Transfer sezonunu geride bıraktık. Orta saha için Fellaini ve Robin Yalçın Forvet için Henriquez'i transfer ettim. Geçen sezon Ş.L de ve kupada kadro çıkarmak için zorlanıyordum. Bu sezon daha rahat seçimler olucak. Rekabetin çok olduğu yerden başarılar çıkacağını umuyorum. Diğer genç transferlerimiz kendilerini gösterme şansı bulucaklar performansını geliştiren bizle devam edicek. Çoğunuza kötü olarak gözükebilir bende deneme amaçlı transfer ediyorum. Fazla bir ücret ödemediğim için bu riski almak istiyorum. Keza Ethem'i 40B € gibi bir ücrete aldım attığı golleri gördünüz. Diego'ya göre daha fazla verim aldım diyebilirim. Önü açık bir oyuncu.
Tahminlerinizi Alalım Ne Yaparız Avrupada
Bence zorlu bir grup çekmişsin. Tahmin edilmesi biraz zor diyorum.
Gençlere gelince bence iyi bir iş yapmışsın. Gelişebilirlerse iyi oyuncular olacaklardır. Ama onların üstüne iyi düşmek lazım.
regenler hiç içaçıcı değil hocam Ligde ite kaka maçlardan sonra rahatlamışız ŞL'ye de iyi başlangıç yapmışız
Manu yu geçip lider çıkmışsın tbrkler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bjk nin mağlup olmaya niyeti yok galiba
Gs karşısında diziliş değiştirmişsin
Gidişatın güzel. Joel takımı sırtlıyor. Bu sezon şampiyonluk rahat gelecek gibi çünkü takım çok pozisyon buluyor.
Keşke devam etseydin. Geçmiş olsun. Artık yeni takımı bekliyorum.
Fenerbahçe pırıl pirilmidir
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar kariyeri sonlandırıyorum. Yeni yabancı kuralıyla başka bir takım çalıştırmayı düşünüyorum. Yorum yapan takip eden herkese teşekkür ederim. Yeni kariyerimde türkiye'den kimi yöneteyim ? Son yorumlarınızı alayım.
Eskişehir spor
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adanayı al borcu yok ama transfere ihtiyacı var. Orta saha hariç her bölgeye ihtiyaç var.
Gençlerbiriliği- Eskişehispor- Akhisar bu üçüde iyi gider bence
Benim önerim Altay.Hatta resmi olarak çıkarsa 15.3 güncellemesinden sonra benim de aklıma yattı yeni yabancı kuralı ile kariyer.
Yada bir Bal kariyeri yap hocam. Veya bir Buca da olabilir. Eski günlerine geri döndürmek adına bir Göztepe olabilir.
Buca'yı severim Bakalım Süper Lig ekibi yönetmeyi düşünüyordum Ama Süper Lige çıkartacak takımda olabilir![]()