1 ile 24 arasý toplam 24 sonuç

Konu: Türkiye 3. Ligi ve Bal (Üst Liglere ve Türkiye Kupasýna dokunmadan)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin
    Yaþ
    44

Hocam bugün bir arkadaþýn uyarýsý ile aklýma 3.lige yükselme statüsü takýldý. Ben BAL da grubumu lider bitirmeme raðmen 3.ligden gelen bir takýmla eþleþtim ve doðal olarak elendim. Fakat kurallarý-statüyü incelediðimde bu þekilde bir eþleþme olmadýðýný gördüm.

MADDE 12 ・ BAL・DA YÜKSELME ve DÜÞME SÝSTEMÝ
    2014–2015 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3.Lig’e toplam 11 takým yükselir.
    11 grupta oynanacak grup müsabakalarý çift devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak olup, müsabakalar sonunda gruplarýnda birinci olan takýmlar doðrudan
    Spor Toto 3.Lig’e çýkmaya hak kazanýrlar

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam bugün bir arkadaþýn uyarýsý ile aklýma 3.lige yükselme statüsü takýldý. Ben BAL da grubumu lider bitirmeme raðmen 3.ligden gelen bir takýmla eþleþtim ve doðal olarak elendim. Fakat kurallarý-statüyü incelediðimde bu þekilde bir eþleþme olmadýðýný gördüm.

MADDE 12 ãÆâ€™» BALãÆâ€™»DA YÜKSELME ve DÜÞME SÝSTEMÝ
    2014–2015 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3.Lig’e toplam 11 takým yükselir.
    11 grupta oynanacak grup müsabakalarý çift devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak olup, müsabakalar sonunda gruplarýnda birinci olan takýmlar doðrudan
    Spor Toto 3.Lig’e çýkmaya hak kazanýrlar
    Þu Maddeyi Bir Dikkatle Oku Ondan Sonra Veryansýn Et Bence Mantýklý Bir Fikir (:

Yükselme kurallarýnda 3. Lig'in yükselme kurallarýna aynen uyulmuþ olup. BAL'dan 3. Lige Yükselme mücadelesinde 9 üçüncü lig takýmý ile 11 BAL takýmýnýn katýlacaðý bir turnuva oluþturulmuþtur. Böylece BAL'dan 3. Lige yükselme için gerekli ekonomik kriterlerin bir benzeri yaratýlmaya çalýþýlmýþtýr.

En Tehlikeli Ýnsan Az Anlayýp Çok Ýnanandýr. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri