Öncelikle ciddi bi aradan sonra merhaba demek gerekiyor (: Klasik haline gelmiştir ilk oyunumu tuttuğum, tutulduğum takım ile açmak. Kariyere ve Fm15'e Trabzonspor ile merhaba diyoruz.
Çok fazla geçmişi stadı falan demeye gerek yok. Biran önce konunun onaylanması ve başlamak için direk sadede gelip kısa bir bilgilendirme yaparak topu forum yetkililerine atalım (:
Geçtiğimiz sezonlardan alışkın olduğum bir durumdur MALİ açıdan zor durumda takım. Klüp para vermemekle beraber transfer yüzdesi de oldukça düşük olurdu bu yılda farklı bişey olacağını düşünmüyorum. Eski serilerde eldeki hurda oyuncuları çıkarıp onların bonservisinden zaten pek bişey kalmıyordu kasada sadece maaşlarını transfer bütçesi kullanıp genç ordan burdan kiralık falan oyuncularla ilk sezon iskeletimizi kurup sonra devam ederdim lakin bu sefer durum öyle olmayacak zira takım komple yeni. Dolayısıyla kadroda fazla oynama yapabilir miyim emin değilim. Ama bildiğim bir husus var ki takımda ciddi anlamda orta saha eksikliği var. Diaz olarak bu halde neler yapabileceğiz hep beraber görelim.
İlk yıl pek beklenti olmasın (: Oyunu tanımıyorum bahanesine sığınacağım şimdiden 
Diyerek topu sayın yetkililere bırakıyorum.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum