1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Galatasaray Burak Yılmaz ve Gol Problemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

mc ye lucas romero, dmc ye sergi samper, sağ kanada bilal başacıkoğlu bunları tavsiye ederim. itibarın ne olduğunu bilmediğim için dünya çapında kim gelir bilemem ama büyük klüplerde kadro statüsü rotasyon olan ve altı olan oyuncuları almayı deneyebilirsin

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    mc ye lucas romero, dmc ye sergi samper, sağ kanada bilal başacıkoğlu bunları tavsiye ederim. itibarın ne olduğunu bilmediğim için dünya çapında kim gelir bilemem ama büyük klüplerde kadro statüsü rotasyon olan ve altı olan oyuncuları almayı deneyebilirsin
    Sağ kanatta Olcan var, onu kesebileceğini düşünmüyorum Bilal Başacıklıoğlu'nun. Sence yapabilir mi bunu? Yedek tutmak içinde 10M dolardan fazla para vermek istemiyorum. Şöyle söyliyim o zaman, kaliteli bir Türk oyuncu transfer edebilirim. Çünkü epey bir yabancı oyuncum var. Takımın son durumu bu, sezona henüz başlamadım. Burak'a biraz daha şans tanımak istiyorum bu sene. Taktiğimide değiştirdim.

Bu arada bu kadar para verilir mi Arda'ya? Yaklaşık 8 milyon dolar falanda yıllık ücret istedi

Last edited by Mottcalem : 13.Ocak.2015 at 23:54 Reason: Güncelleme

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri