1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Büyük Bir Takım Oluştururken Yapılması Gerekenler(Soru)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ben genelde günümüzde Porto gibi takımların izlediği yolu izliyorum. Potansiyelli gençler ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuları iyice araştırıyorum. Bir oyuncuyu 22 yaşında bedelsiz olarak transfer ettim en son, 2 sezon oynattım ve 15 milyon $ tutarında büyük takımlara sattım. Antrenör konusuna gelirsek,Özellikle; Kararlılık,Motivasyon ve Disiplin seviyesi yüksek olan antrenörler daha çok verim sağlar yani antreman bölümündeki yıldızları daha fazla olur bunun için rehberler vardı sanırım geçmiş serilerin konularına bir göz at derim. Antrenör işini yapamıyorsan biraz kolaya kaçıp Genie Scout indir ordan antrenör seçimini yapabilirsin ama tabi hile de denilebilir bir bakıma.
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Ben genelde günümüzde Porto gibi takımların izlediği yolu izliyorum. Potansiyelli gençler ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuları iyice araştırıyorum. Bir oyuncuyu 22 yaşında bedelsiz olarak transfer ettim en son, 2 sezon oynattım ve 15 milyon $ tutarında büyük takımlara sattım.
    Abicim bana bu olayı biraz açıklayabilir misin? Ne yaptığını anladım fakat nasıl yaptığını anlamadım. Bu potansiyelli gençleri naıl buluyorsun? Ben bir adamı aldığım fiyatın taş çatlasın 2 katına satabiliyorum. Sense bedava oyuncuyu 15-16 ya sattığını söylüyorsun...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri