Yarısı kadarı sezon sonuna kadar tam olarak istediğim gibi bir teknik kadro kuramadım. Yıldızlar iyi de maaşlar hoş olmadı neyse ilk sene yapacak bişey yok gözlemcilik birikimi artırmak gerek
Yarısı kadarı sezon sonuna kadar tam olarak istediğim gibi bir teknik kadro kuramadım. Yıldızlar iyi de maaşlar hoş olmadı neyse ilk sene yapacak bişey yok gözlemcilik birikimi artırmak gerek
Takma personel aldım da doktor almayı unutmuşuz. Takımın kadrosuna bir baktım bakmaz olaydım ilk 2-3 hafta yüksek tempo kondisyon kasayım dedim ama takım perte ayrılmış durumda. Fatih Öztürk 6 hafta, Medjani 4 hafta, Yatabare önce 2 hafta sakatlanmış düzelmiş ertesi gün 6-7 hafta daha sakatlanmış...Daha topa bir kere vurmadan bu hale gelmişiz oyunda sakatlık sıkıntısı falan mı var ?
Evet biraz sakatlık sıkıntısı var. Ara da yönetimden fizyoterapist alımı iste de bari o yönden kurtar.
Takımda transfer sezonu bittikten sonra tüm gelen gidenleri ve maliyetleri göstermeyi planlıyorum ancak şuana dek aldıklarımın profilini koyayım dedim. Benim para birimim sterlin onu da belirteyim.
Sağ beke takviye yaptık zira Zeki Yavruyu ve Bosingwa artık bizimle değil. Salihin de kirasını fesettik. Sağ bekimiz yoktu Şeneri 850 bine aldık.
Sol bekte İshak pek yeterli olmayacak diye tahmin ederek çok ucuz yollu bir sol bek kaptık geldik İskandinavyadan. Kendisi aynı zamanda orta saha dahil birçok emvkiide oynayabildiğinden güzel bi transfer oldu. Bonservisine 80 bin verdik.
Hücumda genç bir adam gördük ve dayanamadım tonca adam olmasına rağmen forvette gittim kiraladım kira bedeli vermiyoruz ve 1.8 milyon opsiyonu var süresi 2 yıllık
Yine orta alanda boşluğumuzdan ötürü bir diğer kiralık oyuncu Bravo onu da 2 yıllık kiraladık kira bedeli yok ve opsiyonu 3.8 milyon
Spoiler: Şener Özbayraklı
Spoiler: Federico Bravo
Spoiler: Nils Quaschner
Spoiler: Pierre Bengtsson
Son olarak uefa playoff rakibimiz
![]()
Maç sonunda istatistik ekran görüntüsü falan alamıyorum neden ki ?
Takımın Adında Ğ vb. Türkçe Karakterler Varsa Alt+F9 İşe Yaramıyor. Buna Alternatif Oyunda Paintscreen'e Basıp Paint'e Yapıştır Sonra Kaydet O Zaman Alabilirsin.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Transferlerin güzel olmuş. Ferhat'ı satmasamıydın acaba ??
steam : aytekin79
orjinal oyunda ben f12 yi kullanıyorum.
F12 de işliyor ben öyle alıyorum. Demek ki Gençlerbirliği maçlarımı bundan alamıyormuşum. Bende neden diyordum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben tüm ekran görüntüsünü f12 ile alıyorum. Steam klösürüdne bir yerlere atıyor. Attığı klasöründe kısayolunu masaüstüne attım. Direk giriyorum![]()
Teşekkür ediyorum beyler (: Ben de f12 ile alıyorum da playoff maçlarının görüntüsünü ne f12 ne alt+f9 ne paint screen hiç bişi ile alamadım neyse en olmadı telefondan fotosunu çekecez artıkNeyse transferleri falan filan girip sezona girelim artık (:
Sezona çok da iyi hazırlanamadık transfer çalışmaları, personel bul taktik falan fişman. Açıkcası çok memnun değilim ne istediklerimi yapabildik ne de oyuncular tam anlamıyla form tutamadı
Bu baş belası sakatlık niye hep beni buluyor ? Bu sezon bıçak kemiğe sezon başlamadan dayandı...
Devre arası Cardozo dahil Kevin Constant, Medjani, Waris, Yatabare kadrodaki diğer yerliler alayı satılık tabii uygun fiyat ederlerse ve pek tabii form durumlarına bağlı olarak. Özellikle yabancıalr ciddi para alıyorlar. Constantı satarsak sol bek Begnson orta sahaya çekecz dolayısıyla sol bek açık kalacaktı bildiğim tanıdığım genç arkadaşımızı devre arası yani brezilya sezon sonu olarak ayarlayarak transfer ettik. Şuan alıp kadroyu şişirip kimseyi huzursuz etmeyelim istedik. Hem elde para var sonra yönetim çökmesin
Avrupa Ligi Playoff 1.Maç
Spoiler: ISTATISTIKLER
Avrupa Ligi Playoff 2.Maç
Spoiler: ISTATISTIKLER
Öldük öldük dirildik. İlk maç deplasmanda 1-0 da olsa kazanıp içerde rahat bir maç çıkaracağımı düşünürken 90 dakika 1-0 geride bitirip turu uzatmalarda alabildik. Olmadı gol atamadık becerip. Taktik üzerindeo ynama yapmayıp takım ve taktik uyumunu tam anlamıyla oturmasını bekliyorum bir de o zaman görelim sorna gerekirse oynamalar yaparız.
Transferin son günü müthiş işlere imza attık. Transfer sezonunu epey verimli geçirdik
Yabancı sayımız 9'a yükselmişti ve stoper bölgemize de çok sorun yoktu elimizde Musa, Mustafa Yumlu, Aykut ve Medjani vardı. Hatta sezon başı bu yüzden belkalemin kiralık sözleşmesini fesetmiştik. Akabinde Serdarı alınca stoepere gerek görmeyip yabancı kontejyanını da açma adına Avraamla karşılıklı feshi yaptık. Zaten sözleşmesi 1 yıllıktı 1 milyon civarı maaşı vardı. yarım sezon bekleyip satmayı denesek sözleşmesi bitecek kimse almayacak belki sözleşme imzalatacaklar 1 milynu yatarak alacaktı ki devre arasına dek 500 bin zaten alacaktı biz de sezon başından bu işi halettik. Gönderdiğimiz oyuncuların maaşları ile transfer bütçesi oluşturduk. Sezon başı beklentileri de minumum tutarak oyunculara dağıtılacak paradan da kendimize pay ayırmış olduk. Transferleri de taksitle alınca gayet hoş bir tablo çıktı ortaya.
Gelenler-Gidenler
Spoiler: Serdar Aziz
Spoiler: Ozan Tufan
Spoiler: Koray Günter
Zor da olsa geçmişsin. başarılar
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
ve pek tabii kaptanın takımda kalması da daha doğrusu morali bozulmadan takımda kalması ziyadesiyle mutlu etti. Huzurumuz kaçmasın diyerek sezon başı PSG iyi fiyat verirse göndereceğimizi söylemiştik. Bu arada Koray Günteri stopere değil orta saha için aldım özellikleri bence gayet yeterli şuan orta saha pozisyonu kasıyor. Devre arası medjani giderse stoepre de kayabilir ama ben orta saha diyerek aldım 20 yaşında adam evirecez artık
Koray ortasaha zor bıraz ama gelişimine baglı tabi.
bu arada bi oncwki mesajımı takarmısın lütfen![]()
Teşekkür ederim sezon başı diye kendimi avutuyoz şimdilik (:
Ekranla ilgili sanıp unutmuşum kardeşim k.bakma. Ferhatı satmadım kiraladım kadroyu kalabalık tutup huzursuzluk çıkarmasını istemedim ve pek forma şansı bulamazdı. Zira taktiğim belli 5 li savunma 2 orta saha 1 amc 2 forvet o yüzden orta alana büyük yük biniyor ferhat kaldıramayabilirdi
Avrupa Maçları
Trabzonspor 1-1 Fiorentina
Spoiler:
Young Boys 0-1 Trabzonspor
Spoiler:
D.Moskova 3-5 Trabzonspor
Spoiler:
Hemen çok grafik kasmadan lig maçlarını da verip oyuna lanet ederek kapatılmasını rica edecem
Akhsarspor 0-2 Trabzonspor
Spoiler: Akhisar
Trabzonspor 1-0 Kasımpaşa
Spoiler: Kasımpaşa
Eskişehirspor 1-1 Trabzonspor
Spoiler: Eskişehir
Trabzonspor 1-0 Galatasaray
Spoiler: Galatasaray
Konyaspor 1-3 Trabzonspor
Spoiler: Konya
K.Erciyesspor 2-4 Trabzonspor
Spoiler: Erciyes
Daha önceki bir mesajtan alıntı yapalım ve diğerleri de yukarda resimde göreceğiniz üzere Deniz Yılmaz 3 ay, Emre 2-3 hafta Nils 4 hafta sakatlık geçirmişti. ve bütün bunlar daha yarı sezonun yarısında olmadı ya. Üstüne alt tarafa da dikkatini çekecem.
Benim için oyunda kazanıp kazanmamak çok da problem değil ağır aksak maçları alıyorduk da ama tad alamamaya başladım yahu takımda adam kalmayacak nerdeyse her maç abartmıyorum 1-2 oyuncu gidiyo bazı maçlarda maç sonu sağlık raporu olmazken bazıları ciddi moral bozuyor. Misal en son maç erciyes maçı Onur sakat kalede Fatihle başlıyoruz dk 20 Fatih de sakatlanıyor kaleye aykutu koydum ilk yarı pat pat 2-0 mağlup durumdayız tabi ben küfür ede ede 2.devreye başladık çok muazzam bir oyunla 4-2 çevirdik. Bakınca zevk alınası ama iş öyle değil futbol similasyonu oynuyoruz güya ama ben böyle bir olaya şahit olmadım henüz. Şener sakatlanıyor akabindeki maçlarda Ozan gidiyor aynı mevki oyuncularına mı takıyor nedir anlamadım geçen yıllarda da bu yüzden kariyer kapatmışlıklarım oldu ama cidden bezdim lanet olsun yapımcılara ya
crash dump hatasımı aldın
sakatlık sorunuymuş vallahi çok can sıkabiliyor bazı kariyerlerde hiç sakatlık sorunu olmuyor bazen başın sakatlıktan kurtulmuyor benimde ilk kariyerimde ayda bi 3-4 oyuncu giderdi şeytan kulağına kurşun şimdiki kariyerimde 5. sezon bitecek pekde büyük sakatlık sorunum olmadı hiç.
2014'te de Akhisar ile böyle birşey gelmişti başına, hatırlıyorumBaya can sıkıcı bu sakatlık olayı her kariyerde istisnasız 7-8 sakat oluyor.
Antreman yoğunluğun yüksekse daha çok karşılaşılan bir durum sakatlık durumu .Bir de kaliteli fizyoterapistler takım için olmazsa olmaz bu seride.
steam : aytekin79
[MENTION=256967]Juan Diaz[/MENTION] Ben Onun Çözümünü Buldum. Antremanların Hepsini Yardımcıya Bırakıyorum. Bende Kendi Başıma Denemeye Çalıştım Başaramadım. Asistan En Azından Bir Ayar İle Gidiyor. Şu Ana Kadar Tek Sıkıntı Sakatlığım 2 Ay Olmuştu.
Yinemi sakatlık sorunu hocam. Senin bu Türkiye kariyerlerinde çok oluyor. Bence oyun bile sana iskandinavyaya git diyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi