne kadar gecikirler orasını bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by kuatemok View Post
    beyler uzun zamandır oynamıyordum. az önce girdim ama her tuşa bastığımda -hangi tuş olursa olsun- steam ekran görüntüsü alıyor. mesela şifre girerken dokuz tane ss aldı. mouse'la tamam'a basınca bir ekran görüntüsü daha aldı. ne yapmam gerekiyor, bilen bi bilgilendirirse sevinirim.
    Arka planda windows için farklı bir tema kullanıyor musun ? Ben bir ara laptopumda mac teması kullandığım dönem oyunda iken F12 tuşuna bastıktan sonra laptop sapıtıyordu, bahsettiğin olay ile karşılaşıyordum

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

genellikle rusya transfer donemi bittikten sonra cikiyor. mart´in baslarinda

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Yabancı kuralı için patch gelmeyecekmş. FM16'dan itibaren geçerli olacakmış. Miles Jacobson Twitter'dan yazdı.
    Bak bu haber kötü olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni yabancı kuralı için yama bilen var mı?
    FM Gazetesi

23. Default

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Yeni yabancı kuralı için yama bilen var mı?
    Yapmak İçin mi? Yoksa Hazır Oynamak İçin mi?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yapmak İçin mi? Yoksa Hazır Oynamak İçin mi?
    Oynamak için. Kariyere başlayacağım başlayamıyorum bekledim bekledim kimse yapmadı yahu.
    FM Gazetesi

25. Default

Biraz Beklersen Üzerinde Çalıştığım Yama Bir Hafta İçinde Bitecek. Sadece Yeni Kuralın Entegre Olacağı Sade Bir Yama Olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Biraz Beklersen Üzerinde Çalıştığım Yama Bir Hafta İçinde Bitecek. Sadece Yeni Kuralın Entegre Olacağı Sade Bir Yama Olacak.
    Editorden kolayca yapılabilir bir şey mi bu? Neden böyle uzun sürüyor herkesin?
    FM Gazetesi

27. Default

Malesef Mevcut Kural Değiştirilemediği İçin Yeni Lig Oluşturulup Ana Ligin Yeni Lige Bağlanması Lazım. Haliyle Meşkaletli

28. Default

Yeni Kuralın Üzerinde Çalıştığım Düzenlemeden Bir Kesit;

Sizce de şut sayıları gerçeğin neredeyse 2 katı kadar değil mi? Mesela bu haftaki gerçek hayatta oynanan Premier Lig maçlarına baktım 20 şut çeken takım yok neredeyse. Ama oyunda 30lar 40lar havada uçuşuyor. Hatta bir arkadaş 51 şut ekran görüntüsü koymuştu.

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Sizce de şut sayıları gerçeğin neredeyse 2 katı kadar değil mi? Mesela bu haftaki gerçek hayatta oynanan Premier Lig maçlarına baktım 20 şut çeken takım yok neredeyse. Ama oyunda 30lar 40lar havada uçuşuyor. Hatta bir arkadaş 51 şut ekran görüntüsü koymuştu.
    Doğru. Zaman zaman çok gol olduğu, çok şut çekildiği doğru.

Sayfa 47 / 64 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri