Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
1 ile 30 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3.lig'i kıl payı kaçırmak üzücü olmuş... Şu an gidişat iyi gibi ama
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    3.lig'i kıl payı kaçırmak üzücü olmuş... Şu an gidişat iyi gibi ama
    Şu an gidişat iyiden öte çok iyi. Daha resmi maçlarda mağlubiyetimiz yok. Birde bu sezon sözleşmesi biten Fizyoterapistin yerine gittim antrenör aldım. Adam 3 yıldızlı şut hocası olunca şutlarımız biraz daha düzene girdi. Sezon sonunda mutlu sona ulaşabiliriz.
    [IMG][/IMG]
    Resmen adamların elinden zor kurtuldum. Takımda şuanda Adana maçının yorgunluğu ve zafer sarhoşluğu var. Bu yüzden rotasyon yapak dedik. Bu bize bir iki oyuncunun kadroda yerinin olmadığını gösterdi. Artık onları elimizden geldiğince yedek ten oyuna sokup sezon ortasında paketleyeceğiz. yoksa Kozandaki gibi oluruz.
    [IMG][/IMG]
    Gol olup yağdık. Lige 18 günlük ara verildi. Belki de en çok sevinen ben olmuşumdur. Takımın yorgunluğu gitmiş olacak. Araya da bir hazırlık sıkıştırdık. Oynamayan arkadaşlarda oynasınlar.
    Bu arada ZTK 3. turda evimizde Es-Es ile oynayacağız. Ne dersiniz peri masalı sürer mi ki

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri