Oyun kanalı açmışsın hayırlı olsun. Ama çok fazla net gerekli bilgileri vermiyorsun gibime geldi. Mesela FM oynamayan regeni bilemez. Teknik ekiple görüşmede önerilerini hızlıca yoksay dedin. Bence nedenini anlatman ilk kez izleyenler için bir ipucu olabilirdi.
O uzamanın nedeni transfer bitişi olduğunu biliyorsun dimi Ozamanlarda uzuyor.
Maçlarda diğer arkadaşlarımızında dediği gibi çok geç değişiklik yapıyorsun. İyi oynayan orta sahanı çıkardın fakat kötü oynayan forveti sona kadar beklettin. Onun yerine diğerini oyuna alsaydın daha erken bir şekilde belki oyunun penaltılara hatta uzatmalara gitmeyebilirdi. Basın konuşmalarını her nekadar sevmesende bence sen yap. Bıraktığın asistanın özellikleri o kadar iyi değil. Maç öncesinde ben rakip oyuncular için direktiflere dokunmuyorum. İlk konuşmayı asistana yaptırıp. Diğer konuşmaları ben yapıyorum. Ama yine de onun önerdiği söyleyeceği hoşuma gitmezse zaten ben yapıyorum. Oyun içinde iken ceza alanına paslaşarak gir komutunu kullanmanı öneririm.
Bir yerde daha şimdi den Süper lig takımları ile eşleşmeyiz demiştin ama ben Adana ile 2. turda ( o sene süper ligde mücadele ediyordu. hatta beklenmedik başarı kazandı), Eskişehir ile 3.turda eşleşmiştim. Yani 2. turda gelebilirler.
Şimdilik bu kadar.