3.lig'i kıl payı kaçırmak üzücü olmuş... Şu an gidişat iyi gibi ama
3.lig'i kıl payı kaçırmak üzücü olmuş... Şu an gidişat iyi gibi ama
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şu an gidişat iyiden öte çok iyi. Daha resmi maçlarda mağlubiyetimiz yok. Birde bu sezon sözleşmesi biten Fizyoterapistin yerine gittim antrenör aldım. Adam 3 yıldızlı şut hocası olunca şutlarımız biraz daha düzene girdi. Sezon sonunda mutlu sona ulaşabiliriz.Bu arada ZTK 3. turda evimizde Es-Es ile oynayacağız. Ne dersiniz peri masalı sürer mi ki
[IMG][/IMG]
Resmen adamların elinden zor kurtuldum. Takımda şuanda Adana maçının yorgunluğu ve zafer sarhoşluğu var. Bu yüzden rotasyon yapak dedik. Bu bize bir iki oyuncunun kadroda yerinin olmadığını gösterdi. Artık onları elimizden geldiğince yedek ten oyuna sokup sezon ortasında paketleyeceğiz. yoksa Kozandaki gibi oluruz.
[IMG][/IMG]
Gol olup yağdık. Lige 18 günlük ara verildi. Belki de en çok sevinen ben olmuşumdur. Takımın yorgunluğu gitmiş olacak. Araya da bir hazırlık sıkıştırdık. Oynamayan arkadaşlarda oynasınlar.![]()