Sayfa 877 / 896 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon
26,281 ile 26,310 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

cristian iyiki gitti ya az delirtmedi bizi bir maç oynar 10 maç yatardı ne çabuk unuttunuz gitmesine en çok sevindiğim oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ozan için 4 milyon€ teklif edilmiş ancak Bursa 10 istemiş. Transferden vazgeçilmiş. En doğrusu yapılmış. Seneye zaten 4 veren bile olmaz. Sınırın kalkmasın bir kez daha sevindim Bursa rüya görmeye devam etsin...

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ozan için 4 milyon€ teklif edilmiş ancak Bursa 10 istemiş. Transferden vazgeçilmiş. En doğrusu yapılmış. Seneye zaten 4 veren bile olmaz. Sınırın kalkmasın bir kez daha sevindim Bursa rüya görmeye devam etsin...
    10 milyon'a seneye 10 tane yabancı Ozan alınır. Gökhan bu yılda götürür orayı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ozan zaten orta saha için alınır, sağ bek değil. Sağ bek olmaya uygun bir fiziği de yok(yavaş kalıyor). Bence bizimkiler makul bir fiyat belirlemiş daha fazla etmez, Bursa'nın 10 milyon istemesi de normal(oyuncuyu satmak istemiyorlar) ama mali sıkıntı varken nasıl devam edecekler merak ediyorum. Bence Eskişehir'den Aytaç alınabilir, bu sene sakatlık geçirdi ama ben Ozan'dan daha çok beğeniyorum çok pahalı da olmaz herhalde. Ayrıca genç oyunculardan uzak duralım mümkünse, 23-24 olmadan oyuncuları alıp kulübede çürtüyoruz hiç gerek yok. Bursa'da banko oynuyor, bize gelip 3 maç oynayacak tüm devre. Asıl sorun forvet hattı, Emenike'ye güvenip yola devam edersek şampiyonluk gider, rakama takılmadan satıp yerine hırslı bir oyuncu almalıyız. Sow zaten en fazla 3 maç yok, o arayı da iyi hazırlanırsa Webo götürür alınması gereken oyuncu iyi bir kanat.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ozan Tufan gayet bek oynayabilir.Ver-kaçları olan,çalım atmaya becerebilen bir oyuncu Ozan.Durması gereken yeri bildiği doğru tercihleri yaptığı zaman o kadar hızlı olmasına gerek yok.Tarık Çamdal hızlı da ne işe yarıyor ? Hızından başka bir özelliği yok.

Zaten orjini de sağ bek Ozan'ın,devşirme orta saha olarak oynatıyorlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bek olarak oynadığı 2 maç falan izledim, orta saha oynamaktan sağ bek pozisyonunun gerektirdiklerini unutmuş, savunma arkasına koşu yapan oyuncuları unutuyor ve yetişemiyor. Ayrıca büyük takımın bek oyuncusunun sürekli gidip gelmesi lazım, ben bunu kaldırabileceğine inanmıyorum. Orijini sağ bek olsa bile bence orta sahaya daha çok yakışıyor, sadece Gökhan sakatlandığında yerine geçer şeklinde düşünce olursa tamam ama yabancı kuralı da değiştikten sonra sağlam bir Afrikalı iyi olur, Fransa'ya bakmak en doğrusu sağ bek pozisyonunda çok fazla oyuncu çıkarıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tamam yabancı sınırı kalkmış olabilir ama abartmamak lazım 10 milyona 10 tane Ozan alınır gibi laflarla.Bursa'nın maclarını izliyorum arada harika bir potansiyeli var bu yaşta bu sogukkanlılık Türk futbolcularında pek gördügümüz birşey degil.Pasları , top sürüşü çok kaliteli bir oyuncu 6 milyona kadar cıkılabilir bence ama 10 filan uçuk kaçıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

transfer konusunda bana kalırsa bonservisi sezon sonu bitecek yabancılara yönelmeliyiz. Selçuk Bekir falan da (sezon sonu bitiyormuş kontratları) gönderilmeli. Selçuk oynayacağına avrupa araştırılıp daha kaliteli bonservisi elinde oyuncular bulunabilir. Sınır kalktığı için artık yabancı hoca mantıklı görünüyor ülkemizde. Avrupa piyasasına İsmail Kartal'dan falan çok daha hakim olur yabancılar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Tamam yabancı sınırı kalkmış olabilir ama abartmamak lazım 10 milyona 10 tane Ozan alınır gibi laflarla.Bursa'nın maclarını izliyorum arada harika bir potansiyeli var bu yaşta bu sogukkanlılık Türk futbolcularında pek gördügümüz birşey degil.Pasları , top sürüşü çok kaliteli bir oyuncu 6 milyona kadar cıkılabilir bence ama 10 filan uçuk kaçıyor.
    Peki abartmis olabilirler ancak 3 tane Ozan rahat alinir 10 milyona

6 milyon vermek eski sartlarda makuldu. Simdi 3ten fazla verilmez sirf yerli diye.

Ozanin 6milyonu haketmesi icin Bursanin Avrupada basarilar yakalamasi, ya da gittigi bir Avrupa liginde kendini kabul ettirmesi veyahut milli takimla gruplardan cikmasi vs gerekiyor artik. Isler degisti, her ne kadar milliyetci bir dusunce yapim olsa da Türk oyuncular icin hayat daha zor artik ve bu benim hosuma gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi Fransa'da her mevkiye bir çok müthiş oyuncu var. Ozellikle siyahi oyuncular favorim. O piyasaya dalalım Ozan Tufan a 10 verileceğine at gibi iki zenciye gireriz

Şu an Asya Kupası'nda BAE-Katar maçını izliyorum. Omar Abdulrahman diye bi oyuncu var akıllara zarar. Bonus kafalı bişey. Kadife ayak tabiri vardır ya o tabirin karşılığı bu adam kesinlikle. Neler yapıyor yahu.Daha önce hiç ismini duymadım. Kaç yaşında, hangi takımda bilmiyorum. Sadece bu maçta böyle oynadığını düşünmüyorum. Bir kalite var ve belli ediyor kendini. Biraz izledikten sonra, keşke Fenerbahçe'de oynasa şu adam diye geçirdim içimden. Özellikle takip edeceğim bu adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arapların Ronaldinho'sudur kendisi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by serkankeyvan View Post
    Şu an Asya Kupası'nda BAE-Katar maçını izliyorum. Omar Abdulrahman diye bi oyuncu var akıllara zarar. Bonus kafalı bişey. Kadife ayak tabiri vardır ya o tabirin karşılığı bu adam kesinlikle. Neler yapıyor yahu.Daha önce hiç ismini duymadım. Kaç yaşında, hangi takımda bilmiyorum. Sadece bu maçta böyle oynadığını düşünmüyorum. Bir kalite var ve belli ediyor kendini. Biraz izledikten sonra, keşke Fenerbahçe'de oynasa şu adam diye geçirdim içimden. Özellikle takip edeceğim bu adamı.
    Bakalım bir fmde kimdir nedir[emoji1]

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Bakalım bir fmde kimdir nedir[emoji1]
    İlk olarak bunu denedim ama malesef oyunda çıkmadı.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Enayilik yapıp yabancı sınırlamasından dolayı zamanında Mehmet Topuz'a 9 mn € vermiştik. Mehmet Topuz için belki bu rakam yabancı kıstlamasından dolayı alınabilir bir risk olabilir. Kayseride başarılarıyla geldi Fenerbahçe'ye, Kayseri'nin kaptanıydı.Türkiye Kupası falan kaldırmıştı,oynadığı futbollada 3 büyükleri peşinden koşturuyodu. Ozan şuan için sadece geleceği olan bir oyuncu olarak gözüküyor.Ben ekstra bir özelliği olduğunu gözlemleyemedim. 10 milyon değil 6 mn bile şu dönemde verilmez.

10 mn bence kime verilir. Martin Odegaard gibi ekstra özellikleri olan izleyenleri büyüleyen gençlere verilir. Burada Odegaard'ı yakın zamanda transferi gerçekleştiği için örnek olarak verdim onun gibi sayısız genç futbolcuları çok ucuza kapan malum kulüpler var. Bu yabancı sınırlaması ile bizim kulüplerinde aynısını yapması gerekiyor artık. 14 yabancının 3'ünü 18-19 yaş almaları gerekir. Açsınlar fm scout baksınlar onu da bizmi söylicez

Quote Originally Posted by serkankeyvan View Post
    İlk olarak bunu denedim ama malesef oyunda çıkmadı.
    Dbyi büyütüp deneyelim ustam

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2014

92 bin oyuncu açık kariyerimde Omar çıkmadı bende ligini açmak gerekiyor sanırım her neyse yabancı bir forumda buldum merak edenler için Profili şu şekilde

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Ozan şuan bence Salihtende daha iyi ve daha da iyi olacak.10 verilmez ama rahat 6 eder Ozan.10a git Granit Xhakayı al maestroluk yapsın sana Ozandanda sağ bek olmaz fizik olarak çok gelişti sürekli git gel yapamaz Şenerle ikisine 10 verelim olur

19. Default

Sadece TR Ligi Açık Bendeki Arap Ronaldinho'su

Mental ve Fiziksel Özellikleri Çok Zayıf Gibi Ama Reelde Nasıldır Bilemem.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bu da benim oyunda 2020 yılındaki bitmiş hali

bizimkilerde bu yaşta genç oyuncuyu alıp getirip oynatacak potansiyel yok..
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir arkadaşın beğenisiyle Omar'ın adı geçmiş bende adı bizimle anılıyor sandım. Ozan Tufan konusuna hep soğuk bakıyorum bir türlü sevemedim kendisini.

Geldiğinde de bişey değişeceğini sanmam. Yeteneğine lafım yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Mario Balotelli adı duyuyorum. Milan'a olan sevgimi bilen bilir açıkçası Fenerbahçe'den farkı yok benim için. Milan'dan gidince sevinçten ağlayacak duruma geldiğim adamın adı bu kez bir diğer sevdam için anılıyor.
    Eminim ki burada "Balotelli yetenekli topçu, Türkiye'ye gelse ortalığı kasıp kavurur yea.." tarzı yorum yapan olacaktır.
    Ben yine her zaman söylediğimi söylüyorum bu adam gibi bir yeteneksiz alınacağına altyapı ürünü biri oynasın daha iyi. Gram futbol yeteneği olmayan bu işi goygoy ve para için yapan bir adamı o anlamlı forma altında görmek istemiyorum.
    İşin bir de psikolojik yönü var ki oraya ufaktan girersek Emenike'nin kaprisini çekemeyen yönetim bu adamla asla uğraşamaz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Balotelli alınmaz, Yönetim 4-6 milyon € arasında maaş veremez. Takımda 4 tane forvet var ve takımın hocası tek forvetle oynadığı sistemde forvete ihtiyacımız var diyorsa daha ne denilir? Şuan şu takımın bu yönetim ve hocayla şu ligde lider olması Kızıldeniz'in ortadan ikiye ayrılması gibi bir şey.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2014

Kesinlikle İsmail Kartal'da bariz bir şuursuzluk var. Maç sonu açıklamalarında bunu çok rahat gözlemleye bilirsiniz. Çok ağır olacak ama maalesef kendisi kukla teknik direktör ben İsmail Kartal'ın kadro çıkarttığına dahi inanmıyorum. [MENTION=210660]rea[/MENTION]ilst'in dediği gibi şimdi Fener'e forvet alınca bu sistemde aldığı forvet As takımda oynayacak eee Emenike ve Sow gibi adamlar yedekte huzurlu kalmayacak, Alper'de sol kanatta çok iyi olduğuna göre Sow artık kolay kolay sol tarafta da forma şansı bulamaz tek çare takas yolu olabilir. Şu ara Emenike - Adebayor takası gibi birşey dolanıyor ama Tottenham böyle bir enayilik yapar mı pek sanmam muhtemelen asparagas haber.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Erkan'a dahi bonservis ücreti ödemek istemeyen klübümüz Balotelli'yi alacak kadar uçmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Balotelli yi zaten istesekte zor alırız o yonden sıkıntı yapmamak lazın gem isteyenler hemde istemeyenler

Bu arada Guingamp takımının 13 numaralı forveti Christophe Mandanne de ucuz ve kaliteli bir transfer olabilir. Az once Monaco maçında atıldı fakat baya hızlı bir oyuncu galiba. Takip edenler daha iyi bilirler
    Last edited by SAİT71 : 14.Ocak.2015 at 20:30

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

City 28 milyon pounda Bony'i aldığına göre, (Aguero, Jovetic, Bony, Dzeko) Dzeko gelir mi acaba??

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Futbolda en sevmedigim kisi olan Balotelli`nin rakip takimimiz olan Fenerbahce`ye bile gelmesini istemem.Ha, buyuk reklam katkisi olur.Fakat bu herifin Turkiye`de vergide kesilmeyecegi icin paralari cukkalamasini istemiyorum.Sacma sacma davranislari yuzunden nefret ettirdi kendinden.Umarim Serie-C`ye duser bir kac yila.

Ustelik kesinlikle yetenekli olduguna da katilmiyorum.Abi adam resmen balon.Cok ustun yetenekliymis vb vb, Yetenek gormesek inanacagiz.Bir buna bir de Batuhan`a ``cok yetenekli ama aklini kullanamiyor`` demelerine cok gicik kapiyorum.Batuhan altyas gruplarinda su kadar gol atmis su kadar asist yapmis vb vb. bunlar beni ilgilendirmiyor.Onemli olan prof. futbolda ne yaptigidir.Gereken sanslar defalarca verildi, bu adam hic bir sey yapamadi.Dedigim gibi bu adamlar esek gibi calissa ``Iyi Forvet`` olurlar, top class kesinlikle olamazlar.

Konu nereye geldi ya, Balotelli`ye olan ofkemi kusmusum. Maasi da 6 Milyon Euro`ymus bu arada.

Dzeko gelirse cok is yapar, muthis olur, muazzam olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Balotelli balondan da öte birşey artık.Liverpool forma giydigi son üst düzey takım olur kanaatindeyim.Liverpool'un da artık pek bir üst düzeyligi kalmadı oyun bakımından ama ismi var diye işte.Böyle bir haberin gerçek olma ihtimali oldugunu sanmıyorum zaten ama biz yine de Allah korusun diyelim.

Mesaj Yetkileri